Sto nas za.ebavas?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Najjacu u karijeri
Potpuno je sazrio kao igrač u svakom segmentu. A pred njim je još 6-7 ozbiljnih sezona.
Ode on na ljeto k'o metak...Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:22Potpuno je sazrio kao igrač u svakom segmentu. A pred njim je još 6-7 ozbiljnih sezona.
Kakve ba druze desetine golova u razlicitim ligama? U engleskoj dao 2 gola, u Francuskoj 13, u Italiji 14, mojne preuvelicavanja. U Francuskoj je odligrao solidno, gledao sam ga u dosta utakmica tamo, ali je i liga daleko slabija i zahtjevnija uz onakav PSG roster, od recimo Italijanske ili Engleske. Nikakve desetine.Pogba je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:07To nije nikakav dokaz za bilo sta. Kean ima desetine golova u različitim ligama, a godiste je Tonalia pa niko ne smatra da je igračina. Igrao u Juventusu dok je Tonali koristio Keana na Football Manageru. Tako da postedi me lekcija.
Da ponovim, govorim o X faktoru, a ne iskustvu i sta ti ja znam.
Giroud prvi dolazi do lopte i tu zavrsava sva priča.Imp je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:21Pogledaj situaciju kad se pojavi na yt pa prokomentiraj opet.
Niti je Giroud uzeo loptu, niti se Alexis zapucao u njega, nego se Giroud prvo zapucao u Alexisa i onda pokupio loptu, e sad, jel to njegovo zapucavanje dovoljno za faul, može se svakako tumačiti. Po meni je ono uvijek faul, a pogotovo po večerašnjem kriteriju, al ajde bilo pa prošlo. Kad imaš ovakav pristup nema smisla puno spominjati sudačku grešku kad je sudac svakako bio ****.
Tonali je brži od Barelle. Prosle sezone mu je izmjerena brzina od 35.26km/h protiv Fiorentine i to je bila 4 najveća izmjerena brzina u Seria A. Uostalom Tonali ima i duzi korak od Barelle.Imp je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:42Tonali igra odličnu sezonu, koliko još može napredovati, vidjet ćemo. Iskreno, ne mislim da će on više napredovati tehnički ili fizički. Još može ostvariti napredak u smislu iskustva, donisiti će zrelije odluke i kad stvori ime i reputaciju, naučiti će kad i kako past te tako spasiti loptu koju bi inače izgubio.
S druge strane Barella je po meni malo brži igrač, više je koristan kad treba odigrati kontru, a i malo je tehnički potkovaniji, u odnosu na Tonallija mu je minus duel igra, iako je stariji fizički je slabiji. Uglavnom, umalo su to igrači s tim da bi ja ipak rekao da je Barella malo bolji igrač gledajući sve ukupno.
Ali ovako kad gledaš na terenu, Tonali dođe više do izražaja, moguće zato jer je Milanova veza lošija, osim Tonalija i Benacera defanzivno, nema ti tko odskočiti u ekipi. Prvi ovaj Kessie za kojeg se bojim da Marotta ima plan potpisati ako Broz ne produži, pa ne znam na osnovu čega bi taj dobio 6M€ a ne 8M€ koje navodno traži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.