Nema ovdje jednog GOAT-a, mislim da bi bilo bezobrazno i nefer izdvojiti samo jednog. Ovo su tri GOAT-a i ne treba ih razdvajati ni po čemu. Baš što kažeš strašne cifre.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vrhunski podcast

Pavić i Mektić odlilčni momci, komunikativni, humoristični, baš su se opustili

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Pun mi k. podcasta razno raznih bili dobri il ne,al to je moj problem.
Sascha dere guzove,frustraciju osobnu djelotvorno i konstruktivno pretočio. Dobio i lopticu u facu nakon što je Mannarinu 1 game ostavio sinoć u 1/4 Montpelliera... Finale s inspiriranim Bubliko,bude interesantno. Brata Ymera riješio Alexander,Krajinovića Alexander Ukrajinski, a u dalekoj Indiji drugi brat Ymer jako blizu finala,no na čekanju ostade.
Sascha dere guzove,frustraciju osobnu djelotvorno i konstruktivno pretočio. Dobio i lopticu u facu nakon što je Mannarinu 1 game ostavio sinoć u 1/4 Montpelliera... Finale s inspiriranim Bubliko,bude interesantno. Brata Ymera riješio Alexander,Krajinovića Alexander Ukrajinski, a u dalekoj Indiji drugi brat Ymer jako blizu finala,no na čekanju ostade.
Ako je tvoj problem, zasto ga onda iznosisFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 17:43Pun mi k. podcasta razno raznih bili dobri il ne,al to je moj problem.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Felixians4
- Kontakt:
zašto ne?pa forum je za osobna mišljenja,iznošenja. i ja sam taj wish&go pratio i preplaćen sam na njega,al da to sve ide na dnevnoj-tjednoj bazi,too much,posljedica zasićenja kod mene jer od rane dobi taj fucking sport pratimApolon je napisao/la: ↑05 feb 2022, 17:52Ako je tvoj problem, zasto ga onda iznosisFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 17:43Pun mi k. podcasta razno raznih bili dobri il ne,al to je moj problem.
![]()
-
- Kontakt:
Delpu ce Buenos Aires bit posljednji turnir u karijeri.
Sta covjeku povrede uradise.
Sta covjeku povrede uradise.
- Felixians4
- Kontakt:
zaradi od turnira u toj fenomenalnoj,a sakatoj karijeri kolko i nishikori godišnje od sponzora. još ostane bez oca koji mu ostavi dugove.
ah,život piše svakakve priče
ah,život piše svakakve priče
jedan od rijetkih koji bi se uhvatio u koštac sa big 3 da ga nisu povrede satrle
polufinale olimpijade nezaboravno (najduži best of 3 neč ikada), us open preko rafe i rogera takođe! pored svega jedan od najomiljenijih igrača uopšte

polufinale olimpijade nezaboravno (najduži best of 3 neč ikada), us open preko rafe i rogera takođe! pored svega jedan od najomiljenijih igrača uopšte

Bilo je tu mnogo pobjeda i ludih meceva. Ne znam sta bi izdvojio, mozda lob kroz noge na 0-2 u Zagrebu, ni danas ne znam zasto nisam otisao,valjda mi puno bilo u mjesec dana dva puta, jer je Juve bio u septembru. 12 godina karijere, 7 uopšte nije igrao, od tih 5 sigurno dvije proveo trazeci formu. Ispratio sam sve moguće meceve, svaku operaciju, povratake i ovaj bezuspješni

Max Allegri
Steta, stvarno steta povreda. Imao je sigurno visok plafon da su ga povrede zaobisle, ali nisu...i ovako je imao odlicnu karijeru i pustio je u amanet nekoliko spektakularnih meceva.
To za dug sam nesto citao, ali sam totalno zaboravio. Nije valjda takva cifra da je on ne moze vratiti? Ipak zaradio je i on dosta love, iako nije igrao dosta vremena.
To za dug sam nesto citao, ali sam totalno zaboravio. Nije valjda takva cifra da je on ne moze vratiti? Ipak zaradio je i on dosta love, iako nije igrao dosta vremena.
⚽FK Garaže⚽
Dug je oko 20mil eura. On navodno trenutno ima oko 20% ukupne zarade, to je par miliona.FCB1986 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:07Steta, stvarno steta povreda. Imao je sigurno visok plafon da su ga povrede zaobisle, ali nisu...i ovako je imao odlicnu karijeru i pustio je u amanet nekoliko spektakularnih meceva.
Max Allegri
- Felixians4
- Kontakt:
Posudit će Nishikori
i ja se kajem da nisam išao u zagreb …. izbjegavam koliko god mogu srpske i hrvatske navijače, a ni naše ne gumo previše, vjerovatno zato. naravno ogromna greška sa današnje tačke gledišta. doduše gledao sam ga dva puta uživo, barem nešto!Mig_Mig je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:02Bilo je tu mnogo pobjeda i ludih meceva. Ne znam sta bi izdvojio, mozda lob kroz noge na 0-2 u Zagrebu, ni danas ne znam zasto nisam otisao,valjda mi puno bilo u mjesec dana dva puta, jer je Juve bio u septembru. 12 godina karijere, 7 uopšte nije igrao, od tih 5 sigurno dvije proveo trazeci formu. Ispratio sam sve moguće meceve, svaku operaciju, povratake i ovaj bezuspješniSituacija sa ocevim dugom, jedna filmska karijera nadam se barem sa sretnim krajem sto se tice tog duga.. mozda je ispred njega dobra trenerska karijera, ko zna
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi dropovi Bublika, ne znam hoćel ponoviti ono ikad više

Al zasluženo. Baš je dobro izgledao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
i zverev ima novu …elem tenis vozdra
“kad može thiem može i saša”
negdje na pola puta između thiemove i svih damirovih

“kad može thiem može i saša”

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 06 feb 2022, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ista Damirova Barbara u faci

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.