SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- haris_alibaba
- Kontakt:
Re: SportSport.ba KUP rasprava
cestitke osvajacima kupa a sta se to najbolji strijelac kupa nigdje ne spominje 

..evo ja ti cestitam na zasluzenom trofejuharis_alibaba je napisao/la:cestitke osvajacima kupa a sta se to najbolji strijelac kupa nigdje ne spominje

- haris_alibaba
- Kontakt:
nego sekretaru jel ostaje isti sistem kupa i ove sezone, znam da su se mnogi zalili ali je meni bas sasvim ok i grupna faza i sve ostalo a na ispadanje ko je boljji taktizer pa pokrije sve rezultate i to je opet umijece nije nikakav "****"
- haris_alibaba
- Kontakt:
i hocu ja dobiti ovaj pehar za najboljeg srijelca proslesezonskog kupa da je stavim u vitrinu 

Igra se knock out sistem od početka.haris_alibaba je napisao/la:nego sekretaru jel ostaje isti sistem kupa i ove sezone, znam da su se mnogi zalili ali je meni bas sasvim ok i grupna faza i sve ostalo a na ispadanje ko je boljji taktizer pa pokrije sve rezultate i to je opet umijece nije nikakav "****"
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- haris_alibaba
- Kontakt:
otkud sad to, to mi bas malo bezzeAulleTa je napisao/la:Igra se knock out sistem od početka.haris_alibaba je napisao/la:nego sekretaru jel ostaje isti sistem kupa i ove sezone, znam da su se mnogi zalili ali je meni bas sasvim ok i grupna faza i sve ostalo a na ispadanje ko je boljji taktizer pa pokrije sve rezultate i to je opet umijece nije nikakav "****"
trazim klub,...ako kome zafali igrac nek mi javi na pp....pozz (:
Transfer window's open
There are too many bids
Arsene Wenger said "Mon Dieu
I'll win the League with kids"
There are too many bids
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Postavi ovdje ako već nisi http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=520GARGERION je napisao/la:trazim klub,...ako kome zafali igrac nek mi javi na pp....pozz (:
Mada, teško ćeš dobiti tim ubrzo jer je puno igrača koji čekaju. Malo prati ko je odustao pa se ti javi kapitenu tog tima.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:Postavi ovdje ako već nisi http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=520GARGERION je napisao/la:trazim klub,...ako kome zafali igrac nek mi javi na pp....pozz (:
Mada, teško ćeš dobiti tim ubrzo jer je puno igrača koji čekaju. Malo prati ko je odustao pa se ti javi kapitenu tog tima.
..oo pa gdje si ti GARGERIONE

tebe siguracu zaduzujem da mi javis na face kad se otvori mjesto ,da i ovdje sta osvojimmuhovic je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Postavi ovdje ako već nisi http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=520GARGERION je napisao/la:trazim klub,...ako kome zafali igrac nek mi javi na pp....pozz (:
..oo pa gdje si ti GARGERIONE![]()
..dobrodosao i ovamo
..postavi na ovaj link sto je recen i cekaj
![]()

Transfer window's open
There are too many bids
There are too many bids
..hehehGARGERION je napisao/la: tebe siguracu zaduzujem da mi javis na face kad se otvori mjesto ,da i ovdje sta osvojim...tamo sam sve
![]()
...

Jedna mala napomena, da na kraju ne bude zabune: - Pošto je takav raspored odigravanja utakmica Lige Prvaka i Europa Lige, rezultati utakmica će se morati čekati 3 dana jer se utakmice igraju 15.2,16.2 i 17.2. 2011. godine. Parove ću postaviti u predstojeću srijedu, pozdrav svima. Ukoliko bude ikakvih nejasnoća, pitajte mene ili ostala dva člana Saveza.
Spammer
- samir_tm87
- Kontakt:
1.kolo KUP-a 5.sezona 16/1 finala igra se 15,16 i 17 02.2011 godine.(Tipuje se LP i LE) (Takmice se svi timovi ss lige osim Gongashi i Mislish United osvajaci lige i KUP-a u prosloj sezoni)
znaci odmaram
znaci odmaram

- haris_alibaba
- Kontakt:
nadam se da ce nasi protivnic igrati svoju prognozu ono sto oni misle da ce biti a ne da ce pokusavati nesto pokriti rezultate i kopirati nase prognoze kao sto ima slucajeva ali svima na dusu
Bilo bi pametno da igraci procitaju pravila.Ista mogu naci ovdje. http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =62&t=3261
Narocito vezano za KUP od Clana 10 do Clana 14.jer ima izmjena u odnosu na proslu sezonu KUP-a.Da poslije nebi bilo nisam znao.
Narocito vezano za KUP od Clana 10 do Clana 14.jer ima izmjena u odnosu na proslu sezonu KUP-a.Da poslije nebi bilo nisam znao.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
sta mislite npr. da svi igraci svoju prognozu posalju preko pm-a clanovima saveza, a onda bi clanovi te prognoze postavili u odgovarajuce teme nakon isteka vremena za postavljanjeharis_alibaba je napisao/la:nadam se da ce nasi protivnic igrati svoju prognozu ono sto oni misle da ce biti a ne da ce pokusavati nesto pokriti rezultate i kopirati nase prognoze kao sto ima slucajeva ali svima na dusu

defender je napisao/la:sta mislite npr. da svi igraci svoju prognozu posalju preko pm-a clanovima saveza, a onda bi clanovi te prognoze postavili u odgovarajuce teme nakon isteka vremena za postavljanjeharis_alibaba je napisao/la:nadam se da ce nasi protivnic igrati svoju prognozu ono sto oni misle da ce biti a ne da ce pokusavati nesto pokriti rezultate i kopirati nase prognoze kao sto ima slucajeva ali svima na dusu
Nemoguce jer bi se moglo desiti da tri igraca iz jednoga tima stave istu prognozu na dvije ili vise utakmica i time bi automatski izgubili utakmicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..ma nista,ko je fer,fer ce i biti
..ko igra prljavo,neka igra,njegova stvar
..tu su pravila,pa nek izvole
..btw,koja slucajnost,igramo trenutno u ligi kolo protiv Bildera u gostima,a sada evo i u 16-tini finala Kupa igramo upravo protiv njih

..btw,koja slucajnost,igramo trenutno u ligi kolo protiv Bildera u gostima,a sada evo i u 16-tini finala Kupa igramo upravo protiv njih

vidis na to nisam racunao123456 je napisao/la:Nemoguce jer bi se moglo desiti da tri igraca iz jednoga tima stave istu prognozu na dvije ili vise utakmica i time bi automatski izgubili utakmicu.defender je napisao/la:sta mislite npr. da svi igraci svoju prognozu posalju preko pm-a clanovima saveza, a onda bi clanovi te prognoze postavili u odgovarajuce teme nakon isteka vremena za postavljanjeharis_alibaba je napisao/la:nadam se da ce nasi protivnic igrati svoju prognozu ono sto oni misle da ce biti a ne da ce pokusavati nesto pokriti rezultate i kopirati nase prognoze kao sto ima slucajeva ali svima na dusu

..ma jok,i tu moze doci do nekog nesporazuma (ili nedo Bog kakve namjestaljke
) ..ma najbolje ovako
..sta ces,ko je fer,fer je
..ko igra prljavo,neka igra,samo tako odaje svoje lice i svoje prave osobine 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.