Pa zato što je izašao iz igre u 80'

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa zato što je izašao iz igre u 80'
Pogledaj situaciju kad se pojavi na yt pa prokomentiraj opet.
Pa sam si rekao da je Inter zaustavio Milan prvo poluvrijeme, Milan je bio mrtva ekipa prvih 45. minuta, i onda se Inter povlači protiv tako mrtve ekipe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:20Kako volim kad rečenica počinje " Protiv mrtvog Milana
.." - ako je Milan mrtav, onda neka ga neko dobije iz ovih top 5. Samo je Napoliu uspjelo.
Hajduk?! U ovom trenutku?jolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:05velika četvorka talijanskog nogometa, neki ekvivalent ex-Yu velike četvorke: Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo (u ovom trenutku)EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:02I onda citas izjave, "ispasce Milan i iz prve 4 zbog loseg prelaznog roka"
Resise Intera za 2 minuta.
Milanski blizanci, Napoli i Juventus, to je u prve 4, mozes sada vec potpisati.
Zar nije Sanchez prvi doso do lopte?
U nastavku se sve okrenulo, istina. Al nema smisla uspoređivati prvo i drugo poluvrijeme. Prvo poluvrijeme je postojala samo 1 ekipa na terenu. Drugo poluvrijeme je bilo li-la niko ništa. Ali dogodi se 5 minuta ludila i eto preokreta iz ničega, to je nogomet.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:25Kao što je Milan zaustavljen od strane Intera u prvoj 45 minuta. Tako je u nastavku se sve okrenulo. A nisu pomogle niti izmjene Inzaghia.
To je još jedan argument da klupa Intera i nije toliko jaka. Jeste po imenima, ali Vidal, Sanches, Vecino, to su gotovi igrači. Ali hajde.
mislio sam na period u staroj Jugoslaviji, ne ovajEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:26Hajduk?! U ovom trenutku?jolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:05velika četvorka talijanskog nogometa, neki ekvivalent ex-Yu velike četvorke: Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo (u ovom trenutku)EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:02I onda citas izjave, "ispasce Milan i iz prve 4 zbog loseg prelaznog roka"
Resise Intera za 2 minuta.
Milanski blizanci, Napoli i Juventus, to je u prve 4, mozes sada vec potpisati.![]()
Koliko godina nisu igrali grupu u Evropi, 10 ili 11? Kad prebrode Tobole, Gzire i haribde, pa da divanimo![]()
Beogradski blizanci i zagrebacki modri, pa onda prazno mesto, pa Rijeka, pa prazna mesta...
A u Italiji ti Napoli ne moze u recenicu sa ova tri ostala, bez obzira sto ih licno vise simpatisem kao juznjake![]()
Mrtve ekipe su na dnu tabele,a ne ovi u vrhu.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:26Naravno da je mrtva ekipa, ali bože moj uvijek se dešavaju kiksevi, eno neki dan Real jedva izvukao x protiv Elchea, to i jeste draž fudbala, što neće uvijek pobijediti bolji i jači.
Koje izmjene ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:25Kao što je Milan zaustavljen od strane Intera u prvoj 45 minuta. Tako je u nastavku se sve okrenulo. A nisu pomogle niti izmjene Inzaghia.
To je još jedan argument da klupa Intera i nije toliko jaka. Jeste po imenima, ali Vidal, Sanches, Vecino, to su gotovi igrači. Ali hajde.
Onda si mislio na Zabare u ovom trenutku. Realno, u Italiji je kvintet, a ne kvartet. Atalanta se ne sme zaobici. Samo sto mislim da je Juventus ipak u prednosti, ocekujem da ne ostanu bez LS, kao i sto je prosle sezone ulovio Napolija u finisu i poslao ga u LE.jolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:32mislio sam na period u staroj Jugoslaviji, ne ovajEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:26Hajduk?! U ovom trenutku?jolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:05
velika četvorka talijanskog nogometa, neki ekvivalent ex-Yu velike četvorke: Zvezda, Partizan, Hajduk, Dinamo (u ovom trenutku)![]()
Koliko godina nisu igrali grupu u Evropi, 10 ili 11? Kad prebrode Tobole, Gzire i haribde, pa da divanimo![]()
Beogradski blizanci i zagrebacki modri, pa onda prazno mesto, pa Rijeka, pa prazna mesta...
A u Italiji ti Napoli ne moze u recenicu sa ova tri ostala, bez obzira sto ih licno vise simpatisem kao juznjake![]()
Liverpool će vam zgadit fudbal i tek tad ćeš vidjet kako izgleda mrtva ekipa!TheTruth34 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:26Naravno da je mrtva ekipa, ali bože moj uvijek se dešavaju kiksevi, eno neki dan Real jedva izvukao x protiv Elchea, to i jeste draž fudbala, što neće uvijek pobijediti bolji i jači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.