Brada nikada neće uzeti prsten.
Westbrooku je jedina šansa sa LeBronom sada i nikada više.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Brada nikada neće uzeti prsten.
Ali, ne zna. Lik je obicna stetocina.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 03:46powell uopste nema losu odbranu, 6"11 wingspan, 41 vertical sa njegovim fizikalijama moze ustopati bilo kojeg 1-2 u ligi da zna iskoristiti bogom date atribute, to sto nije igrao odbranu u portlandu, a ko je igra? jel igra iko u toj ekipi odbranu? samo se utopio u sivilo, rocco koji je meni licno odlican defanzivac je izgledao pogubljeno u njihovim defanzivnim rotacijama i zadacimaTheChief je napisao/la: ↑05 feb 2022, 01:36Ne znam za sta ljudi ovdje smatraju Powella kada o ovom tradeu ovako pisu.
Sa jedne strane: scoring zbog kojeg ekstremno pati ostatak ekipe, kao i rezultati ekipe
Sa druge: losa odbrana, playmaking nepostojeci, katastrofalan uticaj na ekipu + na sve to katastrofalan ugovor
Shvatite da je lik minus igrac. Sreca im je da su ga se sada rijesili.
Sad uzima kao prva opcija u PhillyOldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:46Brada nikada neće uzeti prsten.
Westbrooku je jedina šansa sa LeBronom sada i nikada više.
IdePer Ramona Shelburne: Ben Simmons is now vaccinated
Zavisi koga će morati dati uz Bena, za mene i dalje Sunsi prvi favoriti.
ma pokušat će oprati playoff legacy još ove i sljedeće godine,a onda će se zahebavati s ugovorom koji dobije i penzijica
Zasto olupinu, covjek ce se vratiti zdrav, pogledaj 5 utakmica nakon tradea za Gordona kako je ta petorka igrala, samo da zdravlje posluzi jednu sezonu i prsten je tu
Zna Embiid igrati PnR itekako, dapace s njim se mogu igrati sve vrste pick-a jer moze i sutat.Felixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 18:58Embiid najviši usage rate,nije bajan P&R partner,ne znam da je čisti pogodak da mu je bek stalno s loptom iako to i nismo vidjeli,možda bi defanzivno u kontinuitetu prodisao u tom scenariju. Zanemaruje se raja Spoa i Pata
interesantno, on, jokara i davis među slabijima realiziraju ko roll man,naravno pažnja je usmjerena ka njima pa im teže. naravno da zna,ali mu nije forte,s jimmyem je to šljakalo iako je primarno butler trpao i kreirao. sixersi igraju sporo,s hardenom bi vjerojatno još spustili tempo što opet može pomoći na drugoj strani embiidari u kojoj nekako nije ostavio dojam kao ofanzivno zadnjih par godina.alemsa je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:26Zna Embiid igrati PnR itekako, dapace s njim se mogu igrati sve vrste pick-a jer moze i pucat.Felixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 18:58Embiid najviši usage rate,nije bajan P&R partner,ne znam da je čisti pogodak da mu je bek stalno s loptom iako to i nismo vidjeli,možda bi defanzivno u kontinuitetu prodisao u tom scenariju. Zanemaruje se raja Spoa i Pata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.