Bleda kopija Severine...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I nece stat na tome. Posto mi trpimo i uzivamo da nas karaju, samo nas prevoznici mogu spasit, prvenstveno mislim kamiondzije.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Marsal
- Kontakt:
Poslo sam ti dosado božja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Svaka čast izumitelju Instagrama , preko noći je toliko zaglupio ljude da to nije istina

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Hahhah kako ja uživam u tome , neko spomene u društvu ja odmah ma yebo gorivo ljudi sad će rat samo što nije

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Gdje ćemo sad sladoled jest

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AshburtonG
- Kontakt:
Bukvalno. Meni su najjace drugarice koje me ubjedjuju, da je to ona slucajno. Umjesto glupaca da kaze, hakovan mi profil, ukrao mi neko telefon ili slicno(spike koje bi mogle i proci), ona kaze slucajno.
Pa nemoguce je iz privatnog chata objavit slike/video na story, sto dovodi do jos jace cinjenice, da je kraljica usla na story, pa onda poslala na vise adresa, a zaboravila iskljucit objavu na samom story interfaceu.

Zene i inteligencija.
Očekujem da se i mene sjetiš

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
pazi ovaj najdebilniji tekst koji sam ikada vidio:
Kuku lele, kuku lele
ima glavu kao tele
Kuku lele, lele kuku
ima papke mesto ruku (ne mogu vjerovati ko je ovo sastavio, dobijem proljev od ovoga)
Kuku lele, kuku lele
ima glavu kao tele
Kuku lele, lele kuku
ima papke mesto ruku (ne mogu vjerovati ko je ovo sastavio, dobijem proljev od ovoga)
Ma glupa mi je i ta priča hakovan profil. Pa nisi Kylie Jenner, kome si ti ba interesantna da neko odvaja vrijeme da tebi hakuje profil?AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:36Bukvalno. Meni su najjace drugarice koje me ubjedjuju, da je to ona slucajno. Umjesto glupaca da kaze, hakovan mi profil, ukrao mi neko telefon ili slicno(spike koje bi mogle i proci), ona kaze slucajno.
Pa nemoguce je iz privatnog chata objavit slike/video na story, sto dovodi do jos jace cinjenice, da je kraljica usla na story, pa onda poslala na vise adresa, a zaboravila iskljucit objavu na samom story interfaceu.![]()
![]()
![]()
Zene i inteligencija.
Ukrao telefon, haj to može i proći nekako.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Baš mi se sviđa novi dizajn rezultata
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Samo Sofajolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:56imaš Livescore.in, tamo je stari dizajn Flashscore-a (Rezultata)

- AshburtonG
- Kontakt:
Druze, meni je par puta neko pokusao hakovat profil, a da ovim ljudima s 100k ne pokusavaju. Bivsi momak, bivsa djevojka od sadasnjeg momka, mogucnosti su siroke. Ima bolesnika dovoljno.Finn je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:50Ma glupa mi je i ta priča hakovan profil. Pa nisi Kylie Jenner, kome si ti ba interesantna da neko odvaja vrijeme da tebi hakuje profil?AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:36Bukvalno. Meni su najjace drugarice koje me ubjedjuju, da je to ona slucajno. Umjesto glupaca da kaze, hakovan mi profil, ukrao mi neko telefon ili slicno(spike koje bi mogle i proci), ona kaze slucajno.
Pa nemoguce je iz privatnog chata objavit slike/video na story, sto dovodi do jos jace cinjenice, da je kraljica usla na story, pa onda poslala na vise adresa, a zaboravila iskljucit objavu na samom story interfaceu.![]()
![]()
![]()
Zene i inteligencija.
Ukrao telefon, haj to može i proći nekako.

Može li neko podjeliti uradak, da mogu zeni pokazati 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Samo mi je zanimljivo ovo kod nas kako im je vlast pustila da rade sta hoce.
Barel 100 dolara, odmah ide poskupljenje goriva.
Barel padne na 20 dolara, kaze necemo smanjivati cijene goriva dok ne potrosimo nase zalihe

Koja smo mi magarad, samo sutimo i placamo

Zao mi ga iz duse. I onako je jedva sastavljao kraj sa krajem, valjda ce mu neko osigranje nesto platiti da renovira prostor

Inace najjaci sladoled na svijetu, a i u inostranstvu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je prije 5-6 godina neko hakovao profil. I ja se zijanio koliko sam popularan i zanimljiv nekom

Sumnjao sam na ovog jednog mladog komsiju, ali nisam bas bio siguran da je on...
Ma ljudina je Muzafer, nadoknadit ce se to aBd. Evo pokrenut je i broj telefona da se donira 2KM.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:41Samo mi je zanimljivo ovo kod nas kako im je vlast pustila da rade sta hoce.
Barel 100 dolara, odmah ide poskupljenje goriva.
Barel padne na 20 dolara, kaze necemo smanjivati cijene goriva dok ne potrosimo nase zalihe![]()
![]()
Koja smo mi magarad, samo sutimo i placamo![]()
Zao mi ga iz duse. I onako je jedva sastavljao kraj sa krajem, valjda ce mu neko osigranje nesto platiti da renovira prostor![]()
Inace najjaci sladoled na svijetu, a i u inostranstvu![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast