A kako ce nam bit

A kako ce nam bit
Vi da znate da možete napravili bi akciju, a znate da će te se obrukati, pa samo lajete av, av
Kod nas ovako:opalaopala je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:36Jes vala kući ste u Medjugorju , slažem se da se trebate vi pripremat kući jer za bolje niste .Fourteenwords je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:17Rubrika jeste li znali:
FK Velež nikada nije pobjedio HŠK Zrinjski pod bijelim brijegom.
Netko se priprema u Turskoj netko u Hercegovini,svoj na svome.
i Široki , Borac , Partizan ,Zvezda svi u Turskoj svoji na svome
Da odete negdje drugo pripremat se osim onog kamenjara samo bi nas osramotili , nego najbolje vi u kamenjar tamo niko vas ne vidi i ne čuje , a i svi ostali su rahat .
A za sta da napravimo evo reci?Jel nam treba da preživimo? Hvala Bogu ne.Živ bioMamba21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:27Vi da znate da možete napravili bi akciju, a znate da će te se obrukati, pa samo lajete av, av
Pasa Zrinjski masta i prica o grupama isto i mi radimo kao i svaki drugi navijac bilo kojeg kluba al eto cudite se i dalje
A bas ti nije lahko, razumijem, nadam se da ce vam to proći, da vidite kako je nama, živ mi bioAzzuri je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:27A kako ce nam bitsvaki klub uredeniji i u boljoj fin situaciji od nas..al pregurat ce se..ali vi nikad da naucite na greskama, godinama se vec najavljuje taj dinamo, taj iskorak, ta dominacija..a nesto ne vidim da ste blizu toga
![]()
Po tebi treba praviti samo akciju kada je klub u belaju?
Akcije se prave za onoga ko je "u potrebi"Mamba21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:27Vi da znate da možete napravili bi akciju, a znate da će te se obrukati, pa samo lajete av, av
Koliko smo se brukali govori podatak da ste prosle godine a i svih ostalih imali manje aktivnih clanova valjda se kod vas sjete da se uclane u svetinju tj klub svakih 10 godina. Nemoj se nista brinuti cim bude trebalo klubu mi smo tu kad nismo imali za virsle bordo fanatici su promijenili statut i nasli investitora gdje ces vecu akciju a vi molite Boga da nadjete nekog eto to je Bordo familijaMamba21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 14:27Vi da znate da možete napravili bi akciju, a znate da će te se obrukati, pa samo lajete av, av
Nisam primjetio da ih neko pravi kada klub ima lovu.Vec kada isti zatraži pomoc kao sto je sad slucaj kod vas npr.
Kako si danas pljuvacu svega i svacega,gadis li se i danas sam sebi? Necemo ti reci na koga drkamo da se nebi naljutio
Bodul neće svakako igrati 4-5 kola, suspenzija.
Par puta play off,tri puta prvaci,osvajaci kupa sve to za 5 godina vama to mozda nije dominacija jer vas nema 10 godina nigdje to vam je tradicija 3 il 4 godine u vrhu pa poslije 15 vas nema nigdje. Sto se tice lige 3 puta prvaci, sa Zrinjskim se borimo uostalom ako neki.navijac kaze svoje zelje nije klub najavio dominacije i slicno a da ocekujemo.uvijek najvise to.je sigurno jer nismo ZeljA