Mozes kad uplatiš da se registrujes.
Daš podatke imejl i mob i nadju te i puste ti utalmicu.Tako da ti nikad nije kasno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozes kad uplatiš da se registrujes.
Ne treba dugo da dođe ali si trebao prije to odraditi. Možeš i sada postati član a njih kontaktirati za današnju utakmicu, izaći će ti u susret.
Sta ne ne treba, prosli put 1 mjesec ceko.
Živiš na drugom kraju svijeta jbg a dosta se članskih šalje tako. Ja sam isto slao relativno blizu tebe i stigla je za 2 sedmice ali uglavnom je poenta da možeš odmah gledati džaba ako se učlaniš.
Provjeri radi li
Po cemu mislis da nije kvalitet ? Otkako je otišao od nas igra dobro, zabija, asistira.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:16Ode poltron goranov u rusiju
5000 clanova do kraja dana,,
Kao sto sam i rekao napadac nam je bio prijeko potreban Hamza nije neka pljacka al bolji od svih sto imamo trenutno al mislim nazalost da to nije kvalitet sa kojim mozemo uzet 3ce mjesto…
Prem da bi sad podpiso 4 mjesto i da isvoimo kup bh
U roku od dvije minute su mi odg na mail a i objasnili kako da gledam tekmu iako mi clanska jos nije stigla.
E ne znam drug ako Hamza ne valja, ne vidim boljeg napadaca na trzistu da bi htio igrati za nas. Da ne govorim da ima nase papire i nije stranac.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:16Ode poltron goranov u rusiju
5000 clanova do kraja dana,,
Kao sto sam i rekao napadac nam je bio prijeko potreban Hamza nije neka pljacka al bolji od svih sto imamo trenutno al mislim nazalost da to nije kvalitet sa kojim mozemo uzet 3ce mjesto…
Prem da bi sad podpiso 4 mjesto i da isvoimo kup bh