Gdje god moj prijatelju iz favela Švrakina. Može i u Tuborgusvrakino1921 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:03Prijatelju mojMiljacka je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:00Odliv mozakaKompromis je napisao/la: ↑05 feb 2022, 07:10Vidim Bogami da se cak i lajka Zeljina facebook stranica da bi se mogli vidjeti story-i koje uplatio... aferim... uvijek su manji pratili veće i tezili da budu kao oni... odlično je sto su Pitari za uzore uzeli mnogo brojnije i sposobnije komsije pa evo vidimo i efekte kad je Zeljo pokrenuo akciju tada je odmah i kod njih krenuo bum sa clanskim (dotad se samo uclanio Mirvic, sin od čistačice i ovaj jedan momak sto je izvucen u nagradnoj igri)... doduše cifra nije ni blizu Zeljinoj, a ne moze ni biti jer ih jenogo manje ali opet aferim sto ste krenuli stazama boljeg i uspješnijeg...
Uclanio sam te
Gdje da ti clansku donesem i fuka da popijemo
Brat moj s one strane Miljacke
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma jok , nacemo ga ispod kamena .
Idrzi nemanja neće iduće godine biti Medjugorje .
#dacerigiguzezapripreme
#daceicrocopideodmaantalija
#oficijalnisponzorekipeVaseline
#izdrzijojakrscanine
#Cmaratori
#rigiicrocop=DuoCmar
Idrzi nemanja neće iduće godine biti Medjugorje .
#dacerigiguzezapripreme
#daceicrocopideodmaantalija
#oficijalnisponzorekipeVaseline
#izdrzijojakrscanine
#Cmaratori
#rigiicrocop=DuoCmar
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Aj dobro sve podjebavat, ali Medjugorje SC ima vise travnatih terena nego citav Mostar, zajedno sa dvoranskim, a o teniskim terenima da ne govorim, cak su i u bazenima jaci 
Opala podjebaji ti, al ti argumenti vise lice na trol vlastitog kluba, iako ti to nije cilja, rugat se Zrinjskom kako nema za otic na pripreme je isto koda Hajduk podjebava Dinamo, kako su oni otisli na pripreme u Portugal (odgodili na kraju), a ovi ih moraju radit kuci u Zagrebu.
Opet kazem podjebaji, ali ovo ti baca na trolanje vlastitog kluba i grada.
Veci troler svog kluba od Muse onog.

Opala podjebaji ti, al ti argumenti vise lice na trol vlastitog kluba, iako ti to nije cilja, rugat se Zrinjskom kako nema za otic na pripreme je isto koda Hajduk podjebava Dinamo, kako su oni otisli na pripreme u Portugal (odgodili na kraju), a ovi ih moraju radit kuci u Zagrebu.
-
- Kontakt:
Haj nemoj se bruka ziv bio , jel te stid šta govoriš .Cesc44 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:53Aj dobro sve podjebavat, ali Medjugorje SC ima vise travnatih terena nego citav Mostar, zajedno sa dvoranskim, a o teniskim terenima da ne govorim, cak su i u bazenima jaci
Djeca ti se smiju Cesc
#medjugorjebroj1
#medjugorjeboljeodantalije
#jesalukurcu
#kamenkrsimaslinavinoganga
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Rubrika jeste li znali:
FK Velež nikada nije pobjedio HŠK Zrinjski pod bijelim brijegom.
Netko se priprema u Turskoj netko u Hercegovini,svoj na svome.
Prosjaku na ulici možeš dati milion, za godinu dana ga potraži, vidjet ćeš da je sve proćerdao i da opet prosi. Drugim riječima, on je samo za sadake i takav će uvijek biti. Takav isti je i naš Željkan. Daj im sad 10 miliona, dođi za pet godina, oni će opet biti na rubu stečaja i prositi od svojih navijača crkavicu. GASI PLAVI FECES!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bolje ti je izbriši post.Fourteenwords je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:17Rubrika jeste li znali:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Jes vala kući ste u Medjugorju , slažem se da se trebate vi pripremat kući jer za bolje niste .Fourteenwords je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:17Rubrika jeste li znali:
i Široki , Borac , Partizan ,Zvezda svi u Turskoj svoji na svome
Da odete negdje drugo pripremat se osim onog kamenjara samo bi nas osramotili , nego najbolje vi u kamenjar tamo niko vas ne vidi i ne čuje , a i svi ostali su rahat .
#nemagangeuantaliji
#iduciputpovestcemonemanju
#izdrinemanjajosmal
#medjugorjecentarsvijeta
#kamenomcesmekamenomcute
#jojaizdrzisvojnasvome
#trebasenaguzitzapripreme
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Imate i vi za Medjugorje , svakako nosite zastave Vatikana , i zastavu presuđene zločinačke tvorevine . A imate i zastave za Medulin samo mi nije jasno sto niste bar tamo otišli , zar ste toliko povezani sa onim kamenjarom . Otiče nemanja radi kamenjara jučer stavlja Levu i 3 prsta , vuče krv dzaba vam je . Golemo da ne možete napustit kemanjar na 12 dana . Kamen krš i maslina , vino ganga Medjugorje . Samo nemojte vi o zastavama , do neki dan vise bilo šalova Hajduka i Dinama na tribinama vam nego vaših
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- svrakino1921
- Kontakt:
Stara narodna, neko pametan nekad davno rekao. Kad vidis sirotinju da se gusi u zivom blatu, ne čupaj ga, nego ga gurni jos dublje. Sirotinji ni Bog ne moze pomoci i nadavati, pa ne mozes ni ti sigurno.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:23Prosjaku na ulici možeš dati milion, za godinu dana ga potraži, vidjet ćeš da je sve proćerdao i da opet prosi. Drugim riječima, on je samo za sadake i takav će uvijek biti. Takav isti je i naš Željkan. Daj im sad 10 miliona, dođi za pet godina, oni će opet biti na rubu stečaja i prositi od svojih navijača crkavicu. GASI PLAVI FECES!
Citanjem Vašeg posta reklo bi se da ste neki opasni biznismeni a najveće Vam djelo komentarisati Želju.Evander je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:46Stara narodna, neko pametan nekad davno rekao. Kad vidis sirotinju da se gusi u zivom blatu, ne čupaj ga, nego ga gurni jos dublje. Sirotinji ni Bog ne moze pomoci i nadavati, pa ne mozes ni ti sigurno.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:23Prosjaku na ulici možeš dati milion, za godinu dana ga potraži, vidjet ćeš da je sve proćerdao i da opet prosi. Drugim riječima, on je samo za sadake i takav će uvijek biti. Takav isti je i naš Željkan. Daj im sad 10 miliona, dođi za pet godina, oni će opet biti na rubu stečaja i prositi od svojih navijača crkavicu. GASI PLAVI FECES!
Evo poceo si i sam sebe trolat.opalaopala je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:06Haj nemoj se bruka ziv bio , jel te stid šta govoriš .Cesc44 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:53Aj dobro sve podjebavat, ali Medjugorje SC ima vise travnatih terena nego citav Mostar, zajedno sa dvoranskim, a o teniskim terenima da ne govorim, cak su i u bazenima jaci
Djeca ti se smiju Cesc
#medjugorjebroj1
#medjugorjeboljeodantalije
#jesalukurcu
Al neces ti opet skontat, dzaba.
- Bersaga
- Kontakt:
E moj Brada, pa što vas Tan i Nam ne ugušiše, uložili 30+ miliona a ljetos zamalo katastrofa da bude.Evander je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:46Stara narodna, neko pametan nekad davno rekao. Kad vidis sirotinju da se gusi u zivom blatu, ne čupaj ga, nego ga gurni jos dublje. Sirotinji ni Bog ne moze pomoci i nadavati, pa ne mozes ni ti sigurno.joker90 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:23Prosjaku na ulici možeš dati milion, za godinu dana ga potraži, vidjet ćeš da je sve proćerdao i da opet prosi. Drugim riječima, on je samo za sadake i takav će uvijek biti. Takav isti je i naš Željkan. Daj im sad 10 miliona, dođi za pet godina, oni će opet biti na rubu stečaja i prositi od svojih navijača crkavicu. GASI PLAVI FECES!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Oni nešto komentarišu naše akcije, a nikad akcije nisu napravili za svoj klub. Jedina akcija navijača je kad su vadili stolice na Grbavici.
U rupe!
U rupe!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Avramovski ozbiljan igrac i pravo pojacanje
zanima me kolika mu plata moze biti okvirno? 10-15000?
Ali prvaci svemira ne bi bili prvaci svemira da se vec ne najavljuje ulazak u grupnu fazu euro takmicenja
volimo vas pitariiii

Ali prvaci svemira ne bi bili prvaci svemira da se vec ne najavljuje ulazak u grupnu fazu euro takmicenja

- SedrenikHz
- Kontakt:
Uzivaj braco, volimo i mi tebe, znam kako ti je..

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Jesi ti primjetio da pomozi.ba ili npr emisija ispuni mi zelju rade akcije za nekoga kome to nije potrebno ili za one ljude kojima je pomoc potrebna? Cisto poredjenja radi
Hvala Bogu da nismo i nadam se da necemo nikad doci u tu situaciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".