Premijer liga BiH - aktuelno

VoxTV
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la VoxTV » 05 feb 2022, 07:17

Kompromis je napisao/la:
05 feb 2022, 07:10
Vidim Bogami da se cak i lajka Zeljina facebook stranica da bi se mogli vidjeti story-i koje uplatio... aferim... uvijek su manji pratili veće i tezili da budu kao oni... odlično je sto su Pitari za uzore uzeli mnogo brojnije i sposobnije komsije pa evo vidimo i efekte kad je Zeljo pokrenuo akciju tada je odmah i kod njih krenuo bum sa clanskim (dotad se samo uclanio Mirvic, sin od čistačice i ovaj jedan momak sto je izvucen u nagradnoj igri)... doduše cifra nije ni blizu Zeljinoj, a ne moze ni biti jer ih jenogo manje ali opet aferim sto ste krenuli stazama boljeg i uspješnijeg...
Velika je razlika kad se uclanjujes u klub i kad dajes sadaku ili ti ga donaciju klubu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2022, 07:56

SarajevoForza je napisao/la:
05 feb 2022, 07:05
NotOccasionalFan je napisao/la:
05 feb 2022, 05:56
04 feb 2022, 22:28

Neko, nesto? :kafa:
MiToMaNi

Ako te već toliko zanima da sam sebe dva puta citiraš, pored individualnog članstva (podrazumijeva se isključivo za ljudska bića) postoji opcija i za firme.

slika
Jao hahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 05 feb 2022, 08:14

Ako te već toliko zanima da sam sebe dva puta citiraš, pored individualnog članstva (podrazumijeva se isključivo za ljudska bića) postoji opcija i za firme.

slika
Znas li slucajno koja je dokumentacija potrebna? Bez zayebancije. :kafa:
MortemHz je napisao/la:
05 feb 2022, 07:56
Jao hahahahaha
Joooj, ko se nasao smijati, yebo li te Fabrizio Romano.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 05 feb 2022, 08:19

Udaranje glavom u željeznu ploču ostavilo je nepopravljive posljedice.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 05 feb 2022, 08:50

05 feb 2022, 08:14

slika
Znas li slucajno koja je dokumentacija potrebna? Bez zayebancije. :kafa:
MortemHz je napisao/la:
05 feb 2022, 07:56
Jao hahahahaha
Joooj, ko se nasao smijati, yebo li te Fabrizio Romano.

Ne znam za firme, kada odeš na tu opciju odvede te da mail pošalješ i tu detalje dogovoriš. Ako misliš na obično članstvo, ne treba nikakva dokumentacija tipa lična (barem meni nije trebalo kad sam online produžio člansku) tako da teoretski možeš online uplatiti koliko hoćeš i staviti da se šalje na random imena, adrese i brojeve telefona, ali nije to poenta, ako neko hoće više novca da ostavi u klub može uzeti skuplji paket članske ili kupiti nešto iz fan shopa. Poenta je što niko normalan ni u jednom klubu na svijetu neće od sebe učlaniti xy ljudi, životinja, auta, mrtvaca i smatrati ih nezavisnim članovima. To nisu članovi već lijepo upakovane donacije (što svakako nije sramota zbog stanja u kojem vam se klub nalazi). Također kod nas nema opcije da kumulativno produžavaš svoju člansku, npr. svaki mjesec 2022. godine pa da ti traje do tog mjeseca 2023.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 05 feb 2022, 08:53

Dobar si wolfie, ali nisi još k'o Rokoko :zviz:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 05 feb 2022, 09:04

05 feb 2022, 08:50

Ne znam za firme, kada odeš na tu opciju odvede te da mail pošalješ i tu detalje dogovoriš. Ako misliš na obično članstvo, ne treba nikakva dokumentacija tipa lična (barem meni nije trebalo kad sam online produžio člansku) tako da teoretski možeš online uplatiti koliko hoćeš i staviti da se šalje na random imena, adrese i brojeve telefona, ali nije to poenta, ako neko hoće više novca da ostavi u klub može uzeti skuplji paket članske ili kupiti nešto iz fan shopa. Poenta je što niko normalan ni u jednom klubu na svijetu neće od sebe učlaniti xy ljudi, životinja, auta, mrtvaca i smatrati ih nezavisnim članovima. To nisu članovi već lijepo upakovane donacije (što svakako nije sramota zbog stanja u kojem vam se klub nalazi). Također kod nas nema opcije da kumulativno produžavaš svoju člansku, npr. svaki mjesec 2022. godine pa da ti traje do tog mjeseca 2023.
Kao prvo, hvala na odgovoru, dakle teorija o maticnom broju pada u vodu.
Milion puta se kazalo do sad da je kod nas najbitnija pomoc klubu, a koja je poenta same clanske kartice ako neces da odvojis nesto od sebe kako bi klub imao neku korist?
Za pakete je super opcija, slazem se da treba postojati vise vrsta clanova.
Sto se tice fiktivnih pasa, auta, ljubimaca, trosjeda, mislim da je fiktivni broj 10%, ovo ostalo su sve pravi ljudi, vjerovao ili ne jer ljudi uclanjuju kompletne porodice.
I ta opcija za produzenje je uvedena od 1. januara i ja cu je koristiti svaki mjesec, jer zasto ne bih, neka clanarina bude na mjesecnom nivou.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 05 feb 2022, 09:11

05 feb 2022, 09:04

Milion puta se kazalo do sad da je kod nas najbitnija pomoc klubu, a koja je poenta same clanske kartice ako neces da odvojis nesto od sebe kako bi klub imao neku korist?
Sto se tice fiktivnih pasa, auta, ljubimaca, trosjeda, mislim da je fiktivni broj 10%, ovo ostalo su sve pravi ljudi, vjerovao ili ne jer ljudi uclanjuju kompletne porodice.
I ta opcija za produzenje je uvedena od 1. januara i ja cu je koristiti svaki mjesec, jer zasto ne bih, neka clanarina bude na mjesecnom nivou.

Pošteno, a da je situacija u klubovima obrnuta, bio bi i broj članova/donacija. U normalnim okolnostima uvijek je to tu negdje bilo i po posjeti na utakmicama i po članovima, što je normalno za 2 najveća bh kluba.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 feb 2022, 09:32

Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2022, 23:52
Kockoglavi je napisao/la:
04 feb 2022, 23:23
Convicts1988 je napisao/la:
04 feb 2022, 22:12

Zar ga nisu upravo navijači otjerali prije par godina ?
Jesu i to muu haman zabranili prilazac grbavici.
U cara Trojana kozije usi... :rol: :rol: :rol:
Car Trojan sigurno navija za Slobodu ili Köln ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2022, 09:35

05 feb 2022, 09:04

Neće tebi niko zamjeriti jer visiš na našoj temi ali fakat nisi još uvijek skontao? :D
Drugo, to o matičnom broju je rekao jedan jedini lik i to nije istina. Tebi godi pa si samo izvukao to iz svega ali nije sramota da pitaš ako ti nije jasno. Znači to uopće ne treba, to se ne traži.
Prije sam pisao, vaša pomoć i ljubav prema klubu je odlična i pohvalna i to je poenta ovoga. Moje mišljenje je da se ne može spasiti klub sa tim i da se samo prolongira neizbježno jer i dalje nemate plan a u velikoj su mjeri krivi ljudi koji ''žive'' za Željezničar, koji su tu čitav život, svidjelo se to vama ili ne. Ja ti ovo govorim iz iskustva, mi smo prošli ovo prije desetak godina kada smo se zamalo ugasili, misliš da je htio neko pomoći od ovih većih faca? Bio je neki paket koji se plaćao 1.500 KM u to vrijeme i je li ti fakat misliš da je bilo dosta navijača koji to mogu priuštiti? Naravno da je bilo ljudi i kupili su tada ali oni su u manjem broju, ipak smo Bosanci. Sve i da su milion izdvojili to ne bi bilo dovoljno. Mi smo razvili plan i naši ljudi su doveli investitora, nije ti sa neba to palo. Opet ponavljam, ovdje ne govorim striktno o pomoći navijača od kojih pa sigurno 90% jednostavno ne može platiti koliko je potrebno. Navijači rade koliko mogu. Članarine, kupovina u fan shopu i ostalo je super, evo dragi bog zna koliko sam samo potrošio kroz ove silne godine i opet bi to isto uradio i dan danas radim ali iskreno, koliko ja kao pojedinac mogu sa tim pomoći? Ja ili ti jednostavno nemamo tu moć kao politički moćnici ili milioneri. Nas ili vas 10.000 to nema i ne može skupiti dovoljno.
To što vi učlanjujete kompletne porodice je opet pohvalno ali to mi radimo već duži period. Ja to lično godinama radim. Evo jednostavno pitanje, zašto ste prošle sezone imali skoro x3 puta manje članova od nas? Nemoj lagati sam sebe, većina ljudi je učlanjivala samog sebe više puta pa tako i auta, kućne ljubimce i ostalo, to jednostavno nije realna cifra. Da ste fakat jaki po pitanju članskih kao što ste pretežno bolji od nas po pitanju posjete ja bi to prvi rekao ali nije istina. Vi ste svakako veliki klub i ove donacije su dobrodošle ali vi nemate dugoročni plan a klub su uništili vaši ljudi, nisu zli pitari kako neki od vas pričaju. Zli pitar ne može biti Amar kao i ostali.
Da jeste istina jednom bi u svojoj historiji bili iznad nas ali nikad niste to uspjeli i sada preko noći nekih 5.000 ''članova''. U biti novac je novac ali ovo je mix donacija i članskih, ogroman broj ljudi je donirao samo je ovo lijepo upakovano i pismenije je. Ovo dobar broj vaših navijača tvrdi a posebno za životinje i auta koje učlanjujete kao i osobe koje ne postoje i u se možemo složiti da je 10% ali raja koja se učlanjuje više puta? taj broj je ogroman što je po definiciji donacija a ne članstvo. To ne kažem ja, to je tako u svakom klubu u Europi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 feb 2022, 09:40

ništa
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 05 feb 2022, 09:54

#izdrziopala
#prayforbafo
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 feb 2022, 10:00

Kompromis je napisao/la:
Vidim Bogami da se cak i lajka Zeljina facebook stranica da bi se mogli vidjeti story-i koje uplatio... aferim... uvijek su manji pratili veće i tezili da budu kao oni... odlično je sto su Pitari za uzore uzeli mnogo brojnije i sposobnije komsije pa evo vidimo i efekte kad je Zeljo pokrenuo akciju tada je odmah i kod njih krenuo bum sa clanskim (dotad se samo uclanio Mirvic, sin od čistačice i ovaj jedan momak sto je izvucen u nagradnoj igri)... doduše cifra nije ni blizu Zeljinoj, a ne moze ni biti jer ih jenogo manje ali opet aferim sto ste krenuli stazama boljeg i uspješnijeg...
Odliv mozaka
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 05 feb 2022, 10:05

Prva godina poslije rata da imate vise clanskih prodatih (a mozda necete ni imati)! Prije rata takodje nikad niste imali i sta? Svrsavanje odmah😂👍
Jednostavno gledaj svoja posla svoju avliju koju btw uskoro neces imati a pusti se tog ima nas vise kmeeee ima nas vise kmeee hajmo cuke, mace, auti hajmo familijo foča, gorazde, rogatica...
Daj ba dozovite se.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 05 feb 2022, 10:11

feniksptica je napisao/la:
05 feb 2022, 09:40
ništa
:rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 05 feb 2022, 10:14

Miljacka je napisao/la:
05 feb 2022, 10:00

Odliv mozaka
…kada Mortem pokusa da nesto objasni. Tacno zaboli glava :shock:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 feb 2022, 11:03

Miljacka je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
Odliv mozaka
Prijatelju moj
Uclanio sam te
Gdje da ti clansku donesem i fuka da popijemo

Brat moj s one strane Miljacke

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 05 feb 2022, 11:37

Iste ovakve plaze su u Medjugorju , samo su malo vise kamenite 😂😂😂
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 05 feb 2022, 11:42

Uzmite kanticu i lopaticu, možda iskopate štopera
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 feb 2022, 11:44

dejavu je napisao/la:
05 feb 2022, 10:14
Miljacka je napisao/la:

Odliv mozaka
…kada Mortem pokusa da nesto objasni. Tacno zaboli glava :shock:
Nisi valjda čitao sve ovo... :crazy: :lolno:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tutankamon1905 i 16 gostiju.