FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Baš će mi biti drago vidjeti Delača, ljudina. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Daniel Avramovski 

- feniksptica
- Kontakt:
Kafica, lagani dorucak i refresh zvanicnu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SedrenikHz
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Je li vakat da gosti dolaze lagano ili odgodit ovo?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ševelja su otpisali ,posudba Rusima ako budu zadovoljni dogovoreno je da ga otkupe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Kad su nam ga ovdje predstavljali ko Casemira hahaahah. Kae vidjet cete vi kad registrujemo strance

Yebo nam je blitvar majku, i yebo bi jos vise samo da je imao veci budzet. Bio bi gori od Jesica. Ovako nije uspio uvalit previse svojih amatera, dobro smo prosli samo sa Seveljom. A po trenerskim kvalitetima Jesic je za njega Tuhel.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da je Sevelj los igrac? Slaba minutaza proslu polusezonu+losa igra citave ekipe. Meni su uglavnom svi izgledali losi, ali eto. Umjesto da pozelite momku dobre partije i da se vrati kao puno bolji igrac, vi odmah nake poruke "nosi ga u pm", "antitalenat" itd. Sretno Sevelju 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Koliko znam ne.Eventualno neki manji dio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa fazon je ako pokaze dobre partije nece se vratiti,mozemo znaci samo pozeljeti dobre partije i da mu otkupe ugovorkeli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:46Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da je Sevelj los igrac? Slaba minutaza proslu polusezonu+losa igra citave ekipe. Meni su uglavnom svi izgledali losi, ali eto. Umjesto da pozelite momku dobre partije i da se vrati kao puno bolji igrac, vi odmah nake poruke "nosi ga u pm", "antitalenat" itd. Sretno Sevelju![]()

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
u koliko je tekma
Ma svejedno, bespotrebno vrijedjanje momka. Sretno mu svakakomiky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:53Pa fazon je ako pokaze dobre partije nece se vratiti,mozemo znaci samo pozeljeti dobre partije i da mu otkupe ugovorkeli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:46Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da je Sevelj los igrac? Slaba minutaza proslu polusezonu+losa igra citave ekipe. Meni su uglavnom svi izgledali losi, ali eto. Umjesto da pozelite momku dobre partije i da se vrati kao puno bolji igrac, vi odmah nake poruke "nosi ga u pm", "antitalenat" itd. Sretno Sevelju![]()
![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Daniele slobodan ti je broj 21.
Znam da bi volio na ledjima da nosis 11 ili 24 al to je zauzeto, mada sad ode Sevelj pa nezz mozes li uzeti njegov broj 24, al nema veze mozes i broj 21.
Znam da bi volio na ledjima da nosis 11 ili 24 al to je zauzeto, mada sad ode Sevelj pa nezz mozes li uzeti njegov broj 24, al nema veze mozes i broj 21.
To svakako.keli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:57Ma svejedno, bespotrebno vrijedjanje momka. Sretno mu svakakomiky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:53Pa fazon je ako pokaze dobre partije nece se vratiti,mozemo znaci samo pozeljeti dobre partije i da mu otkupe ugovorkeli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:46Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da je Sevelj los igrac? Slaba minutaza proslu polusezonu+losa igra citave ekipe. Meni su uglavnom svi izgledali losi, ali eto. Umjesto da pozelite momku dobre partije i da se vrati kao puno bolji igrac, vi odmah nake poruke "nosi ga u pm", "antitalenat" itd. Sretno Sevelju![]()
![]()
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste lijepo vidjeti da je tema aktivna, a imamo odlične diskusije, nisu u pitanju neke rasprave o prošlosti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, Varijantas8 i 28 gostiju.