FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Nista slubeno za ovog iz Gvineje,da se nece izjalovit...?
3 godine Fereira potpisa,valjda znaju ljudi sta rade..
Sta li ce bit s Mehanovica,on je velika enigma i cisto sumnjam da ce Husref racunat na njega...
Sta li ce bit s Mehanovica,on je velika enigma i cisto sumnjam da ce Husref racunat na njega...
Ja također pomalo strepim da se ne izjalovi.Opet ,rečeno je da je završeno.Ali, nema slike u našem dresu pa neka se on odmori od tog Afričkog kupa.Pozitivanstav je napisao/la: ↑03 feb 2022, 21:28Nista slubeno za ovog iz Gvineje,da se nece izjalovit...?
Ako misliš na Mirzada, ja vjerujem da je on ziheraš koji može sjajno igrati ali kad to on hoće.Međutim mora se igrati non -stop.I ,ne može sa stomakom.
Onaj Tomašević će trčati od šesnest do šesnest i to je razlika u korist njega.Ako Mehanović misli igrati samo gore a ne vraćati se nema od tog ništa.
.........................................................
"Autor: S. S.
01.02.2022. / 13:56
Husref Musemić dobit će kapitalno pojačanje za proljetni dio sezone.
Tuzla City je dogovorio dolazak Emilija Nsuea, 32-godišnjeg reprezentativca Ekvatorijalne Gvineje, potvrdio je za Faktor predsjednik Tuzlaka Almir Husić."
Burić nazad u Gradinu. Sa 23g. ako se nije dokazao vjerovatno i neće nikad.Neka mu je sa srećom
Burić je bio ovdje kad se za Mešinovića nije ni znalo.
Nikad nije dobio pravu šansu jer je rezultat diktirao sastav a razni polovnjaci su dolazili i odlazili.
Ziljkić je bio dokazan igrač...ko je snjim pogriješio ja neznam ko god je izbio je klubu jednu milju maraka
Nikad nije dobio pravu šansu jer je rezultat diktirao sastav a razni polovnjaci su dolazili i odlazili.
Ziljkić je bio dokazan igrač...ko je snjim pogriješio ja neznam ko god je izbio je klubu jednu milju maraka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno Efe, hvala na svemu dobrom i losem u pilavom dresu.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:22Mehidic laksa povreda, Sukilovic sa U 19 reprezentacijom, dok Efe visi u zraku, mislim da se ubrzo rastajemo.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Husref Musemić: "Priključio nam se Dario Ferreyra, trenirao je u četvrtak sa nama, a danas bi trebao doći Emilio Nsue. Možda ćemo dovesti još jednog igrača i to bi bilo to. Zadržali smo okosnicu tima od jesenas, što nam je i bio neki cilj."
-
- Kontakt:
Ti jesi stariji čovjek ali tebi se mora reci da pravo lupaš gluposti.
Pa Burić je došao tek onako u BiH uopće ne ko neki talenat. Da se nije oženio vjerovatno bi se vratio u dijasporu i bio konobar.
Ovako se još vrti oko fudbala. Totalno si promašaj poredeći ga sa Belminom. Pa bolan Belmin je mladi reprezentativac, sta ti je.
Neko ko će napredovati i sigurno otići vani, a ne iz vana doći u BiH.
Ti prizivaš Hasanovića a lik nije odigrao ozbiljnu utakmicu 3 godine. On vise nije ni fudbaler, a kamo li ozbiljan fudbaler na koga se računa.
Ima još igrača koje ti forsiras jer su tebi dragi, a kritikuješ dobre jer se tebi ne sviđaju.
Pokušavam da ignorišem tvoje postove, ali nekad si toliko puni nonsensa da se mora reagovati.
-
- Kontakt:
Efe nas je zadužio još u federalnoj ligi.elvirbaljic je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:38Sretno Efe, hvala na svemu dobrom i losem u pilavom dresu.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:22Mehidic laksa povreda, Sukilovic sa U 19 reprezentacijom, dok Efe visi u zraku, mislim da se ubrzo rastajemo.
Sta god odlučio, gdje god otišao moramo mu pozeljeti sreću i uspjeh. Zaslužio je.
Znaš ti kako se dolazi do dresa u reprezentacije u kadetima,juniorima i U-21.Nikad od njega neće biti igrač.To što govoriš za Hasanovića nije vrijedno komentara.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:43Ti jesi stariji čovjek ali tebi se mora reci da pravo lupaš gluposti.
Pa Burić je došao tek onako u BiH uopće ne ko neki talenat. Da se nije oženio vjerovatno bi se vratio u dijasporu i bio konobar.
Ovako se još vrti oko fudbala. Totalno si promašaj poredeći ga sa Belminom. Pa bolan Belmin je mladi reprezentativac, sta ti je.
Ti prizivaš Hasanovića a lik nije odigrao ozbiljnu utakmicu 3 godine. On vise nije ni fudbaler, a kamo li ozbiljan fudbaler na koga se računa.
Ima još igrača koje ti forsiras jer su tebi dragi, a kritikuješ dobre jer se tebi ne sviđaju.
Pokušavam da ignorišem tvoje postove, ali nekad si toliko puni nonsensa da se mora reagovati.

-
- Kontakt:
Nema se sta tu puno komentarisati, veliko mu hvala, davao je svoj maksimum. Izmedju PL i prve lige federacije, on je izabrao nas i dosao u SH. Ja mu od srca zelim sve sto bih mogao pozeljeti sebi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:46Efe nas je zadužio još u federalnoj ligi.elvirbaljic je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:38Sretno Efe, hvala na svemu dobrom i losem u pilavom dresu.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:22
Mehidic laksa povreda, Sukilovic sa U 19 reprezentacijom, dok Efe visi u zraku, mislim da se ubrzo rastajemo.
Sta god odlučio, gdje god otišao moramo mu pozeljeti sreću i uspjeh. Zaslužio je.
Hasanovic je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, mnogo ozbiljniji igraci se nisu vratili nakon ovolike pauze. Svaka rasprava sa pojedinim ljudi a je suvisna.
Tuzla City / Sloga Simin Han
tuzlac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:22Znaš ti kako se dolazi do dresa u reprezentacije u kadetima,juniorima i U-21.Nikad od njega neće biti igrač.To što govoriš za Hasanovića nije vrijedno komentara.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:43Ti jesi stariji čovjek ali tebi se mora reci da pravo lupaš gluposti.
![]()
........................................................................
HASANOVIĆ USPJEŠNO OPERISAN
20. Avgusta 2020. 595 Pregleda
Mirsad Hasanović danas je uspješno operisan!
Naime, ovaj 25-godišnji veznjak Tuzla Cityja na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
– Već sam izašao iz bolnice, imam malo bolova nakon operativnog zahvata, ali ljekari su mi rekli da je to normalan osjećaj. Sada slijedi oporavak i nadam se što prije povratku na teren, kazao je Hasanović.
Našem Mirsadu želimo što brži oporavak, a prema prvim prognozama on neće biti na raspolaganju ove jeseni stručnom štabu.
press Služba F.K.Tuzla City
...............................................................................................................................................................................
Nemoj me komentarisati.Ne voilm kad me lažovi komentarišu.Tri godine kažeš :" lik"" nije odigrao ozbiljnu utakmicu".!? Kako te nije Boga Dragog strah tako lagati.?
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 04 feb 2022, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa ako se tako dolazi do nacionalniog dresa zasto "zet" ne obuce dres reprezentacije?tuzlac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:22Znaš ti kako se dolazi do dresa u reprezentacije u kadetima,juniorima i U-21.Nikad od njega neće biti igrač.To što govoriš za Hasanovića nije vrijedno komentara.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:43Ti jesi stariji čovjek ali tebi se mora reci da pravo lupaš gluposti.
![]()
Nego je takav kvalitet da nije ni za PL a kamo li repku.
A ti ih porediš, svašta.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 04 feb 2022, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma nije rasprava, pokušavam da ignorisem ali nekad je toliko gluposti da moraš reagovati. Inace pomisli kako se ljudi slažu s njim.elvirbaljic je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:49Nema se sta tu puno komentarisati, veliko mu hvala, davao je svoj maksimum. Izmedju PL i prve lige federacije, on je izabrao nas i dosao u SH. Ja mu od srca zelim sve sto bih mogao pozeljeti sebi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:46Efe nas je zadužio još u federalnoj ligi.elvirbaljic je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:38
Sretno Efe, hvala na svemu dobrom i losem u pilavom dresu.
Hasanovic je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, mnogo ozbiljniji igraci se nisu vratili nakon ovolike pauze. Svaka rasprava sa pojedinim ljudi a je suvisna.
Bas tako, Samiru bih poželio sto i sebi. Uvijek je davao sve od sebe, nekad nas i ostetio ponekim glupim potezom ali nije to cinio namjerno. Sretno pa makar i u klub X otišao.
Već sam napisao da Burić sa 23g. nije uspio da se nametne, Mešinović nije iskoristio pregršt šansi, na ljeto mu ističe ugovor i ako ga produži znači da se na njega ozbiljno računa.Seliti nekoga na posudbe ili tjerati iz ekipe je stvar struke i rukovodstva kluba a naše je da navijamo.Hoćeli iz Gabele biti kakav prenos...ako ko zna nek javi
GOŠK VODI 2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.