Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ni svjestan nisi, da ustvari gluplji ti ispadas

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Pa eto mozgovi, složili ste se da je konj plemenita životinjabombaysaphire je napisao/la: ↑04 feb 2022, 09:16Konj je plemenita životinja , ali ne zna to taj uštipak ...Fantasista je napisao/la: ↑04 feb 2022, 07:14Kako te nije stid čovjeka vrijeđat, on nikoga nije uvrijedio, rekao bih tebi da si konj ali neću da vrijeđam jadnu životinju.
Gdje tu vredjanje.
A bas me interesuje sta ovom ustipku donose ovi standardni upisi ovog nesretnika.
Mozda sažaljeva ili vidi da ima i gori od njega. Ne razmem.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Jedan od najjacih likova na forumu, sto si navalio

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Važi. Sve ce biti kako ti kažešjolicnikola je napisao/la: ↑04 feb 2022, 23:00koji si ti kaligula bože, i tebi ću dovesti Soraju da ti sa Kwedijem ližeš njoj i dupe i penis i da joj se uvališ u čmar![]()

Prosvetli me apolone

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nikola, prcaju te, ne nasjedaj
Kakav majstorski pad

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Kome smeta Nikola, dabogda mu Kwedi i Goretzka najbolji jarani bili.
btw. i dalje me glava boli od proslave Elvaninog rodjendana.
btw. i dalje me glava boli od proslave Elvaninog rodjendana.

A staromodni mu prvi komšija bio.AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2022, 00:22Kome smeta Nikola, dabogda mu Kwedi i Goretzka najbolji jarani bili.
btw. i dalje me glava boli od proslave Elvaninog rodjendana.![]()
Ko je ovaj anonimus irelevantni sto napada nikolu, nemaju takvi mjesta na forumu.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
U čemu najjači

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne znam za nju, ali ja slavimjolicnikola je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:38i je li Jadranka večeras slavi skupa sa Duom Lipom, Šofrom i Don Xhonijem?

Iskoristicu na narednim svoje gradjansko pravo koje nisam mogao 30. avgusta protivpravnim odlukama, odnosno ranijih procesa, kao i jos nekoliko mojih rodjaka.
-
- Kontakt:
a šta ti misliš o Jeleni Karleuši?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 02:23Ne znam za nju, ali ja slavimjolicnikola je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:38i je li Jadranka večeras slavi skupa sa Duom Lipom, Šofrom i Don Xhonijem?![]()
Iskoristicu na narednim svoje gradjansko pravo koje nisam mogao 30. avgusta protivpravnim odlukama, odnosno ranijih procesa, kao i jos nekoliko mojih rodjaka.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Imam pametnija posla u zivotu nego o takvim od talenta operisanim pevaljkama i polusvetom razmisljati.jolicnikola je napisao/la: ↑05 feb 2022, 03:39a šta ti misliš o Jeleni Karleuši?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑05 feb 2022, 02:23Ne znam za nju, ali ja slavimjolicnikola je napisao/la: ↑04 feb 2022, 22:38i je li Jadranka večeras slavi skupa sa Duom Lipom, Šofrom i Don Xhonijem?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.