Kepčija dobro radi svoj posao. Ne dovodi se škart, ako već neko treba za rotacije sa iskustvom doveo je Šećerovića koji je sasvim solidan. Ako Avramovski šarne, može se reći da odavno ovako dobar rok nismo vidjeli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako dodju Avramovski i Ovcina imamo fantasticnu ekipu.
-
- Kontakt:
Ne treba ni previše ocekivati, najbitnije izboriti Europu, da trener snimi ekipu da udjemo spremni u narednu sezonu. Atmosfera jer vec bolja i pozitivniju mi se trebamo potruditi podići posjetu s onih 2-3000 na nekih 5000. Samo sabura i korak po korak bit ce ovo dobro ABd
Sevelj na posudbi u drugoj ligi rusije...msm dobra liga al onako cudan potez 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eki

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vala da je najgori stranac, i nije…
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nečiji karakter nije odraz njegovog geografskog porijekla. Ako je neko jad, ne spašava ga činjenica da rodni list vadi u Londonu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:32Meni je ohrabrenje sto je Mirvić Naš iz Sarajeva i vjerujem mu vise nego Tanu i Namu, isto drago mi je sto ce veliki dio ekipi biti naša djeca Mujakic, Pidro, Halid, Dupovac, Andrej, Dizdarevic, Ramic, Varesanovic, Hamza uz ovih par iskusnih Ahmo, Hebib, Krste, Suljic, koji isto imaju bordo pripadnost to mora biti dobro. Isto vise vjerujem Hošiću nego Ciofiju, pa vidim pljuju Halida i Merlina pa meni su vala i oni bolji od tife, Čole ili nekog iz bg ili Zagreba. Ja i FKS volim sto je nase, real je bolji al ne volim ga, postujem i drugacija mišljenja al ja volim BiH, Sarajevo i ne volim kad podcjenjujemo sami sebe i svoje ljude.
A ti se sigurno u Londonu nisi rodio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sport kecGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:59Gdje si to pročitao ?
Otvara se mjesto strancu![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
1 stranac manje
Uz Fanima, 2 stranca manje
Uz Fanima, 2 stranca manje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Super nek se pokaze i da ga prodamo. Cmiljanic,Sevelj,Oremus,Lazic,Velkoski sve stranci a nikakve koristi suludo je gomilat ovoliko stranaca da sjede na tribinama il i bolnici bez da donose neku razliku
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vasoski ne računa na hrvatskog fudbalera: Vicko Ševelj do kraja sezone na posudbi u ruskom prvoligašu
Fudbaler Sarajeva Vicko Ševelj u nastavku sezone neće nositi dres Bordo kluba.
Iako su uoči početka premijerligaške 2021/2022 sezone navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekivali Ševeljove nastupe, novi trener Bordo tima Aleksandar Vasoski očigledno ne namjerava računati na hrvatskog fudbalera, te će on biti poslat na posudbu.
Ševelj će tako u nastavku sezone nastupati u Prvoj ligi Rusije, i to u redovima FC Akron Tolyatti.
Podsjetimo, Ševelj je u FK Sarajevo došao sredinom prošle godine iz drugog tima Hajduka.
Za Bordo tim je upisao pet premijerligaških nastupa.
Fudbaler Sarajeva Vicko Ševelj u nastavku sezone neće nositi dres Bordo kluba.
Iako su uoči početka premijerligaške 2021/2022 sezone navijači Sarajeva sa nestrpljenjem očekivali Ševeljove nastupe, novi trener Bordo tima Aleksandar Vasoski očigledno ne namjerava računati na hrvatskog fudbalera, te će on biti poslat na posudbu.
Ševelj će tako u nastavku sezone nastupati u Prvoj ligi Rusije, i to u redovima FC Akron Tolyatti.
Podsjetimo, Ševelj je u FK Sarajevo došao sredinom prošle godine iz drugog tima Hajduka.
Za Bordo tim je upisao pet premijerligaških nastupa.
Prije bih Oremuša, Cmilju, Velkoskog rješio nego Ševelja ali ok
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šteta, polagao sam velike nade u njega.
Pa iskreno ja mislim da ima u sevelju materijala za dobrog igraca i mozda je ovo dobar potez... Ako napreduje imat cemo kvalitetnog stranca u ekipi.
A sto se tice ovih starijih stranaca krste, oremus nit ih mozes posudit nit prodat nit raskinuti ugovor... A ocigledno se pravi mjesto strancu
A sto se tice ovih starijih stranaca krste, oremus nit ih mozes posudit nit prodat nit raskinuti ugovor... A ocigledno se pravi mjesto strancu
Zadnja izmjena: keli, dana/u 04 feb 2022, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sta su ti veze Kepcije odma posudba u 2 ligu Rusije prije isli u Mladost najdalje
Fanimo 
Velkoski
Oremus
Cmiljanic
Lazic
Bolje je za Sevelja da igra mozda se dobro pokaze, ovako bi propadao na klupi.
Velkoski
Oremus
Cmiljanic
Lazic
Bolje je za Sevelja da igra mozda se dobro pokaze, ovako bi propadao na klupi.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 04 feb 2022, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Baš me zanima, ko ce biti alternative Đokanoviću i Šečeroviću na zadnjim veznim ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vjerujem da mu Vasoski nije mogao garantovati minute i da mu je menadžer našao to gdje bi mogao stalno igrati a moguće je i da je Kepčija povukao neke veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.