Uvijek na baznoj liniji, ja sam intelektualno najpotkapacitiraniji pa mene pošalju vamo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako odmah nasjednete...opalaopala je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:41Klasične balije , zato svaki put kad ih skutori nagaze dolaze nama da im pomognemo , kao neki dan s balnovca pa trk u fejicevu , isto tako iz širokog pa trk u fejicevu . Šta ćeš vole udarat ruku koja ih hrani , nikad zahvalni .Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:36Sarajevske balije sa ss foruma se počinju grupisati sa latinima.
Nevjerovatno zaista...
Ponekad se cudim i ovim mojim pitarima da mogu uci u nekakvu raspravu sa likovima koji svjesno trolaju na temi , koji se zele dokazati a nisu navijaci kluba za kojeg se " svesrdno" bore...
Svasta...
-
- Kontakt:
hocemo li zvat tobetija da te opali glavicem po nosu il to moze i rigolleto
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Suljic i Secerovic su ti prosjecni igraci o kojem govoris. Mujakic i Catakovic su ipak klasa iznad. A sve zajedno su klasa za vasu gerijatriju koji su se dokazali 1943Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:18E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Evo jednog takvog istrzanog...killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:56hocemo li zvat tobetija da te opali glavicem po nosu il to moze i rigolleto

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
U rudnik konju bosanski !Sky9 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:58Evo jednog takvog istrzanog...killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:56hocemo li zvat tobetija da te opali glavicem po nosu il to moze i rigolleto![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Veliko pojacanje fk zeljeznicar. Vojin Mijatovic kupio zeljinu clansku
I još jedantersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:05U rudnik konju bosanski !Sky9 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:58Evo jednog takvog istrzanog...killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:56
hocemo li zvat tobetija da te opali glavicem po nosu il to moze i rigolleto![]()

Doduše ovaj majmun je star.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Lik orgija,kazw da nisu protjerali preko Drine na Focu i Rogaticu misli kao mi nebi navijaca imali dno dna i treba cutati ublehi na to i odma opet sarajlije krive a ovo vanago ispravan i ne smeta im kad on pise?Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:53Kako odmah nasjednete...opalaopala je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:41Klasične balije , zato svaki put kad ih skutori nagaze dolaze nama da im pomognemo , kao neki dan s balnovca pa trk u fejicevu , isto tako iz širokog pa trk u fejicevu . Šta ćeš vole udarat ruku koja ih hrani , nikad zahvalni .Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:36Sarajevske balije sa ss foruma se počinju grupisati sa latinima.
Nevjerovatno zaista...
Ponekad se cudim i ovim mojim pitarima da mogu uci u nekakvu raspravu sa likovima koji svjesno trolaju na temi , koji se zele dokazati a nisu navijaci kluba za kojeg se " svesrdno" bore...
Svasta...
U pravu je sve osim za Catakovica. Avramovski je klasa iznad. Suljic u zadnje vrijeme grohnuo skroz ali nadajmo se da ce se vratiti u formu i da nece biti jos jedan TSS. Mujakic isto tako, nigdje se nije uspio nametnuti, ali veliki je Pitar i borac pa vjerujem da ce biti dobar.JVVVST je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:56Suljic i Secerovic su ti prosjecni igraci o kojem govoris. Mujakic i Catakovic su ipak klasa iznad. A sve zajedno su klasa za vasu gerijatriju koji su se dokazali 1943Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:18E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.![]()
Isto je i kod njih gdje svi svrsavaju na igrace koji su bili dobri prije 200-300 godina.
Livadicu vazno je da si ti protjerane preko Drine spomenuo medjutim nismo samo njij primili u grad vec i ljude iz Srebrenice i ostalih mjesta pa kad se na tvoje bljuvotine neko nadoveze odma stizu braca da te brane ne daj Boze da te popljujutersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:39Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:36Sarajevske balije sa ss foruma se počinju grupisati sa latinima.![]()
Doduse, ovi ih ne dozivljavaju. Likovi su smijurija. Gluposti pisu.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Koji je maticni broj portalu S-1 pa su uspjeli postati clan fk kobiljoglavci? 

-
- Kontakt:
- "Bako, bako, daj mi izmiksaj šlag!"
- "Šššššššššššllšlllag..."
- "Šššššššššššllšlllag..."
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
Ma buraz ,ti si bar stari forumas, zar ti trebas da reagujes na pisanje trola...zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:12Lik orgija,kazw da nisu protjerali preko Drine na Focu i Rogaticu misli kao mi nebi navijaca imali dno dna i treba cutati ublehi na to i odma opet sarajlije krive a ovo vanago ispravan i ne smeta im kad on pise?Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:53Kako odmah nasjednete...opalaopala je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:41
Klasične balije , zato svaki put kad ih skutori nagaze dolaze nama da im pomognemo , kao neki dan s balnovca pa trk u fejicevu , isto tako iz širokog pa trk u fejicevu . Šta ćeš vole udarat ruku koja ih hrani , nikad zahvalni .
Nevjerovatno zaista...
Svasta...
Pa lik ne zna da li navija za Velez ili željkana,kad ga ovi forumasi iz RA ne dozivljavaju kao svog ne shvatam sto ti reagujes...
Jaa on sta napisao ili krava rikala isto ti je ..
-
- Kontakt:
Kako ti se zovu roditelji?
Mujo i Fata.
A kako prezime?
Pa lože drva.
Mujo i Fata.
A kako prezime?
Pa lože drva.
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.
Sloboda uzima kup 1/1
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- 19BordoBijeli46
Koji kucni aparat su uclanili ovi iz ** u zelju?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:16Koji je maticni broj portalu S-1 pa su uspjeli postati clan fk kobiljoglavci?![]()
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mogu se složiti u potpunosti. Cataković je imao 3 veoma dobre sezone u Trencinu, pamtim ga također po dobrim nastupima u Europi, kad je imao 2 asistencije protiv PSV-a. Ove sezone je slabiji bio sa 1 golom i 2 asistencije, inače interesantno jedini gol je ove sezone zabio Romi. Nije se baš brzo vratio, tek nakon 4 ipo godine se vraća. Inače se vrate nakon godinu u vrh glave.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:18E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.
Za Mujakića se mogu složiti djelomično, ma da on je pitar koji je vazda davao 200% mogućnosti, ne moze se reci da je neki strasan igrac, ali za nase lige sasvim OK, za nešto više nije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Najvece pojacanje kona bit ce ako se Misimovic vrati,mada ovim navijacima kona ovdje na forumu nece biti dobro ako se to desi jer su groba Amawa podrzavali toliko dobro su svom klubu zeljeli heheh
Ma ja vjerujem da ce biti dobar Hamza...u trencinu je bas zabijao, ali evo zadnja sezona jako malo nastupa, golova, dosta povrijeden...vidjeti cemo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2022, 19:49Ne mogu se složiti u potpunosti. Cataković je imao 3 veoma dobre sezone u Trencinu, pamtim ga također po dobrim nastupima u Europi, kad je imao 2 asistencije protiv PSV-a. Ove sezone je slabiji bio sa 1 golom i 2 asistencije, inače interesantno jedini gol je ove sezone zabio Romi. Nije se baš brzo vratio, tek nakon 4 ipo godine se vraća. Inače se vrate nakon godinu u vrh glave.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:18E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.
Za Mujakića se mogu složiti djelomično, ma da on je pitar koji je vazda davao 200% mogućnosti, ne moze se reci da je neki strasan igrac, ali za nase lige sasvim OK, za nešto više nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.