Premijer liga BiH - aktuelno

tersnakvadrat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 feb 2022, 17:49

Is u Focu i Rogaticu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2022, 17:52

killafrommanilla je napisao/la:
04 feb 2022, 17:14
miky_hz je napisao/la:
04 feb 2022, 16:22
. Kako je potvrđeno za SportSport.ba Frimpong je i definitivno "otpao" iz priče da dođe u Velež do kraja prelaznog roka, te će se Rođeni okrenuti nekim drugim rješenjima.
Prevelik zalogaj ipak.
ma u ovu ligu da dovedes ovakvog igraca moras ga bas preplatit. Bas me zanima za koliku cifru ce Nsue igrati po ovim nasim divnim terenima. ovakvi igraci ne gledaju sistem u koji dolaze(obicno se vani to i ne gleda, normalno je da je svaki klub uredjen) nego iskljucivo novce. a mi jos uvijek nismo spremni dat ocito vece pare(15k i vise)

steta, samo nam je on trebao da kompletiramo dobar prelazni rok.
Steta i zbog lige, makar malo da pomjerimo nivo...

bbuupp
Kontakt:

Post Postao/la bbuupp » 04 feb 2022, 17:53

tersnakvadrat je napisao/la:
04 feb 2022, 17:49
Is u Focu i Rogaticu.
odmori malo sutra ti je pazarni dan :kafa:

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 feb 2022, 17:54

bbuupp je napisao/la:
04 feb 2022, 17:53
Is u Focu i Rogaticu.
Dodji na pijacu pa vidi kome je pazarni dan. Na kraju dana svi putevi Ivanu vode. Ciganija iz metropole.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2022, 18:10

04 feb 2022, 17:54
bbuupp je napisao/la:
Is u Focu i Rogaticu.
Dodji na pijacu pa vidi kome je pazarni dan. Na kraju dana svi putevi Ivanu vode. Ciganija iz metropole.
Vazda smo se vas bojali haha ajde mali pali ispast ce da su se HZ vas bojali,uostalom nisi bitan sigurno ces nas ti startovat sva sreca ko treba da je upucen on je upucen a ti nas cekaj na Ivanu

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 feb 2022, 18:12

zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2022, 18:10
04 feb 2022, 17:54
bbuupp je napisao/la:

Vazda smo se vas bojali haha ajde mali pali ispast ce da su se HZ vas bojali,uostalom nisi bitan sigurno ces nas ti startovat sva sreca ko treba da je upucen on je upucen a ti nas cekaj na Ivanu
Kakav zakljucak. :tokralju:

Intelekt ti izgleda nije jaca strana.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 feb 2022, 18:14

Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2022, 17:52
miky_hz je napisao/la:

Prevelik zalogaj ipak.
ma u ovu ligu da dovedes ovakvog igraca moras ga bas preplatit. Bas me zanima za koliku cifru ce Nsue igrati po ovim nasim divnim terenima. ovakvi igraci ne gledaju sistem u koji dolaze(obicno se vani to i ne gleda, normalno je da je svaki klub uredjen) nego iskljucivo novce. a mi jos uvijek nismo spremni dat ocito vece pare(15k i vise)

pomjericemo ga kad uradimo svi hibridne terene, sami, jer Vico &co to sigurno nece odradit. kao ni njegovi sljedbenici ako se bude birao slican tip predsjednika kao Vico, Begic itd

e tad kad budes mogao igrati normalne sezone, bez tri mjeseca pauze, onda mozes dovesti igraca kao Frimpong. Sarajevo je nemjerljivo veci klub od Istre recimo, ali Sarajevo i ostatak lige zbog ovoga ne moze ni prismrdit Hassaneu Bandeu recimo. A ne nekom vecem igracu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2022, 18:16

miky_hz je napisao/la:
. Kako je potvrđeno za SportSport.ba Frimpong je i definitivno "otpao" iz priče da dođe u Velež do kraja prelaznog roka, te će se Rođeni okrenuti nekim drugim rješenjima.
Prevelik zalogaj ipak.

Garonje su yebeni za pregovore. Uvijek bruku para traže, a dosta puta su bahati, ispale te itd.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 feb 2022, 18:19

04 feb 2022, 18:14
Vanja8 je napisao/la:
04 feb 2022, 17:52

pomjericemo ga kad uradimo svi hibridne terene, sami, jer Vico &co to sigurno nece odradit. kao ni njegovi sljedbenici ako se bude birao slican tip predsjednika kao Vico, Begic itd

e tad kad budes mogao igrati normalne sezone, bez tri mjeseca pauze, onda mozes dovesti igraca kao Frimpong. Sarajevo je nemjerljivo veci klub od Istre recimo, ali Sarajevo i ostatak lige zbog ovoga ne moze ni prismrdit Hassaneu Bandeu recimo. A ne nekom vecem igracu.
Ma jasno je to...
Cisto sam rekao zbog ovih pregovora i usmenog dila, ali eto nije bila sad nafaka...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2022, 18:20

04 feb 2022, 17:39
zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2022, 17:06
Ako je moj klub anemican sta bi za mrtvog drugoligasa tek rekli? Zrinjski je za vas gigant u svakom pogledu htjeli vi to ili ne. Sto se tice navijaca u rangu ste bili Crvene Armije prije cak i gori,Konjic nisu napali frupu vec vozila iskljucena iz kolone ok ali to ne mijenja cinjenicunda su vas Manijaci samarali i da ste bjezali kod nas tj izvukli smo vas. Inace nikad nista osvojiti necete jer vinste energicni i niste anemicni hahha cuj anemicni sunce ti. Unnas poliziv klub trce vasi igraci cak nece ni da igraju za vas i ovaj anemicni klub vam salje otpad koji i jeste za vas
Ljudi su vas cijelim putem do Mostara lupali a vrhunac je bio u Konjicu. To ti je jedina istina. Potrudili ste se da sramota jos veca bude, cvikali ste momke. Gdje si Ultrajvosa. :mrgreen:

Koga si bola ti izvlacio ? Sta pricas ? :urnebes:

Hare Ovcina trci u Sarajevo. Blago vama kada takve limitirane igrace prizeljkujete, Dinamo podno Trebevica. I to zicate besplatno da dodje. Giganti ste, nema sta. Ne mozete skapirati da su se vremena malo vratila u normalu, da Velez nije onaj ranjenik s kraja rata i da ste vi daleko od onoga sto umisljate. Propali pokusaj rezimskog klub. Spletkama i talovima, nacionalnim kriterijima, uzeli par titula i ono misli da je velicina. Prosite za stadion. Ni u kantonu niste najveci klub. Pazi koliko napacen i iskompleksiran moras biti da se takmicis u clanskim sa gradskim rivalom koji je pred bankrotom. Ne mozete im cipele brisati jadovi jedni focanski, kontas sarajevska raja jer navijas za Sarajevo. Kakvo jadno razmisljanje. Zeljeznicar jeste Sarajevo, radnicki klub a i gospodin. Pogotovo za vas. Miseve koji misle da su Bogom dati, jer eto imaju priliku zivjeti u glavnom gradu nakon sto su ih protjerali sa prostora uz Drinu. Valja za vikend preko Romanije kod nane. Nije se lako pogledati svaki dan u ogledalo i ubijedjivati da si ono sto nisi. Takvi padnu pod pritiskom i presude sami sebi.
Glupko glavna ekipa je prosla bila i vec u Mostaru cugala nju su propustili mada nemam potrebe tebinovdje pojasnjavat jer ti nije dobro,pjenis,bjesnilo te uhvatilo od muke hahah. Pusti se price Foca,Rogatica,sandzaklije reko bi neko ko nikad u Mostaru nije bio da nema sandzaklija a pun k ljudi iz CG zivi dugi niz godina u Mostaru,branili grad,komadanti bili itd. Al si ogranicen. Inace u vece gradove dolaze ljudi sa svih strana tako da je to ljudima koji zive u tim gradovima normalno al posto si ti papak,primitivac tebi je to cudno. Nismo ni u kantonu najveci al za vas giganti,vi nit ste najveci,nit najtrofejniji u svom kantonu,ni u drugoj ligi niste bili najtrofejniji sta dalje da ti pricam? Inace da rata nije bilo mi nebi znali sta je FK Sarajevo po tvojoj prici nismo ninpostojali prije rata hahah e ubleho mala jos spominjes protjerivanje preko Drine neduznih ljudi pa ne smijes preci most heroju. Inace rodjeni sarajlija i ja i moji ako ti to nesto znaci seljacicu iz Nevesinja

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 04 feb 2022, 18:23

zagor1987 je napisao/la:
Ako je moj klub anemican sta bi za mrtvog drugoligasa tek rekli? Zrinjski je za vas gigant u svakom pogledu htjeli vi to ili ne. Sto se tice navijaca u rangu ste bili Crvene Armije prije cak i gori,Konjic nisu napali frupu vec vozila iskljucena iz kolone ok ali to ne mijenja cinjenicunda su vas Manijaci samarali i da ste bjezali kod nas tj izvukli smo vas. Inace nikad nista osvojiti necete jer vinste energicni i niste anemicni hahha cuj anemicni sunce ti. Unnas poliziv klub trce vasi igraci cak nece ni da igraju za vas i ovaj anemicni klub vam salje otpad koji i jeste za vas
Ljudi su vas cijelim putem do Mostara lupali a vrhunac je bio u Konjicu. To ti je jedina istina. Potrudili ste se da sramota jos veca bude, cvikali ste momke. Gdje si Ultrajvosa. :mrgreen:
Rasuli mi njih na Zetri, rasuli oni nas u Konjicu. I još je toga bilo sa obje strane. Ultrasi su uvijek imali dobru ekipu za ulicu i uvijek su htjeli svašta, a pogotovo tad kad su bili apsolutni vladari u Mostaru i kad su vas ugnjetavali na svakom ćošku grada. :mrgreen:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 feb 2022, 18:27

Miljacka je napisao/la:
04 feb 2022, 18:23
zagor1987 je napisao/la:
Rasuli mi njih na Zetri, rasuli oni nas u Konjicu. I još je toga bilo sa obje strane. Ultrasi su uvijek imali dobru ekipu za ulicu i uvijek su htjeli svašta, a pogotovo tad kad su bili apsolutni vladari u Mostaru i kad su vas ugnjetavali na svakom ćošku grada. :mrgreen:
Zaboravio je on to jer prati ligu 2 godine haha. Necr da napise kako sunih Manijaci terorisali,pa tih godina Ultrasi al eto sad su se probudili malo jbga tad HZ lom pravile po Mostaru a oni domacini nisu mogli. Eto objasnio ti je covjek da nije ljudi iz Foce i Rogatice mi nebi postojali valjda smo prije rata nastali u Rogatici il Foci

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 feb 2022, 18:30

Križaj Frimponga, idemo dalje :urnebes:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 04 feb 2022, 18:36

Sarajevske balije sa ss foruma se počinju grupisati sa latinima.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 04 feb 2022, 18:39

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
04 feb 2022, 18:36
:clap:

Doduse, ovi ih ne dozivljavaju. Likovi su smijurija. Gluposti pisu.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 feb 2022, 18:41

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
04 feb 2022, 18:36
Klasične balije , zato svaki put kad ih skutori nagaze dolaze nama da im pomognemo , kao neki dan s balnovca pa trk u fejicevu , isto tako iz širokog pa trk u fejicevu . Šta ćeš vole udarat ruku koja ih hrani , nikad zahvalni .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 04 feb 2022, 18:45

Pišete gluposti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 feb 2022, 18:47

Razgovarajmo malo o pojačanjima, stipu glupu priču.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 04 feb 2022, 18:49

Jesi resetovan?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 feb 2022, 18:51

Rigoletto je napisao/la:
04 feb 2022, 18:47
Razgovarajmo malo o pojačanjima, stipu glupu priču.
Istrza ih rođena uprava s ovim "doći će - ipak neće doći" ko mlade majmune. :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.