NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

SN96_FOREVER
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la SN96_FOREVER » 26 jan 2011, 12:21

apocalyps je napisao/la:
SN96_FOREVER je napisao/la:BOL JE PROLAZNA,.. PONOS VJECAN JE..
SAMO JEDINSTVO, HEBES OSTALE , JEDINSTVO ZIVOT JE!
:D
Koje Jedinstvo??? :mrgreen:
halo autonomija!.. dobro je i tebe vise :D
-- Sila Nebeska Bihać --
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 26 jan 2011, 13:14

SN96_FOREVER je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
SN96_FOREVER je napisao/la:BOL JE PROLAZNA,.. PONOS VJECAN JE..
SAMO JEDINSTVO, HEBES OSTALE , JEDINSTVO ZIVOT JE!
:D
Koje Jedinstvo??? :mrgreen:
halo autonomija!.. dobro je i tebe vise :D
E moj jarane spominjes autonomiju a ne znas da sam veci patriota od tebe. :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 26 jan 2011, 15:17

gdje mogu ljudi iz Kladuse(autonomasi) da budu patriote???
izdali ste Bosnu cijelu,. niko vas ne voli bolan..
-- Sila Nebeska Bihać --

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2011, 16:50

Sta vas dvojica znate,Podgrmec je najbolji u Unsko-sanskom kantonu,eto da se vise ne svadjate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 jan 2011, 17:08

SN96_FOREVER je napisao/la:gdje mogu ljudi iz Kladuse(autonomasi) da budu patriote???
izdali ste Bosnu cijelu,. niko vas ne voli bolan..
Moze biti. Pazi kada je neko iz Kladuše, a bio je na strani Korpusa je li patriota ;). Lupas decko ne znaš nikad koje sa druge strane tastature :) , pa nemoj bezveze vrijeđati.

I zamolio bi vas obadvojicu da prestanete sa prepucavanjem, jer bezveze pravite frku. A i administraciju molim da izbriše i ovaj moj post i sve ostale, koji nemaju veze sa temom (nisam mogao biti, a da te ne citiram)

Sretno u nastavku prevenstva. Ja bi bio najsretniji kad bi Krajišnik, Jedinstvo i Krajina igrali u Premijer ligi, jer bi mogao gledati Sarajevo malo češće :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 26 jan 2011, 23:39

PREMIER LIGA!!!!!!!!!!
doce sve na svoje! samo nas cekajte ;)
-- Sila Nebeska Bihać --

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jan 2011, 14:07

http://www.youtube.com/watch?v=RjkC-w2- ... r_embedded

Evo jedan novi video kako je to nekada bilo u Bihacu. Bihac, gradjani, simpatizeri i Sila Nebeska zasluzuju da ponovo gledaju utakmice Premier lige. Nazalost stanje je jos uvijek lose i nasa svetinja prezivljava od ono mizernih novaca koje dobiju od Grada Bihaca, ali svi ostali su okrenuli ledja.

jaro
Kontakt:

Post Postao/la jaro » 28 jan 2011, 14:42

Najava Premijer lige 2002-2003, ekipa Jedinstva:

slika

slika

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jan 2011, 16:17

Prvo pojačanje: Sanel Jusović (NK Podgrmeč)

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 28 jan 2011, 18:30

NeRi_K je napisao/la:Prvo pojačanje: Sanel Jusović (NK Podgrmeč)
Iftic i Trejic se vratili u klub isto tako :D
-- Sila Nebeska Bihać --

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2011, 08:40

Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu?? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 jan 2011, 12:34

apocalyps je napisao/la:Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu?? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Trebala bi biti sa Rudarom iz Prijedora, ali ne znam kada.

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 30 jan 2011, 16:21

s Rudarom kad bude igralo ne sredimo li mi ekipu ja mislim da ce nas rasuti ,ali ako se neke stvari rijese i sve dodje na svoje onda sam uvjeren u nasu pobijedu :)
-- Sila Nebeska Bihać --

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 31 jan 2011, 12:59

apocalyps je napisao/la:Hoce li biti kakva pripremna prijateljska tekma Jedinstva al u Bihacu?? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
NAPOMENA PRIJE SVEGA:Ovo inace nije moj stil,i zato izvinjavam se svim momcima sirom BiH s kojima imam korektne odnose na forumu, kao i osoblju administratora i moderatora portala. Medjutim momku s nicknameom APOCALYPS se moraju obajsniti neke stvari, i da shvati da je ovo ipak samo forum a ne prasuma!!!
Post ce biti vise stvar estetike nego etike, pa se nadam da ce moderatori to uvaziti.

Bolje ti je PAJAZETOVICU iliti ga MURGICU ne lupaj svasta , da te ne bih trazio po gradu i opet prislanjao uza zid kao onda u ulici 5.korpusa, na dan utakmice Jedinstvo-Krajisnik.
Znam ja da studiras u Bihacu, a poznat si i po svojim šupačkim uletima na forumu Biscani.net.

jel to havala meni sto sam te sacuvao od Rejhinih i Jinxovih batina. I previse sam prema tebi tolerantan, a ti tako!

Mi tebi kruhom a ti nama kamenom, ali neka neka, necu sad ovjde pred ljudima da te karam. Ako imas nesto protiv mene licno, SNa, Bihaca ili Jedinstva najbolje da dodjes da mi to kazes u oci.

P.S A znate li vi BHF prcojedi sirom provincija BiH ista drugo osim natovariti se na interenet i zajebavati ljude po forumima??? iMA LI IKO OZBILJAN I PAMETAN U BHFu da vidi sta radite u toj KVAZI NEEDUKOVANOJ NAVIJACKOJ RULJI zvanoj BHF Bosanska krajina??
Znam vas ja nekoliko takvih i obavjesti svoje pajtose da vam je rok istekao i da vas ne bih poceo hvatati od Krupe, preko Otoke, Cazina, Buzima pa sve do kladuse, picke iskompleksirane!

Smatrate se ozbiljnim i zestokim momcima i zato vam ne prilice ti seosko-provincijski ispadi i ta seljacka hajka. ;) ako ste patrioti kao sto se nazivate.
I da se ne povjeravas svojim sunavijacima, braci koji su ti izdali identitet :!: ovdje na forumu
MENI MOJE, A VAMA VASE

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 31 jan 2011, 18:25

cekaj brate moj.. de mi reci ovaj lik apocalypse.. to je onaj sto smo ga uza zid stavili kod policijske stanice?? .. hhaha.. ako jeste mislim stvarno ona Apocalypse stari moj nemoj srati **** ga ja... mi se sazalili na tebe a ti tako a mogao si debelo najebati..
Amel se zove taj lik ja mislim.. pdaa...
-- Sila Nebeska Bihać --

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 31 jan 2011, 18:47

:shock: :shock:

Jao razbijaca, pa postoje privatne poruke. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 jan 2011, 19:15

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
NAPOMENA PRIJE SVEGA:Ovo inace nije moj stil,i zato izvinjavam se svim momcima sirom BiH s kojima imam korektne odnose na forumu, kao i osoblju administratora i moderatora portala. Medjutim momku s nicknameom APOCALYPS se moraju obajsniti neke stvari, i da shvati da je ovo ipak samo forum a ne prasuma!!!
Post ce biti vise stvar estetike nego etike, pa se nadam da ce moderatori to uvaziti.

Bolje ti je PAJAZETOVICU iliti ga MURGICU ne lupaj svasta , da te ne bih trazio po gradu i opet prislanjao uza zid kao onda u ulici 5.korpusa, na dan utakmice Jedinstvo-Krajisnik.
Znam ja da studiras u Bihacu, a poznat si i po svojim šupačkim uletima na forumu Biscani.net.

jel to havala meni sto sam te sacuvao od Rejhinih i Jinxovih batina. I previse sam prema tebi tolerantan, a ti tako!

Mi tebi kruhom a ti nama kamenom, ali neka neka, necu sad ovjde pred ljudima da te karam. Ako imas nesto protiv mene licno, SNa, Bihaca ili Jedinstva najbolje da dodjes da mi to kazes u oci.

P.S A znate li vi BHF prcojedi sirom provincija BiH ista drugo osim natovariti se na interenet i zajebavati ljude po forumima??? iMA LI IKO OZBILJAN I PAMETAN U BHFu da vidi sta radite u toj KVAZI NEEDUKOVANOJ NAVIJACKOJ RULJI zvanoj BHF Bosanska krajina??
Znam vas ja nekoliko takvih i obavjesti svoje pajtose da vam je rok istekao i da vas ne bih poceo hvatati od Krupe, preko Otoke, Cazina, Buzima pa sve do kladuse, picke iskompleksirane!

Smatrate se ozbiljnim i zestokim momcima i zato vam ne prilice ti seosko-provincijski ispadi i ta seljacka hajka. ;) ako ste patrioti kao sto se nazivate.
I da se ne povjeravas svojim sunavijacima, braci koji su ti izdali identitet :!: ovdje na forumu

halooo ba kakav pajazetovic? o cemu vi to lupate? ko je mene prislonjao, daj da ga vidim? daj mi msn posalji na pp da vidimo koga si ti prislanjao i o kakvim ispadima je rijec?
BHF Bosanska Krajina!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 31 jan 2011, 21:49

haha.. jedan je bio prislonjen iz Kladuse .. usrao se ko grlica hahahahaha..
-- Sila Nebeska Bihać --

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 31 jan 2011, 21:54

SN96_FOREVER je napisao/la:haha.. jedan je bio prislonjen iz Kladuse .. usrao se ko grlica hahahahaha..
De mi reci je li fer da tako pisete o meni, a znate da to nisam ja? Ponavljam ponovo ako imate kakvih problema sa mnom samo se javi na pp, pa cemo na kafi to rijesiti...Koliko ja znam mene nije niko prislanjao nit ce me prislanjati ni na kakav zid! :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 31 jan 2011, 21:57

apocalyps je napisao/la:
SN96_FOREVER je napisao/la:haha.. jedan je bio prislonjen iz Kladuse .. usrao se ko grlica hahahahaha..
De mi reci je li fer da tako pisete o meni, a znate da to nisam ja? Ponavljam ponovo ako imate kakvih problema sa mnom samo se javi na pp, pa cemo na kafi to rijesiti...Koliko ja znam mene nije niko prislanjao nit ce me prislanjati ni na kakav zid! :mrgreen:
pa Harmani misli da si to ti.. meni je svejedno.. samo kazem jedan je bio prislonjan hahaha
-- Sila Nebeska Bihać --

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.