Premijer liga BiH - aktuelno
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ferid je primjer da za ovu planetu mozda ima nade. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako vam nece upasti kad su se izredali na vama, ne zna se vise ciji upada.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 13:04Sve i da si u pravu, znaš kako...ode Tan, dođe Nam, ode Nam, dođe Mirvić...pa i opet Tan...ode Mirvić...nastavi niz.
Mi smo upali u bubanj.
Ili nam je upala kašika u med.
Tako da...polagano sa tim latinskim izrekama. Više nam ide u prilog nego na štetu....ako gledamo historiju.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko se izredao?erkov je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:34Kako vam nece upasti kad su se izredali na vama, ne zna se vise ciji upada.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 13:04Sve i da si u pravu, znaš kako...ode Tan, dođe Nam, ode Nam, dođe Mirvić...pa i opet Tan...ode Mirvić...nastavi niz.
Mi smo upali u bubanj.
Tako da...polagano sa tim latinskim izrekama. Više nam ide u prilog nego na štetu....ako gledamo historiju.
Jel tražite investitora?
Ako ga kojim slučajem nađete, hoćeš isto pisati?
Koševo Zapad
Ne, zasto bih to pisao?Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:35Ko se izredao?erkov je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:34Kako vam nece upasti kad su se izredali na vama, ne zna se vise ciji upada.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 13:04
Sve i da si u pravu, znaš kako...ode Tan, dođe Nam, ode Nam, dođe Mirvić...pa i opet Tan...ode Mirvić...nastavi niz.
Mi smo upali u bubanj.
Jel tražite investitora?
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ispade negativno kad imaš investitora, pa se kao izredaju na tebi.erkov je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:39Ne, zasto bih to pisao?Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:35Ko se izredao?
Jel tražite investitora?
Kako bi to onda bilo drugačije?
Ili si ti nešto drugo mislio?
Ko se izredao? Treneri? Upravna struktura kluba?
Koševo Zapad
Ovo sto sam ja napisao jeste moje misljenje. I zajebancija i istina. Dokaz tome je to da je svaki investitor na neki nacin na kraju digao ruke od vas, a ako cemo vjerovati trendu, tako ce biti i sa Mirvicem. Moglo bi se raspravljati da ste vi ukleti jer slabo stvari radjaju na lavoru, zbog cega ovaj forum i jeste tu, ali mislim da pravi razlog lezi u tome sto je fudbal los biznis, narocito u BiH. Ne govorim ja za Zelju nista, Zeljo mora da se vadi iz govana. Isto kao sto ste i vi morali. Ali vjerujem da si i ti primjetio patern gdje se vasi navijaci obraduju i nadaju iskoraku dok se ne desi kolaps pa opet sve na novo. Imate vi vise uspjeha zadnjih 10 godina, ali gledavsi razliku u ulaganju to i nije nesto. Vasim uspjesima mnogo kumuje cinjenica da je zeljo u tako velikoj krizi.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:43Pa ispade negativno kad imaš investitora, pa se kao izredaju na tebi.erkov je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:39Ne, zasto bih to pisao?Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:35
Ko se izredao?
Jel tražite investitora?
Da li su se razliciti vlasnici izredali na vama? Nisu naravno, ali kada pomsilim na to, fraza "Sjasi Kurta da uzjase Murta" jako cesto proleti mojim subjektivnim vidjenjem vase situacije.
Da li bih pisao ovo da Zeljo nadje investitora? Naravno da ne. To bi bilo totalno nerazumno uzevsi u obzir da sav smisao mog postojanja na ovom forumu jeste da zajebavam pitare. Dakle, nista licno drug

- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
I kad je digao, drugi je preuzeo. Dakle, to nije nikakav problem za nas nego govori u prilog mojoj tvrdnji da smo u bubnju.erkov je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:07Ovo sto sam ja napisao jeste moje misljenje. I zajebancija i istina. Dokaz tome je to da je svaki investitor na neki nacin na kraju digao ruke od vas, a ako cemo vjerovati trendu, tako ce biti i sa Mirvicem. Moglo bi se raspravljati da ste vi ukleti jer slabo stvari radjaju na lavoru, zbog cega ovaj forum i jeste tu, ali mislim da pravi razlog lezi u tome sto je fudbal los biznis, narocito u BiH. Ne govorim ja za Zelju nista, Zeljo mora da se vadi iz govana. Isto kao sto ste i vi morali. Ali vjerujem da si i ti primjetio patern gdje se vasi navijaci obraduju i nadaju iskoraku dok se ne desi kolaps pa opet sve na novo. Imate vi vise uspjeha zadnjih 10 godina, ali gledavsi razliku u ulaganju to i nije nesto. Vasim uspjesima mnogo kumuje cinjenica da je zeljo u tako velikoj krizi.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 14:43Pa ispade negativno kad imaš investitora, pa se kao izredaju na tebi.
Da li su se razliciti vlasnici izredali na vama? Nisu naravno, ali kada pomsilim na to, fraza "Sjasi Kurta da uzjase Murta" jako cesto proleti mojim subjektivnim vidjenjem vase situacije.
Da li bih pisao ovo da Zeljo nadje investitora? Naravno da ne. To bi bilo totalno nerazumno uzevsi u obzir da sav smisao mog postojanja na ovom forumu jeste da zajebavam pitare. Dakle, nista licno drug![]()
![]()
Druga stvar, Tan nikad u potpunosti nije digao ruke i kad god je trebalo reagovao je. A on je, sjećaš se, prvi ušao u sve ovo sa FKS. Dakle, on je na neki način mentor i dalje kad treba potegne za klub.
Što smo ukleti? Slabo nam ide? Pa ne bi se baš reklo. Bar što se tiče bh prilika.
To jeste činjenica, to da se raspadnemo (ja sam kažem poslije titule raspad sistema), to su neke dječje bolesti koje moramo preboljeti.
Kako nije? Pa svi naši raniji dugovi su servisirani. Sve tekuće obaveze. Sad zamisli svoj klub da su dugovi saldirani i da ti nije za vratom porezna, razni dobavljači, bivši igrači, treneri....nikad ne znaš ko će potegnuti sa tužbom.
Pa mi nismo ni na koji način krivi Želji što je u krizi. Sjeti se, ne tako davno je stizala ponuda od 400 k eura za Duljevića.
Onda malo naprijed pogledaš i vidiš gdje je klub danas.
Sad ti meni reci, ko je tu navučen i na kome su se izredali?
Ma sve ok. Ovo vezano za investitore.
Pozdrav.
Koševo Zapad
Ovaj jedan delegat sa FB-a, koji inace zivi u USA, uclanio mrtvog dajdzu, koji je bio navijac Zeljeznicara i jos to obajvljuje
Mislim, na stranu sala, lijepo je podrzati klub na ovaj nacin, ali to je kratkotrajno i kap u moru. Sta slijedeci mjesec?

Mislim, na stranu sala, lijepo je podrzati klub na ovaj nacin, ali to je kratkotrajno i kap u moru. Sta slijedeci mjesec?
E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.
Koga brate da tuzi

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čataković je top, nemoj zajebavatiAzzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 15:18E pitari vidis ovaj Avramovski je igracina i na njega i trebe svrsavat i uzdizat ga...ako ga dovete svaka cast..a Mujakic i Catakovic su prosjecni igraci koji se nisu nigdje drugo dokazali i vracaju se relativno brzo u kukuruz ligu, mogu biti top mogu biti flop realno...o tome pricam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nas amerikanac je jako blizu kluba...problem je brojna papirologija i uslovi i sve te procedure i to se rijesava vec mjesecima, prica je pri kraju i jako je ozbiljna, ali nije jos kraj da se mozemo osloniti 100% na to..cilj i jest navijaca da se koliko je to moguce olaksa poslovanje kluba i skupe te pare tj 400 000 do derbija, iako znamo svi da je to kap u moru ali jbg bolje ista nego nista, dok se ne zavrsi sve s investitorm..takodje skupstina je u nedjelju gdje bi trebao biti on i njegov advokatski tim ali to jos nije potvrdjeno..tako da i jest cilj kratkorocno trenutno..
-
- Kontakt:
Opterecen sa tvojim anemicnim i poluzivim klubom kojeg, koliko vidim, stavljas u istu recenicu sa vjestackom tvorevinom iz hercegovackog krsa koja je na razlicite nacine doslo do 5,6 dejtonskih titula kao sto ste nahvatali i sami u razlicitim talovima i dogovorima? Nadam se da nisi ozbiljan.zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:35Sine puno si opterecen Sarajevom i Zrinjskim stalno pises o nama imas li ti svoj klub? Sta tebe boli uvo pucamo li mi od muke prema konama? Nema potrebe da vas prcamo i pricamo o vama jer vas komsije karaju gdje stignu? Sta tebe boli k za nama? Pazite da vas opet kone ne iskaraju kao na Bradini i na Skenderiji jer vidim da si dobar sa njima

Vidis, nikad nismo dobili degenek slican onoj vasoj sramoti u Konjicu u sudaru sa nasim komsijama. Citavim putem da vas maltretiraju.

Hamza Catakovic joins the chat

Zadnja izmjena: MrkiMedo, dana/u 04 feb 2022, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mujakic i Catakovic su extra pojačanja po meni.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Loš. Bolji onaj vaš sto je zabio 7 golova u karijeri

A nije kraj prelaznog roka, pucat ce čirevi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Paromlinac i 17 gostiju.