U jednu ruku mi te žao, a u drugu ga možeš uzeti

@Goosman se vratio, ali bez Amawowowg avatara.

U jednu ruku mi te žao, a u drugu ga možeš uzeti
Av, av, av. Oni cuke i macke uclanjuju.zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:23Kako si ti livadicu vrapcicki? Slabo vidis da se ovdje i nasa pojacanja spominju al jok dje ce kone bit ljubomornetersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 09:53Pojedose se pitari. Svoja posla gledajte indijanci.
-Međunarodni sistem mjernih jedinica
Sine puno si opterecen Sarajevom i Zrinjskim stalno pises o nama imas li ti svoj klub? Sta tebe boli uvo pucamo li mi od muke prema konama? Nema potrebe da vas prcamo i pricamo o vama jer vas komsije karaju gdje stignu? Sta tebe boli k za nama? Pazite da vas opet kone ne iskaraju kao na Bradini i na Skenderiji jer vidim da si dobar sa njimatersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:30Av, av, av. Oni cuke i macke uclanjuju.zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:23Kako si ti livadicu vrapcicki? Slabo vidis da se ovdje i nasa pojacanja spominju al jok dje ce kone bit ljubomornetersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 09:53Pojedose se pitari. Svoja posla gledajte indijanci.![]()
Sta tebe boli qrac za njih ?![]()
Mnogoumni, jesu li Flekica i Ljutko dobili članske?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:33-Međunarodni sistem mjernih jedinica
Mjerna jedinica za neumnost 1p (jedan pitar)
Ispalo ti nešto s avatara.
Treba provjeriti radi li stranica, jer izgleda sada mozes i dvosjed iz dnevnog uclanitisvrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:40![]()
![]()
Jel ovo ko @Osma sto ga je rođak uclanio
Il je fakat Krle se uclanio
Ja cu danas se uclanjivat
Hehe zao ti meMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:27U jednu ruku mi te žao, a u drugu ga možeš uzetiTi si davno napisao da se gasimo, a evo te opet tu i pogodi o kome pišeš. Znamo da te boli ovo sve, ali izdrži i pokušaj bar malo prikriti muku. Podrška iz suncem okupanog šehera!
@Goosman se vratio, ali bez Amawowowg avatara.![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:47Ja cu danas se uclanjivatAdo76 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:45Treba provjeriti radi li stranica, jer izgleda sada mozes i dvosjed iz dnevnog uclanitisvrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:40
![]()
![]()
Il je fakat Krle se uclanio![]()
![]()
![]()
Pa cu i @Miljacku i @Vanja8 uclanit
Dobri su momci i forumasi
Svrakino ti mislis mi se zajebavamo kada kažemo da nas uclanjuju i kunto i panto.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 12:40![]()
![]()
Il je fakat Krle se uclanio
Znam, ono moje je bila zezancija.SudoHusika je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:52Znaš da sam ti neki dan napisao da ne griješite dušu bezveze. Amira je bila od 2016 do 2019 (otprilike, nemoj me držati za riječ) dio tima sa Šiljkom i Dobračom koji je strašan posao pravio sa sponzorima, mislim da su preko 1mil km navukli u klub preko sponzora.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:49Drago mi je da neko napiše par informacija za vašu direktoricu. Ozbiljno mislim. Mediji su objavili da je dobila funkciju i to je to. I ima da je ekonomiju završila. Ono, zar je teško tako te neke osnovne info. Ispade do jučer bila nebitna sekretarica i odjednom dobila fotelju direktorice.SudoHusika je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:42
Ti očigledno imaš neke traume iz djetinjstva. Neću da ulazim u to da li te je učiteljica ili odgajateljica tukla kao malog, ali ti pokazuješ naznake šizofrenog ponašanja sa tim etiketiranjem žena. A pogotovo ružno ti je ovo za Amiru, koja je sušta suprotnost Sabrine ali očigledno to nećeš ili ne želiš da znaš. Udata žena, majka, supruga, bez ikakvih ekcesa u životu. Ona je izuzetno sposobna jer je godinama dovlačila veliki broj sponzora u klub. Sušta suprotnost Sabre, koja je svojim koćijaškim ponašanjem izazivala lavine reakcija iz svih tabora u ligi počevši sa svojim cuganjem, vucaranje po lgbtq krugovima i laganjem i obmanjivanjem navijača tvog kluba.
Edit:
@zagor
Ja ti govorim za sadašnje vrijeme, Crnkića je Amar htio prije godinu i pol, istina. Halilović je također bio na razgovorima, istina. Radovac je bio nadomak potpisa ali u zadnji momenat je odlučio da bi mu transfer u Želju donio dodatne probleme u privatnom životu.
Izvrčeš mi riječi, namjerno ili ne. Upravo sam rekao da je Mujakić odličan igrač za naše lige ali da izgleda nema kvaliteta da napravi karijeru vani što ne znači da neće.
A vidi, u navijačkom kontekstu te neke stvari iz privatnog života ne bi toliko trebale biti bitne.
Nismo mi nekakav džemat ili šta već. Kako će raditi posao u klubu, to je bitno.
Nije sada neki bauk niti Ed Woodward, ali mislim da radi pristojan posao i što je najvažnije, stvarno voli klub.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, haris004, HariTz, Krajina1999 i 16 gostiju.