Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al bore se i pitari, 2765. Nije da ne pokusavaju.
- Shategabri
- Kontakt:
Čataković je bio povrijeđen od 9. do početka 12. mjeseca, onda je odigrao par utakmica i zabio je i taj jedini gol ove sezone.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:08Osim Maldinija s Koseva, jos jedan stari as i povratnik Pipo Inzaghi u napadu![]()
![]()
tako je to u ocima bosanskog dinama...
Da se ogradim odma, jako dobri i kvalitetni igraci, svako bi ih volio imati u ekipi sigurno, ali moze malo realnosti...mladi i u najboljim godinama ponovo se vracaju u ovu vukojebinu igrati, to najbolje govori o njima, nema drugog objasnjenja osim ako ne igraju iz ljubavi za kifle ko ovi nasi![]()
Vidjećemo, ako je riješio tu povredu, za našu ligu top pojačanje. Za njega svakako korak nazad u karijeri. Opet, nek odigra dobro do kraja ove i iduću sezonu, ima šansu da napravi još jedan fin transfer vani i uzme nešto para.
Mujakić kakav god je upgrade je na Kurdića.
Nama se bar vraćaju ovi još u naponu snage, kod vas ko Milan birvaktile kad je izgledalo ko da su veterane okupili na humanitarnu utakmicu

Coca, Štila, Bekrija...
Koševo Zapad
Vazno je da je Cocalic tu i ostali dom penzionera a mi sad kao trebamo da placemo zbog Catakovica i Mujakica? Gledaj kakva ljubomora u postu hahah uzivanje totalno pa radujete se Resicu jer nemate obraza kao i svakom nasem igracu kojeg ste prizicali od Crnkica do Halilovica a likovi vas pljuvali i vrijedjali najgore al vi nemate obraza pa su vam i oni dobri.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:08Osim Maldinija s Koseva, jos jedan stari as i povratnik Pipo Inzaghi u napadu![]()
![]()
tako je to u ocima bosanskog dinama...
Da se ogradim odma, jako dobri i kvalitetni igraci, svako bi ih volio imati u ekipi sigurno, ali moze malo realnosti...mladi i u najboljim godinama ponovo se vracaju u ovu vukojebinu igrati, to najbolje govori o njima, nema drugog objasnjenja osim ako ne igraju iz ljubavi za kifle ko ovi nasi![]()
Jbte dan koja sizofrenija i ljubomora ljudima cudno sto se radujemo Catakovicu i Mujakicu hahah ismijavaju jos pa pogledajte malo tekme Catakovica mozda vam bude jasnije e jest im voda u usima to je cudo. Resicu se radujete a ovdje se smijete za Catakovica
- Shategabri
- Kontakt:
Hapili nam brojače pa ručno brojimo. Zato sporo ide.
Kod vas automaCki.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Resić je naš Figozagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:19Jbte dan koja sizofrenija i ljubomora ljudima cudno sto se radujemo Catakovicu i Mujakicu hahah ismijavaju jos pa pogledajte malo tekme Catakovica mozda vam bude jasnije e jest im voda u usima to je cudo. Resicu se radujete a ovdje se smijete za Catakovica

No, mi nećemo bacati krmeću glavu na teren, njega će Mujakić da iznese sa terena ravno pred jugom

Koševo Zapad
Ok, podvuci cemo na kraju godine. Ako budemo za domenu imali.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:19Hapili nam brojače pa ručno brojimo. Zato sporo ide.
Kod vas automaCki.
Kako si ti livadicu vrapcicki? Slabo vidis da se ovdje i nasa pojacanja spominju al jok dje ce kone bit ljubomornetersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 09:53Pojedose se pitari. Svoja posla gledajte indijanci.
Dvojna licnost...zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:23Kako si ti livadicu vrapcicki? Slabo vidis da se ovdje i nasa pojacanja spominju al jok dje ce kone bit ljubomornetersnakvadrat je napisao/la: ↑04 feb 2022, 09:53Pojedose se pitari. Svoja posla gledajte indijanci.

Na sta imam bit ljubomoran, napisao sam fino da su obojica kvalitetni i dobri igraci i da bi ih svaki tim zelio u ekipi, sta nije jasno? Nego se vise odnosi da preuvelicavanje pojedinaca vasih, gdje realnost..Mujakic maltene otjeran iz Hajduka i proglasen najgorim i najglupljim igracem vi pisete kao da se Maldini ukazao jbt. Hamza iz jednof CSKA koji je jako stabilan klub, igraju europu vraca se u pm igrati a tako mlad...al realnost vam nikad nije jaca strana, bosanski dinamo 2 boda bjezi nikad gorem i pred smrti Zeljeznicaru ko sto vi kazete 

- Shategabri
- Kontakt:
Biće ove godine mila i po

Samo što mi to nećemo znati.
Koševo Zapad
Svrsavaju na svakog naseg bivseg igraca prizivali i Crnkica dokazanog mrzitelja plave boje al to obrazShategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:21Resić je naš Figozagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:19Jbte dan koja sizofrenija i ljubomora ljudima cudno sto se radujemo Catakovicu i Mujakicu hahah ismijavaju jos pa pogledajte malo tekme Catakovica mozda vam bude jasnije e jest im voda u usima to je cudo. Resicu se radujete a ovdje se smijete za Catakovica![]()
No, mi nećemo bacati krmeću glavu na teren, njega će Mujakić da iznese sa terena ravno pred jugom![]()
5406. Ide clanstvo ko halva. Svaka cast manijaci, opet ste pokazali kako se voli klub.
Evo 10 godina vam bjezimo sta ti pratis?Ko preuvelicava nama su oni ekstra pojacanja vama nisu. Volite vi vise Cocalice,Resice,Crnkice i jos neki nas otpad i mrzitelje plave bojeAzzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:25Na sta imam bit ljubomoran, napisao sam fino da su obojica kvalitetni i dobri igraci i da bi ih svaki tim zelio u ekipi, sta nije jasno? Nego se vise odnosi da preuvelicavanje pojedinaca vasih, gdje realnost..Mujakic maltene otjeran iz Hajduka i proglasen najgorim i najglupljim igracem vi pisete kao da se Maldini ukazao jbt. Hamza iz jednof CSKA koji je jako stabilan klub, igraju europu vraca se u pm igrati a tako mlad...al realnost vam nikad nije jaca strana, bosanski dinamo 2 boda bjezi nikad gorem i pred smrti Zeljeznicaru ko sto vi kazete![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Šefkija Resić aka grbavički Messizagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:29Svrsavaju na svakog naseg bivseg igraca prizivali i Crnkica dokazanog mrzitelja plave boje al to obrazShategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:21Resić je naš Figozagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:19Jbte dan koja sizofrenija i ljubomora ljudima cudno sto se radujemo Catakovicu i Mujakicu hahah ismijavaju jos pa pogledajte malo tekme Catakovica mozda vam bude jasnije e jest im voda u usima to je cudo. Resicu se radujete a ovdje se smijete za Catakovica![]()
No, mi nećemo bacati krmeću glavu na teren, njega će Mujakić da iznese sa terena ravno pred jugom![]()

Crnkiću bi se oni svi naguuzili kad bi rekao da dolazi.
Koševo Zapad
Koje sezone je posljednji put rahmetlija završio ispred nas na tabeli? Koliko ste grohnuli naspram nas dovoljno govori podatak da ste prezadovoljni jer ste nam na dva boda. Slavite remije protiv nas.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:25Na sta imam bit ljubomoran, napisao sam fino da su obojica kvalitetni i dobri igraci i da bi ih svaki tim zelio u ekipi, sta nije jasno? Nego se vise odnosi da preuvelicavanje pojedinaca vasih, gdje realnost..Mujakic maltene otjeran iz Hajduka i proglasen najgorim i najglupljim igracem vi pisete kao da se Maldini ukazao jbt. Hamza iz jednof CSKA koji je jako stabilan klub, igraju europu vraca se u pm igrati a tako mlad...al realnost vam nikad nije jaca strana, bosanski dinamo 2 boda bjezi nikad gorem i pred smrti Zeljeznicaru ko sto vi kazete![]()
Nekome Resić, nekome Mujakić. Nekome Hamza, nekom Vučenošklj. Muka muka mukica.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo već prošli Sabrina fazu, oni tek treba Amirinu.zagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:31Evo 10 godina vam bjezimo sta ti pratis?Ko preuvelicava nama su oni ekstra pojacanja vama nisu. Volite vi vise Cocalice,Resice,Crnkice i jos neki nas otpad i mrzitelje plave bojeAzzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:25Na sta imam bit ljubomoran, napisao sam fino da su obojica kvalitetni i dobri igraci i da bi ih svaki tim zelio u ekipi, sta nije jasno? Nego se vise odnosi da preuvelicavanje pojedinaca vasih, gdje realnost..Mujakic maltene otjeran iz Hajduka i proglasen najgorim i najglupljim igracem vi pisete kao da se Maldini ukazao jbt. Hamza iz jednof CSKA koji je jako stabilan klub, igraju europu vraca se u pm igrati a tako mlad...al realnost vam nikad nije jaca strana, bosanski dinamo 2 boda bjezi nikad gorem i pred smrti Zeljeznicaru ko sto vi kazete![]()
S tim da ima tu nekih sitnica, tipa finansijske situacije i svakako mi smo uzeli nekih trofeja za vrijeme naše čelične lady, kod njih je to teško očekivati u toj situaciji.
No, trendovi se prate i to je u redu.
Najbolje bi im bilo da prepišu investitora.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kad ih trehnemo 5.3. biće na 5 bobaMiljacka je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:33Koje sezone je posljednji put rahmetlija završio ispred nas na tabeli? Koliko ste grohnuli naspram nas dovoljno govori podatak da ste prezadovoljni jer ste nam na dva boda. Slavite remije protiv nas.Azzuri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:25Na sta imam bit ljubomoran, napisao sam fino da su obojica kvalitetni i dobri igraci i da bi ih svaki tim zelio u ekipi, sta nije jasno? Nego se vise odnosi da preuvelicavanje pojedinaca vasih, gdje realnost..Mujakic maltene otjeran iz Hajduka i proglasen najgorim i najglupljim igracem vi pisete kao da se Maldini ukazao jbt. Hamza iz jednof CSKA koji je jako stabilan klub, igraju europu vraca se u pm igrati a tako mlad...al realnost vam nikad nije jaca strana, bosanski dinamo 2 boda bjezi nikad gorem i pred smrti Zeljeznicaru ko sto vi kazete![]()
Nekome Resić, nekome Mujakić. Nekome Hamza, nekom Vučenošklj. Muka muka mukica.![]()
![]()

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma to nije istina, apsolutno. Većina realnih navijača zna da je on preskup igrač za ono što može da ponudi sa svojim seljačkim karakterom i ponašanjem. Ja lično apsolutno ne podržavam dolazak Crnkića (iako nije ni kontaktiran ove godine) jer je on užas za svlačionicu.Shategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:32Šefkija Resić aka grbavički Messizagor1987 je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:29Svrsavaju na svakog naseg bivseg igraca prizivali i Crnkica dokazanog mrzitelja plave boje al to obrazShategabri je napisao/la: ↑04 feb 2022, 11:21
Resić je naš Figo![]()
![]()
Crnkiću bi se oni svi naguuzili kad bi rekao da dolazi.
Igrači poput Mujakića spadaju u onu grupu igrača koji su odlični za našu ligu ali nemaju dovoljno kvaliteta za inostranstvo. Pa jedan bilbija, koji je realno govoreći jedan od najboljih igrača u historiji ove lige, apsolutno ništa nije mogao vani. (I to u Koreji i Hrvatskoj, da ne govorim o jačim ligama)
Željezničar za život cijeli!