FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2022, 23:03

spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 22:57
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
03 feb 2022, 22:52
spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 22:41
Neko mu je pokvario transfer sigurno, on je htio ici, vjerujem da je bilo ponuda, jedini razlog sto nije otisao mora biti neko iz naseg kluba. E sad je li to sablic ili sabrina ili peti-deseti, nije ni bitno
Znam iz prve ruke da su Duljeviću krili ponude iz kluba i da su na sve načine blokirali njegov odlazak da bi na kraju otisao besplatno umjesto i da klub nesto uzme. Naravno da niko neće da čitav život provede u najgoroj ligi svijeta zbog "ljubavi prema klubu" pa da onda bude trener za 500 maraka. Budite realni malo ovo nije soker odnosno become a legend već pravi život.
Ma ovdje ljudi ocekuju da svi vole Sarajevo zivotom, da igraju iz ljubavi, da trpe i pognu glavu kad nema plate, da odbijaju ponude sve moguce jer su nesto duzni klubu (?!)

To je neki fudbal mozda od prije 50 godina, danas je sve biznis i interes, i sto prije to skontaju nasi iz kluba, prije cemo napredovati. Drago mi je i cini mi se da s Mirvicem idemo u tom pravcu. Znaci suplje price o ljubavi prema klubu na stranu, a ljude koji ce odradjivati posao i biti profesionalci u prvi plan. Onda mozda nesto i postignemo.
Jel im se ista duguje? Jel igraju za 500 maraka? Igrac koji ima ugovor pa da igra u Tadzikistanu nece otic kad se njemu ide nego kad klub odluci i imaju po 10 milja klosari a muce se na terenu sto to ne napises?

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 feb 2022, 23:06

zagor1987 je napisao/la:
03 feb 2022, 23:03
spezial je napisao/la:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:

Znam iz prve ruke da su Duljeviću krili ponude iz kluba i da su na sve načine blokirali njegov odlazak da bi na kraju otisao besplatno umjesto i da klub nesto uzme. Naravno da niko neće da čitav život provede u najgoroj ligi svijeta zbog "ljubavi prema klubu" pa da onda bude trener za 500 maraka. Budite realni malo ovo nije soker odnosno become a legend već pravi život.
Ma ovdje ljudi ocekuju da svi vole Sarajevo zivotom, da igraju iz ljubavi, da trpe i pognu glavu kad nema plate, da odbijaju ponude sve moguce jer su nesto duzni klubu (?!)

To je neki fudbal mozda od prije 50 godina, danas je sve biznis i interes, i sto prije to skontaju nasi iz kluba, prije cemo napredovati. Drago mi je i cini mi se da s Mirvicem idemo u tom pravcu. Znaci suplje price o ljubavi prema klubu na stranu, a ljude koji ce odradjivati posao i biti profesionalci u prvi plan. Onda mozda nesto i postignemo.
Jel im se ista duguje? Jel igraju za 500 maraka? Igrac koji ima ugovor pa da igra u Tadzikistanu nece otic kad se njemu ide nego kad klub odluci i imaju po 10 milja klosari a muce se na terenu sto to ne napises?
Ma kontam buraz frustraciju, dugovalo se jedno vrijeme, ganjalo se sa svim igracima, ciganluk teski je bio, citao si i sam vjerovatno. Ok sad je rijeseno, sad nema pravo nista srati ni fanimo ni niko.

Nabijem ga i ja na qurac, ne opravdavam sto se duri i sto bojkotuje, supcina je lik teska, ali treba naci nacin da klub izvuce maksimum iz ove situacije. Sta dobijamo ovako, nista, ne igra nam igrac, uzima nam plate sigurno dobre svaki mjesec, i propadaju nam stotine hiljada koje smo mogli uzeti za njega? Je li to ono cemu klub treba teziti?!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2022, 23:09

spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 23:06
zagor1987 je napisao/la:
spezial je napisao/la:

Ma kontam buraz frustraciju, dugovalo se jedno vrijeme, ganjalo se sa svim igracima, ciganluk teski je bio, citao si i sam vjerovatno. Ok sad je rijeseno, sad nema pravo nista srati ni fanimo ni niko.

Nabijem ga i ja na qurac, ne opravdavam sto se duri i sto bojkotuje, supcina je lik teska, ali treba naci nacin da klub izvuce maksimum iz ove situacije. Sta dobijamo ovako, nista, ne igra nam igrac, uzima nam plate sigurno dobre svaki mjesec, i propadaju nam stotine hiljada koje smo mogli uzeti za njega? Je li to ono cemu klub treba teziti?!
Drug dugovalo se jedan period do tada su svi preplaceni bili,uostalom ako je glumio.mangupa dolazio na trening kad zeli,bolestan ako je kisa napolju onda nek nastavi u tom ritmu imamo malo obraza ali podrzacu upravu i trenera na stranu moje misljenje

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 feb 2022, 23:14

zagor1987 je napisao/la:
03 feb 2022, 23:09
spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 23:06
zagor1987 je napisao/la:

Drug dugovalo se jedan period do tada su svi preplaceni bili,uostalom ako je glumio.mangupa dolazio na trening kad zeli,bolestan ako je kisa napolju onda nek nastavi u tom ritmu imamo malo obraza ali podrzacu upravu i trenera na stranu moje misljenje
Jbg klub ih je razmazio, kojekakvim levatima nabili platurine, postavili visoke standarde, to nisu igraci krivi... slazem se, podrzavam klub uvijek, i nadam se najboljem rjesenju ove sapunice s njim.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2022, 23:17

visokohz je napisao/la:
03 feb 2022, 22:51
Pantelija je napisao/la:
03 feb 2022, 22:40
šta ljudi opravdavaju Boze dragi... :damn: :damn:
Ma gdje je Hamza Panta?
bez brige ;) Hamza je igrac saraeva 100% to je zavrsena stvar
PeakyBlinders je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
šta ljudi opravdavaju Boze dragi... :damn: :damn:
Znaš kako, dobar je igrač, a ko čovjek je pakšu. E sad pošto smo navikli na pakaše u životu, a slabo smo gledali ovako brze i dobre igrače na Koševu, raja su spremna progutat svašta samo da klub bude u vrhu.
ma moze biti mesi. Covjek se hvata savko tri dana za zadnju lozu i ledja, glumi ozljede, nece da igra, ode u englesku i ne javlja se na pripreme i neko to opravdava? :clap: :clap:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 feb 2022, 23:19

Trasu cnozvani za mzuha.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 feb 2022, 23:29

spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 22:42
GalileoGalilei je napisao/la:
Samo da Dembele ode iz Barce, otvara mu se mjesto na desnoj strani. Valjda ne odbiju naši mamu him.
Steta sto je aubameyang potpisao, cuo sam da im je bilbija odmah bio drugi izbor, al eto ne da mu se, ko ni u reprezentaciju...
I to što kažeš, ali nije loš ni Aubameyang. Govorim za Dembelea, s njim Barca nikad neće biti domintantna po toj strani kao što bi bila s Fanijem. Pamet u glavu Laporta.

Fati i Fani po stranama :beba:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 03 feb 2022, 23:38

03 feb 2022, 23:29
spezial je napisao/la:
03 feb 2022, 22:42
Samo da Dembele ode iz Barce, otvara mu se mjesto na desnoj strani. Valjda ne odbiju naši mamu him.
Steta sto je aubameyang potpisao, cuo sam da im je bilbija odmah bio drugi izbor, al eto ne da mu se, ko ni u reprezentaciju...
I to što kažeš, ali nije loš ni Aubameyang. Govorim za Dembelea, s njim Barca nikad neće biti domintantna po toj strani kao što bi bila s Fanijem. Pamet u glavu Laporta.

Fati i Fani po stranama :beba:
❤️

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 feb 2022, 23:40

Čekaj, da raščlanimo..

Igrač nije došao na zakazane pripreme, znači automatski prekršio pravila Kluba, čime pokazuje nepoštovanje i bezobrazluk prema tom istom Klubu. Imaju pravo da ga kazne samo tako. Uz to, već ranije je počeo s sabotažama trenera i ekipe, glumljenjem povreda, samo kako ne bi igrao? Razlog tome su neisplaćene plate u previđenom roku? Svima se dugovalo, svima je kasnilo, pa su svi bili korektni i sačekali da se stanje konsoliduje i na kraju balade, dobili što ih je sljedovalo. Tu je jedini Pejović radio ono što je radio.

Drugi razlog za takvo ponašanje je blokiran transfer? To je, koliko ja znam, demantovano.

Opravdanje za njegovo ponašanje su loši rezultati, loša igra, loše rukovođenje Sablića? Opet ne, i to mu opet ne daje za pravo da ne ispunjava osnovne obaveze prema Klubu.

Znači, treba ga nešto moljakati, nešto ga čekati i opravdati samo zato što je zabio gol Budućnosti, Želji i napravio nekoliko dobrih driblinga? Otvoreno se zaebava s Klubom za koji navijamo i trebam ga nešto žaliti, jer eto nije obezbjedio egzistenciju :rol:.
Na šta je sve raja spremna, sve živo da pogazi, da bi vratila nezadovoljnog igrača.

Ovo se ne tiče samo Fanima, govorim generalno. Svako ko se na ovakav ili sličan način ponese prema svom Klubu, treba ga odstraniti isti sekund.
U ovom slučaju, navijam da ga zavare za tribinu i posseru mu se posred karijere, tako da poslije može samo skoknuti do Albanije ili Crne Gore.

Ivano
Kontakt:

Post Postao/la Ivano » 03 feb 2022, 23:41

Što naši lete za Istanbul?
👑 TOM BRADY 👑

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 feb 2022, 23:42

Ova Instagram stranica ultra.sarajevo87 maloprije izbacila da smo ponovo u pregovorima sa Ovčinom i da nudimo 150.000 maraka (odbija navodno da igra za Velež), da je Hamza sletio u Antaliju i da je sutra predstavljanje, te da je Fanimo ponovo na raspolaganju treneru :( :(

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 feb 2022, 23:51

Ali nije imao nikakvu ponudu. Jos proslu zimu je htio da ide, receno mu je ako dodje bilo kakva po uda moze ici nece mu praviti belaj. Do dan danas niti jedna ponuda nije stigla za fanima.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2022, 23:51

znaci svaki igrac kojem klub ne da da ide kad dobije ponudu treba da se hvata za lozu, ide u englesku i ne javlja se i dodje kad mu j ećejf?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 feb 2022, 23:53

Ne znam sto se zamarate Fanimom.
Sta god klub odluci mi navijaci trebamo podržati.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 feb 2022, 23:55

amypitar je napisao/la:
03 feb 2022, 23:53
Da al kako ce se odrazit na svlacionicu, hocemol gledat vucaranje po terenu, totalnu nezainteresovanost uz to Boga pitaj u kakvoj je fizickoj spremi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2022, 23:59

Ivano je napisao/la:
03 feb 2022, 23:41
Što naši lete za Istanbul?
Idu po Hamzu :kafa:
. Čataković će sutra obaviti ljekarske preglede, a potom se pridružiti svojim novim saigračima i potpisati ugovor sa Bordo timom.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 feb 2022, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hutter3
Kontakt:

Post Postao/la Hutter3 » 04 feb 2022, 00:00

Pantelija je napisao/la:
03 feb 2022, 23:51
znaci svaki igrac kojem klub ne da da ide kad dobije ponudu treba da se hvata za lozu, ide u englesku i ne javlja se i dodje kad mu j ećejf?
Naravno da ne :urnebes: bas suprotno zasluzuje momentalan raskid ugovora. Ali s obzirom da mi to ne mozemo priustiti a njegova primanja nisu mala najpametnije je za obje strane da odigra ovu polusezonu. Mi cemo dobiti kvalitetnog igraca a Fanimo priliku za novi transfer. Nek se svojim igrama oduzi klubu i navijacima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 feb 2022, 00:00

Necu da ulazim u toj da li je eventualno vracanje Fanima ok ili nije ici cu nekom ljudskom logikom.
Mislim da 90% igraca ocima ne mogu da ga smisle jer je ispao ne fer prema njima, svojim kolegama.
I siguran sam ga ce vecina igraca da ga ignorisu. Evo da sam ja igrac Sarajeva nikad mu ne bih dodao loptu na utakmici a ne na treningu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 feb 2022, 00:01

Daj jos Ovicnuuuu i da ga zalilamoooooo :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2022, 00:01

Aduka87 je napisao/la:
03 feb 2022, 23:55
amypitar je napisao/la:
03 feb 2022, 23:53
Da al kako ce se odrazit na svlacionicu, hocemol gledat vucaranje po terenu, totalnu nezainteresovanost uz to Boga pitaj u kakvoj je fizickoj spremi.
Pa vjerovatno ce iz kluba razgovarati.Vidjeti sta on misli,hoce,pa ce odluciti.Opet ima trener da ocjeni dal je zapusten,dal ce igrati ili ne.
Ne branim nikog ,niti zelim da kudim.Najbitnije je da odluka bude u korist kluba.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 11 gostiju.