Pripremaju pare za dženaze
Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Generalno posto misle da je neko ljubomoran akcija im je za svaku pohvalu samo sto to nije produzenje clanskih ili aktivni clanovi al hajd ti to njima objasni,morate pocet pricat kako jest i svaka cast opet za akciju
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Dzenaza, grob, mezar, kmeljkan, zeljA i sve ostale blagodati pitarskog humora!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Naravno, sto hiljada maraka su skupili, svaka čast. Samo što to nije pet hiljada ljudi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pasojed je gospodin vi ste htjeli da ulaze Ceric supak meraklija,sad vam nisu mrske pare ni od kamiondzije al.smeta pasojed? Dozovite se ba nije vam dobro. Nego kako vam se cine Mirvicevi polovni potezi jestel mu virili u tanjir da kazete mozda i on kerove jede?
Ma po njihovom jest uglavnom dao Bog da prekucaju 10000 vec sutra.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:20Naravno, sto hiljada maraka su skupili, svaka čast. Samo što to nije pet hiljada ljudi.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem što ste se ovoliko upalili? Pa mi istovremeno i vama činimo uslugu.
Da li vi fakat mislite da ovdje ima više od, možda, 10% fiktivnih članskih karata?
Da li vi fakat mislite da ovdje ima više od, možda, 10% fiktivnih članskih karata?
Željezničar za život cijeli!
-
1921ferroviere
4000 cuka imaHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:20Naravno, sto hiljada maraka su skupili, svaka čast. Samo što to nije pet hiljada ljudi.
Zadovoljan ?
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Cekamo novu posalicu vezanu za dzenazu uz presmijesno izvrtanje imena. 
Ne brini, kad bude bilo 10hiljada onda ce rec da smo tu negdje po stvarnim clanovima, oni ipak u maloj prednosti.SudoHusika je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:26Stvarno ne razumijem što ste se ovoliko upalili? Pa mi istovremeno i vama činimo uslugu.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa to je većina navijača našeg Željkana.1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:274000 cuka imaHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:20Naravno, sto hiljada maraka su skupili, svaka čast. Samo što to nije pet hiljada ljudi.
Zadovoljan ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahahahahahajoker90 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:31Pa to je većina navijača našeg Željkana.1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:274000 cuka imaHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2022, 23:20
Naravno, sto hiljada maraka su skupili, svaka čast. Samo što to nije pet hiljada ljudi.
Zadovoljan ?![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Preko 5 hiljada članova... Još se niste skupili na Koševu u ovom broju, osim kad Željo igra...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ogroman biznis za vas dok si gledao titule svih ovih godina i evropske tekme a ti grickao damu od muke i davao prilog da spasis laznog gospodina
-
1921ferroviere
I dalje pitari kmece oko nasih clanarina
5000
Who let the dogs out
5000
Who let the dogs out
Zadnja izmjena: 1921ferroviere, dana/u 03 feb 2022, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Biznis je prodati igrača, zaraditi pare od rezultata, sponzora, TV prava i sl.
A sad saberi koliko smo mi pretkola odigrali otkad je došao pasojed, a koliko vi. Doduše, imali ste i vi svog pasojeda i ovdje ste i njemu i Ceriću javno pušili kur.ac i pokazali koliko zapravo priželjkujete nekog poput našeg pasojeda.
Jeste li otvoreno tražili finansijsku pomoć na zvaničnoj stranici kluba i grupe? Jeste, prijatno i doviđenja. Kako ti to nazivaš? Ja prosjačenjem.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Džaba nam članovi kad divovi tradicionalno prekucavaju sa posjetom 
MA HAJTE MOLIM VAS
Ajde dao Bog 20 milja da nakucate,da vas vude po 20 milja na stadionu prestanite da umisljate samo da je nekom nesto krivo
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, feniksptica, fks74, Hrammm1921, JimmyPage, jurisicduska, lakilone, RacioEmocionalan, ronaldo99, strahmeipomisliti, tutankamon1905, Venom, zastitaIdentiteta i 83 gosta.