Ljudi
Laku noc
Narednih 7 dana se necu javljati
Cuvajte se
Stvarno niste normalni na cemu da vam zavidimo hahah vazda vam ovako zavidili AMIN. De posalji koju kintu da ne puknem od muke i tugu izlijecim alkoholom hahah kakve budaleskija5 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:13Hahahaha, ti si najaktivniji. Crknut ces od muke bolan, sta ti jezagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 21:59Mi se ne takmicimo vec produzavamo clanstvo kao i svake godine tj imali smo najvise aktivnih,nama nije cilj da skupimo sto vise para tj clanova vec da imamo realan broj aktivnih clanova pa makar bilo to i 4001921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 21:49Nas boli ona stvar koga ste uclanili nek bude obostrano
Mada vas dominiramo![]()
Cekaj da nam objasne kako je ovo humanitarna i kako se gasimosvrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:40
Ljudi
Laku noc
Narednih 7 dana se necu javljati
Cuvajte se
Gdje je bila filozofija prošle godine? Sakrila se?itatabisine je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:59Jesu li vam u zivotu ves masine sto vam je Duljevic darovao.
Jeste li poceli graditi Bordo arenu? Jeste li preuzeli Kosevo da upravljate s njim?
Bacaju vas sa istoka na zapad ko kakvu kurvu.
Kada su vam se Vjetnamci povukli za kifle niste imale, sto niste pokrenuli ovako nesto vec ste svrsavali na Sabrinu i njezine veze.
Ovo sto mi radimo je STVAR FILOZOFIJE, uvijek 25 koraka ispred vas
Filozofija "Nikom te ne damo" ???itatabisine je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:59Jesu li vam u zivotu ves masine sto vam je Duljevic darovao.
Jeste li poceli graditi Bordo arenu? Jeste li preuzeli Kosevo da upravljate s njim?
Kada su vam se Vjetnamci povukli za kifle niste imale, sto niste pokrenuli ovako nesto vec ste svrsavali na Sabrinu i njezine veze.
Gdje je Ceric supak meraklija kojeg ste zivotom branili,koji donosi nove metode poslovanja i ima strasne veze buahahah. Sta je sa ocem,sahom,idolom Amawom i njegovim Futbal klabom a ne gradjevinskom firmom? Sta je sa Siljkom i uplatnicom,skupstinom u rangu indijske serije? Sta je sa onim pitari se prodali mi nismi Pitari a sad klub dajete za DZ jel to ta mitomanija,laz,obraz,filozofija? Pa Ball de Or sunce ti poljubim hahah novi Sehovici hahaha. Daj nam reci zena vam na celu kluba nabijem je na k fuksa stara sad vam ne smeta a za Sabrinu ste ovdje lajali kao kerovi govorili nikad zena na celo.kluba licemjeriitatabisine je napisao/la: ↑03 feb 2022, 22:59Jesu li vam u zivotu ves masine sto vam je Duljevic darovao.
Ovo što su trenutno skupili je dovoljno za nekih 5 radnih dana..
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Direktorcic, Lewy21, Lokomotifa, Paromlinac, pitara, ZaZelju, Zhustri i 102 gosta.