1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:281921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:26Mi uzivamo u ovome, nego da se prebaci i na ovu stranicu
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne možete ni biti.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:18Cast Sarajevu, Zelji i Velezu, Al ne znam zasto bi morali biti kao nabrojani klubovi.
- Beduin
- Kontakt:
Svako racionalan i pametan to vidi kao akciju prikupljanja para za klub, samo plavi forumasi to broje kao broj clanova.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:17Pa klasicna mitomanija, lazi, spinovi itd. Zamisli sad ja dodjem i kupim na svoje ime 10 članskih. I hajde sto ti to mozes uraditi, ok klub je u losoj situaciji, ali ti umjesto da to brojis kao 1 novog člana, ti pišeš da se uclanilo 10 novih članova![]()
![]()
J3bem li im uciteljicu matematike.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Clanske su laz kao sto je i odjel za desetogodisnje na istoku prazan. 

Samo im treba okaciti onu sliku broj gledalaca. Koji smo ono u regionu?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:57Clanske su laz kao sto je i odjel za desetogodisnje na istoku prazan.![]()
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
I ta je slika laz. Kosevo bilo puno svaku tekmu.Tristan10 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:59Samo im treba okaciti onu sliku broj gledalaca. Koji smo ono u regionu?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:57Clanske su laz kao sto je i odjel za desetogodisnje na istoku prazan.![]()

Salim se, yebavala ih kisa pa ih malo stalo
ali ste prvi za stečaj u regionu-FK Pomozi.baTristan10 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:59Samo im treba okaciti onu sliku broj gledalaca. Koji smo ono u regionu?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:57Clanske su laz kao sto je i odjel za desetogodisnje na istoku prazan.![]()
-
- Kontakt:
U vezi koga je onomad bila zajebancija za virsle ?
Ne vidim problem pomoci klubu za kojeg istinski navijas. Kad se ovo sa clanskim zavrsi, jer jos nismo zavrsili, nadam se novim inicijativama, mozda cak i neke vece, pa da opet poguramo.Anex je napisao/la: ↑03 feb 2022, 19:01ali ste prvi za stečaj u regionu-FK Pomozi.baTristan10 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:59Samo im treba okaciti onu sliku broj gledalaca. Koji smo ono u regionu?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:57Clanske su laz kao sto je i odjel za desetogodisnje na istoku prazan.![]()
uopšte nije problem čak je i pohvalno i za respect ali je idiotski i glupo govoriti da to boli pitare,jer pitare boli qrac i oni su u skroz drugoj priči i situaciji
-
To je neka vrsta dijagnoze, da su kojim slucajem navijaci boce juniors ovu akciju pokrenuli svrsavali bi ili delije njihovi idoli
Ovako im je ostalo samo da kmece
Bilo je proslo vrijeme al ni tad a ni sada takodje i i bivsoj drzavi nismo bili drugoligasi te i u situaciji virsle bili konkirentni za vrh tabele. Kad smo u najgorim situacijama bili opet nije opastanak u pitanje dolazio to ti je velik klub
Pitaš za federalnu ligu jel?
Zahvaljujući Slavku Šajberu i bratskom Beogradu.
Nego zena vam dosla na celo kluba a nama se smijali da nam zena vodi klub vjerovatno kasnite? Smijali se za.investitora a sad molite Boga bilo.ko da vas uzme vise nemate nikakve uslove? Jel vam Ceric modni guru vodio klub i branili ste ga zivotom? Skupstine na celu sa Siljkom zvani uplatnica u rangu indijskih serija? Amaw osim ikona,otac,Buda, zagovornik Futbal klaba umjesto gradjevinske firme? Za razliku od vas ja licno hraknem svakog igraca koji je nosio vas dres i svakom zelim sve najgore ako kod nas dodje i nije mi dobro kad se to desi dok vi nemate obraza pa se svakom nasem.igracu radujete i prizivate ga nor Crnkica koji je licno rekao da vas najvise voli da kara i da vas ocima ne moze smislit,Halilovica prizivali,Resica i milion drugihNotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:29Joj al kad ono nazove nekog mitomanom a do prije godinu brojali superkup za trofej a sad vise ne
Ni u bivsoj ni u ovoj drzavi. Bili sampioni u obje i uvijek u vrhu jer opet ti kazem razlika malih i velikih. Virsle bile i akcijom nas navijaca rijesili sve dugove prvi u BIH toliko o tome tako mi pomazemo klubuskija5 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 19:23Zahvaljujući Slavku Šajberu i bratskom Beogradu.
Imali smo mi ovoliko aktivnih clanova prosle godine ali te izgleda bolilo pa isi pratio jer ste imali 900 aktivnih tako da nije zbog vas nego zbog naseg Sarajeva ovaj post je jos jedan dokaz mitomanije i lazi.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 17:54A odakle vama ovoliko clanova na danasnji danzagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 16:42Sta nas obo ima da boli? Zamisli da mi kazemo da opstanak kluba ovisi o uplati clanarine? Sto prosle godine niste se kurcobecali? Kod nas je ovo normalno produzenje clanarine nikakve akcije cak sta vise prosle godine je bila akcija al eto kod vas tek sad palo na pamet da se produzuju clanske karte. Inace mi zvanicno imali najvise aktivnih clanova. Inace sve nas boli kad se vi spomenete hahah
Kad niste imali nikad ovoliko aktivnih clanova
Odgovor je -zbog nas
Boli vas
Znam
- Bersaga
- Kontakt:
Nedovoljno poznavanje historije.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
I sta ovo predstavlja hahha kakav jad i bijeda vjerovatno si dupe hladio dok su isti ti pitari ginuli oko Grbavice smrdino. Kako se mjenjajunstranke tako i vi ko suncokreti malo FK malo NK. Jestel razmisljali Batka da vratite u klub vaseg vijernog navijaca?1921ferroviere je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:23Age sarajlije dobre prepostene
Nije ni cudo sto vam je radovan bio dio kluba
SAMO CLANARINA SVEMU STO DISE![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 03 feb 2022, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Rahatlokum, robertkosar i 39 gostiju.