Svrakino ne lupaj, nego se prvo informisi. Koliko smo imali prosle godine kad je uspostavljen sistem "clanstvo za kalendarsku godinu" i prije toga koliko je bilo clanova kad je svako produzavao kad je stigao kao sto je kod vas slucaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 17:54A odakle vama ovoliko clanova na danasnji danzagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 16:42Sta nas obo ima da boli? Zamisli da mi kazemo da opstanak kluba ovisi o uplati clanarine? Sto prosle godine niste se kurcobecali? Kod nas je ovo normalno produzenje clanarine nikakve akcije cak sta vise prosle godine je bila akcija al eto kod vas tek sad palo na pamet da se produzuju clanske karte. Inace mi zvanicno imali najvise aktivnih clanova. Inace sve nas boli kad se vi spomenete hahah
Kad niste imali nikad ovoliko aktivnih clanova
Odgovor je -zbog nas
Boli vas
Znam
E cuj od ljetos.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2022, 17:47Kaže od ljetos hahahahaprije nego pises, informisi se, ziv bio.
Znam sveLik je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:01Svrakino ne lupaj, nego se prvo informisi. Koliko smo imali prosle godine kad je uspostavljen sistem "clanstvo za kalendarsku godinu" i prije toga koliko je bilo clanova kad je svako produzavao kad je stigao kao sto je kod vas slucaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 17:54A odakle vama ovoliko clanova na danasnji danzagor1987 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 16:42
Sta nas obo ima da boli? Zamisli da mi kazemo da opstanak kluba ovisi o uplati clanarine? Sto prosle godine niste se kurcobecali? Kod nas je ovo normalno produzenje clanarine nikakve akcije cak sta vise prosle godine je bila akcija al eto kod vas tek sad palo na pamet da se produzuju clanske karte. Inace mi zvanicno imali najvise aktivnih clanova. Inace sve nas boli kad se vi spomenete hahah
Kad niste imali nikad ovoliko aktivnih clanova
Odgovor je -zbog nas
Boli vas
Znam
Pa to i jeste problem, možete i Bidena učlaniti.
Nakon Bidena, sljedeci nam je papa na redu
Pa klasicna mitomanija, lazi, spinovi itd. Zamisli sad ja dodjem i kupim na svoje ime 10 članskih. I hajde sto ti to mozes uraditi, ok klub je u losoj situaciji, ali ti umjesto da to brojis kao 1 novog člana, ti pišeš da se uclanilo 10 novih članova
Onda nije problem da ja uclanim jednu na Vanja8Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:16Ja fakat ne vidim svrhu nekakvog ubjedjivanja i dokazivanja sa štrumfovima...
Ljudi zive u tim mitovima sto ih je i dovelo u situaciju pred zaplijenu imovine i katanca u bravu...
Vala neka uclane koga hoce, zaboli me ona stvar...
Ako mogu neka spasavaju klub, ali tesko to ide nekakvim hajp akcijama...
Je li im utjeha ova brojka, neka im je, svima njima je itekako u glavi da je ovo kako bi klub opstao mjesec dana jos...
Euforija za brojkama,slicna euforiji za Amawa, pa sad se hvataj za glavu...
Pustite neka zive u svom svijetu...
Ali od tih deset je 9 clanova familijeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:17Pa klasicna mitomanija, lazi, spinovi itd. Zamisli sad ja dodjem i kupim na svoje ime 10 članskih. I hajde sto ti to mozes uraditi, ok klub je u losoj situaciji, ali ti umjesto da to brojis kao 1 novog člana, ti pišeš da se uclanilo 10 novih članova![]()
![]()
Ko da vama neko moze zabraniti,vjerovatno su i Tito i Jovanka Broz vec clanovi kluba...svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:20Onda nije problem da ja uclanim jednu na Vanja8Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 18:16Ja fakat ne vidim svrhu nekakvog ubjedjivanja i dokazivanja sa štrumfovima...
Ljudi zive u tim mitovima sto ih je i dovelo u situaciju pred zaplijenu imovine i katanca u bravu...
Vala neka uclane koga hoce, zaboli me ona stvar...
Ako mogu neka spasavaju klub, ali tesko to ide nekakvim hajp akcijama...
Je li im utjeha ova brojka, neka im je, svima njima je itekako u glavi da je ovo kako bi klub opstao mjesec dana jos...
Euforija za brojkama,slicna euforiji za Amawa, pa sad se hvataj za glavu...
Pustite neka zive u svom svijetu...
Jer sutra se tek mislim uclanit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.