Ma nema opravdanja kad spusis ligu tamo fakat.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne pikam ja to u neuspjeh kad dođeš usred sezone. Ova sezona je mjerilo i neće je spušiti (valjda

Bili prvi ili drugi kad ih je preuzeo i nije neuspjeh ispušiti titulu od ekipa koju je nosio Burak Yilmaz hahahaha.
Ove godine ne mogu izgubiti titulu taman da igraju svaku utakmicu sa dva igrača manje. Mislim, Nica je druga na tabeli tamo, ne treba dalje pričati o kvaliteti ostalih protivnika PSGa ove sezone.
Ove godine ne mogu izgubiti titulu taman da igraju svaku utakmicu sa dva igrača manje. Mislim, Nica je druga na tabeli tamo, ne treba dalje pričati o kvaliteti ostalih protivnika PSGa ove sezone.
41:34
To sto ti ne pikas ne znaci da nije neuspjeh

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neuspjeh u jednom klubu ne znaci automatski neuspjeh i u sljedecim klubovima, a ni to da si los trener.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Poche je odlican strucnjak.
U momentu kada se trebao napraviti iskorak te nadogradit ekipa, uprava ga je podrzala ništicom, to je onaj famozni prelazni 2018/19. Znamo da je nesto ranije izgubio Walkera itd.
Kada se sve sabere, cetiri uzastopne sezone u top 4 za klub ranga Spursa, ono tesko da moze bolje.
Polusezona u PSG-u ne moze biti mjerilo kvaliteta pomenutog.
U momentu kada se trebao napraviti iskorak te nadogradit ekipa, uprava ga je podrzala ništicom, to je onaj famozni prelazni 2018/19. Znamo da je nesto ranije izgubio Walkera itd.
Kada se sve sabere, cetiri uzastopne sezone u top 4 za klub ranga Spursa, ono tesko da moze bolje.
Polusezona u PSG-u ne moze biti mjerilo kvaliteta pomenutog.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
"Uprava ga je podržala ništicom" 
Obožavam čitati @Asteriksove upise, poređenja, alegorije i metafore.

Obožavam čitati @Asteriksove upise, poređenja, alegorije i metafore.
Nisam znao da je bitno izrazavati se na tebi prihvatljiv nacin? Kad farmeri pocnu laprdati o gramatici i pravopisu, znas koliko je sati
Volio bih da isto mogu reci za tvoje upise, poredjenja i bla bla, ali su isti poprilicno retardirani
Volio bih da isto mogu reci za tvoje upise, poredjenja i bla bla, ali su isti poprilicno retardirani
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Marsal
- Kontakt:
Asteriks bi Milomira Odovića iz kabura sutra nahvalio kad bi čuo da se njegovo ime vrti u istoj rečenici sa Manchester Unitedom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Po meni je jedino upitno kod Pocha je disciplina i njegova sposobnost da drzi svlacionicu pod kontrolom. Pogotovo kad imas igrace poput Rone, Pogbe i sl. Ne mogu da vjerujem da ljudi nakon svega i dalje misle da je lik los trener.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Izvini što sam povrijedio tvoja osjećanja, neće se više ponoviti.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čini mi se da je Pato uspio i neki rekord oborit, jer je zabio gol iz penala na debiju. Nešto tako je bilo.
Ovdje je ili si top ili si ubleha. Nema izmedju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
True, to mi je zapalo za oko od Van Gaala i od tad redovno pratim ova hvalisanja

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Psg nije mjerilo, Tuchel tamo nije gotovo nista napravio.
Dosao u Chelsea, pojacao ga.
United treba dovesti Ten haga, al postoji ekipa koja lobira tako da ce doci Pocha, mozda uspije poredati stvari jer ce imati dosta novca sto nije bio slucaj u Totenh.
Dosao u Chelsea, pojacao ga.
United treba dovesti Ten haga, al postoji ekipa koja lobira tako da ce doci Pocha, mozda uspije poredati stvari jer ce imati dosta novca sto nije bio slucaj u Totenh.
-
- Kontakt:
Poch je vrhunski trener, ali Unitedu je bitno jedino to da je bolji od onog njemačkog sportskog radnika.
Opet Ralf laze. Zaletio se osvajac intertoto kupa od prije 20 godina, Martial pa Jesse

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.