Pa dobro, jel možeš uzeti više od jedne karte na sebe? Ako možeš, nemamo onda ništa dalje na tu temu pričati.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:10Na mojoj clanskoj je moje ime i prezimeShategabri je napisao/la: ↑03 feb 2022, 13:46Koliko sam skontao, za vašu člansku ne trebaju nikakvi podaci što kod nas nije slučaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 13:31
Pa mozda je u tih 5
On brat sestra roditelji
Ko da mi ne znamo
Od kako smo mi krenuli sa ovim
Krenuli ste i vi
Pojacano lobiranje-roditelji rođaci itd...
Pun vam je fan-shop
Sto nije bio slucaj proslih godina
![]()
![]()
Mali je ovo grad....
Ide se samo po jedinici, jedna je 20, pa ti uzmi 5, uzmi 20, ko te pita.
Sad jel za petočlanu porodicu ili je neki samac uzeo, to je nebitno.
Bezze tripujete da ste standard za nešto.
Kod nas je klasično članstvo, kod vas donatorska akcija.
Fina će biti akcija ako se ispuni zacrtano od 200 k KM, al opet u kakvim ste problemima, to je lova koja će privremeno riješiti jedan dio požara.
Teško će navijači riješiti sve probleme u klubu koliko god se vi trudili.
Puno je dugova, malo je izvora stalnih prihoda. Bez konkretnog investitora ode na doboš prvo pomoćni a onda ko zna šta još.
Ima jos podataka o meni kod Ipeta
Al da ne ulazimo sad u to toliko
Ja znam da mi imamo najbolju posjetu u ligi
Imamo svoje navijace u dijaspori
10 000 nije bez veze receno
Nas ima 10 000
Po ovome kako se vi tjesite
Cukama macama kaficima buregdzinicama ....
Mislis da ljudi koji su ovo osmislili ne bih rekli 20 000 idemo uplatit clanskih
Da poentiram pred forumskim pukom
Nas ima 10 000 u Metropoli
Vas problem je sto Vas nema ni 5 000
Ma imamo i mi dijasporu, kad nagrne ljeti na evropske utakmice, bi reko ima nas mašala.
Onda kako ide u jesen, vidiš realnu sliku.
Istina, vi imate bolje brojke uprkos lošem stanju u klubu i svaka čast za to.
Mi opet za naše standarde prošlu godinu (kalendarsku) smo odigrali ispod svakog nivoa i to je odbilo sve osim one koji bi išli kad bi bili ko Đerzelez pred raspad sistema.
Vas aktivno nema 10 milja da kreneš od Bužima do Sutorine. I to da kreneš od kuće do kuće i pitaš hoćeš se pisati da navijaš za Želju.
Nebitno je da li neki momak iz Švrakinog uzme na sebe 5*20 članskih ili piše Golfa 4, Šargu iz avlije i komšijinu mačku.
Nego šega što to i zvanično prodajete ko muda pod bubrege.