Torres je dao samo 9 golova zato jer onaj majmun od trenera Hodgson postavio igru kao da trenira Wolverhampton a ne Liverpool. Napucavali su lopte naprijed, sta si htjeo vise od Torresa, cudo je da je i zabio gol, da nepricam od 9.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nolan ove sezone dao 10 golova, Torres 9. To dovoljno govori. Sigurno je da su Suarez-Carroll sigurno
jaci od Torresa.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Jos nista nije sluzbeno potvrdjeno ja licno necu nasjedati na dezinformacije sve dok se ne pojavi sluzbena vjest jos uvjek sam optimista u Torresov ostanak ..
- CrvenIspod
- Kontakt:
ako je vjerovati, Torke možda i ne bude igrao protiv nas u nedjelju:
"Liverpool will make sure as part of the transfer that Fernando Torres plays no part in Sunday's game! Wise up People!!!"
"Liverpool will make sure as part of the transfer that Fernando Torres plays no part in Sunday's game! Wise up People!!!"
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
8.10pm:CloseLink to this update:
Lots of questions re Charlie Adam. The last we heard it's in the balance. Liverpool sent a car to pick him up as he's not currently driving. It was supposed to be taking him to Melwood. Then we heard an hour or so ago that he was still at Bloomfield Road. As soon as we hear anything else I'll let you know.

Lots of questions re Charlie Adam. The last we heard it's in the balance. Liverpool sent a car to pick him up as he's not currently driving. It was supposed to be taking him to Melwood. Then we heard an hour or so ago that he was still at Bloomfield Road. As soon as we hear anything else I'll let you know.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... e-sale-of-LFCBiH je napisao/la:Jos nista nije sluzbeno potvrdjeno ja licno necu nasjedati na dezinformacije sve dok se ne pojavi sluzbena vjest jos uvjek sam optimista u Torresov ostanak ..
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hvala Torresu za sve,nikada neću zaboraviti onaj solo prodor protiv Marseya,ali ovo mu nikada neću oprostiti!
Razumijem ga,otišao je jer je željan trofeja.Koliko je samo golova zabio Chelseau.
Razumijem ga,otišao je jer je željan trofeja.Koliko je samo golova zabio Chelseau.

You'll never walk alone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
prati malo kanal koji sam postavio pa ce ti biti jasno sve!LFCBiH je napisao/la:Jos nista nije sluzbeno potvrdjeno ja licno necu nasjedati na dezinformacije sve dok se ne pojavi sluzbena vjest jos uvjek sam optimista u Torresov ostanak ..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Fernando Torres - kao igrac cista desetka, kao covjek cista nula...
50 miliona funti koje smo dobili ovim transferom bi bilo 50 miliona da je ljetni prelazni rok, ovako za tih 50 miliona mozemo kupiti ono sto bi na ljeto dobili za nekih 30 jer nas je doveo mak na konac a kenny zna da david "znamzabitisamonaprazangoludevesetojminutikadvodimotrinula" ngog ne moze biti rjesenje do ljeta....
hvala ti za sve sto si ucinio...bices kljaiceva definicija izdajnika i placenika do kraja zivota....uzivaj....
50 miliona funti koje smo dobili ovim transferom bi bilo 50 miliona da je ljetni prelazni rok, ovako za tih 50 miliona mozemo kupiti ono sto bi na ljeto dobili za nekih 30 jer nas je doveo mak na konac a kenny zna da david "znamzabitisamonaprazangoludevesetojminutikadvodimotrinula" ngog ne moze biti rjesenje do ljeta....
hvala ti za sve sto si ucinio...bices kljaiceva definicija izdajnika i placenika do kraja zivota....uzivaj....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
2h 35min. do kraja prelaznog roka. Ovaj je ubjedljivo najveci. Do sada nesto vise od 81 milion potroseno,
kada se dodaju Carrol, Adam i Torres preci ce 200.
Opet nas povezuju sa Youngom mada mislim da od toga nema nista.
@volimliverpool
Chelseau je zabio 7 golova, najvise od svih ekipa u premier ligi.

Opet nas povezuju sa Youngom mada mislim da od toga nema nista.
@volimliverpool

Niko nije svetac i niko nije iznad kluba, ko je taj Torres ba, Liverpoolovo dijete, ovde cijelu karijeru?? Ko ga ebe ba, kad je manchester pustao ronalda i beckhama i opet ostajao prejak, ni mi sigurno losiji necemo biti. Da je ne znam ti sta uradio za klub ja mu ovo nikad ne halalim i zdravo, prvo nacin na koji je otisao, a drugo klub u koji je otisao
Torresu picko jedna i idemo dalje. Onaj ko svojevoljno napusti Liverpool, javno trazeci transfer, taj moj oprost nikad dobit nece
Luzeru!
Torresu picko jedna i idemo dalje. Onaj ko svojevoljno napusti Liverpool, javno trazeci transfer, taj moj oprost nikad dobit nece
Luzeru!
nema potpisa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa to i kažem,najviše je njima zabio,a sad ode u taj klub.OTNYS_YNWA je napisao/la:
@volimliverpool
You'll never walk alone.
We always knew he was a red, Carroll, Carroll.
He's got greasy hair upon his head, Carroll, Carroll.
He bangs his bird, he burns his house.
We don't care, he's fucking scouse.
Andy Carroll Liverpool's number 9!
Oproštajna :
His armband lied, he was no red, Torres, Torres.
He's just a rent boy like the rest, Torres, Torres.
In our backs he plunged his knife,
I hope John Terry shags his wife,
Fernando Torres what a fucking prick

He's got greasy hair upon his head, Carroll, Carroll.
He bangs his bird, he burns his house.
We don't care, he's fucking scouse.
Andy Carroll Liverpool's number 9!
Oproštajna :

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ma ne'k je otisao. .. Dosao je nama Suarez i Caroll, sada smo jaci 100% ..
.. nek mu je sretno.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....
Torresu budi pozdravljen i nemoj posle da se kajes

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 jan 2011, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Nadam se da će mu John Terry pozdravit suprugu kako to dolikuje najboljem prijatelju....
Pozdravi,
Sarajevo, Kop i Wayne Bridge
Pozdravi,
Sarajevo, Kop i Wayne Bridge
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E jbg sad.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovaj je ubjedljivo najveci. Do sada nesto vise od 81 milion potroseno,

Nego, vama je ovo i bilo potrebno, krajnje je vrijeme rasformirati ekipu, nebitno na kakav način. Torres nije dijete Liverpoola i ne znam zašto ga toliko napadate. Jbg, dobro ste profitirali na njemu, kao i Newcastle na Carrollu, samo što ste vi te pare od prodaje Torresa uložili, a mi ćemo potrošiti na kurve.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lily je napisao/la:
Oproštajna :

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa to ja govorim cijelo vrijeme,jbte.Ponos Torina je napisao/la:Chelsea je glup klub nasjeo je na nasu cijenu i kupio Torresa zato sto su ocajni i misli da ce tim potezom da krenu starim stazama....Ali su se zajebali Torres nije vise onaj stari,mi smo odradili odlican posao 50 mill vise nego odlicno....

Nego ne spominje se ovaj Adam nigdje.

@Monolože
Ti reče da Carrol neće preći nigdje iz Newcastlea,odnosno da su male šanse.

You'll never walk alone.
Sumnjam, nije Torres takav. Ukoliko da gol (nadam se da nece) nece se radovati. Ali vidjecemo, ako bi se slucajno radovao, metak u glavu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ce imati srca opucati Reini na gol, da li ce se radovati ako ne daj Boze pogodi mrezu ?!
Nista me vise ne moze iznenaditi.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Kada se samo sjetim koliko sam Torresa napadao od početka sezone, a vi ste me htjeli objesiti 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.