Dok zeljA umire,vas glas se ne cuje !!
Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što bolan?SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 16:45Samo ćeš dušu bezveze ogriješiti.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2022, 13:22Jel ovo sad možemo psovati direktoricu komšijama![]()
Pitam za jarana![]()
Doduše čini se neko fino i mlado čeljade.Hajde, biti ćemo fini
Koševo Zapad
-
SudoHusika
- Kontakt:
Eto sve si rekao sam.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2022, 09:06SudoHusika je napisao/la: ↑02 feb 2022, 16:45Samo ćeš dušu bezveze ogriješiti.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2022, 13:22Jel ovo sad možemo psovati direktoricu komšijama![]()
Pitam za jarana![]()
Što bolan?
Doduše čini se neko fino i mlado čeljade.Hajde, biti ćemo fini![]()
Željezničar za život cijeli!
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
-
Fourteenwords
- Kontakt:
Netko u Tursku ,netko u Hercegovinu,evo čitam u Antaliji odlični uvjeti za pripreme,šteta pa je Aluminij propao pa mi moramo pripreme u Međugorju obavljati 
-
opalaopala
- Kontakt:
Bravo majmune evo ti banana .Fourteenwords je napisao/la: ↑03 feb 2022, 11:19Netko u Tursku ,netko u Hercegovinu,evo čitam u Antaliji odlični uvjeti za pripreme,šteta pa je Aluminij propao pa mi moramo pripreme u Međugorju obavljati![]()
https://sportsport.ba/fudbal/antalija-n ... ach/417939
Pogledaj kakav je teren i sa jakom kišom i tučom , radi tuce prekinut meč i to traje dan dva .
Igrajte vi na onom pjesku od terena u Medjugorju gdje se i sam Jakirovic zali da je pun pjeska . A pogledaj terene gdje trenira Crvena zvezda ili Sarajevo , ispred hotela po 6 terena za pravom travom .
Jbg ima ih ne mogu u antaliju pa odu bar u Medulin ili negdje po Hrvatskoj , a ima ih koji ne mogu nigdje osim svog grada tj Medjugorja .
Niste se izgleda dovoljno naguzili onom geju , morate malo vise pa da vas negdje pošalje .
#gejudajparadaodemonegdje
#naguzitcemose
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
opalaopala
- Kontakt:
Rigi kako deveras sa cirom , jel puko ili se stanje malo stabiliziralo . Znam da pogubno na tebe djeluje 6 potpisa , golovi Haskica , odlazak Dzenita , gradnja stadiona , dolasci , pripreme ...
Idrzi ako legnes na Bijeli javi se da ti donesemo banana .
#izdrzirigi
#izmjeriisecer
#pazinacir
#pazinapakas
#zapripremesetrebadobronaguzit
Idrzi ako legnes na Bijeli javi se da ti donesemo banana .
#izdrzirigi
#izmjeriisecer
#pazinacir
#pazinapakas
#zapripremesetrebadobronaguzit
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kakvo je to članstvo i učlanjivanje gdje možeš uzeti neograničen broj članskih, ili pak učlaniti psića ili mačkicu ? 
- Shategabri
- Kontakt:
Meni se čini da je više kao neka vrsta akcije za pomoć klubu.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 11:57Kakvo je to članstvo i učlanjivanje gdje možeš uzeti neograničen broj članskih, ili pak učlaniti psića ili mačkicu ?![]()
Članstvo i članarina je nešto drugo.
Ako na kraju napišu da imaju 10 k aktvnih članova, to je debilizam.
Koševo Zapad
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa baš to. Ovo je sasvim nešto drugo, što ti kažeš pomoć klubu ili rekao bih donacije.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2022, 12:02Meni se čini da je više kao neka vrsta akcije za pomoć klubu.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 11:57Kakvo je to članstvo i učlanjivanje gdje možeš uzeti neograničen broj članskih, ili pak učlaniti psića ili mačkicu ?![]()
-
Fourteenwords
- Kontakt:
Blago ovima što po Antaliji treniraju
Hajmo se smijati čovjeku s posebnim potrebamaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑03 feb 2022, 12:02Poselamio te Max!![]()
Baš je fani
Papci na snimku su krenuli na gostovanje u Zenicu. LOoOzOoOr Polje
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
opalaopala
- Kontakt:
Slažem se kolega , najniža temoeratura 7 C do 17 C . Al jbg tamo idu veliki klubovi , ovi manji ostaju po selima po zapadnoj Ercegovini
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Psi laju, a Željovci 4 hiljade članova
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bezze je ovo što željovci rade. Bolje bi im bilo da su putem Čelika.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
zeljovac21
- Kontakt:
4195 prodatih clanskih karata ili clanova kluba u 2022. godiniConvicts1988 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 12:05Pa baš to. Ovo je sasvim nešto drugo, što ti kažeš pomoć klubu ili rekao bih donacije.Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2022, 12:02Meni se čini da je više kao neka vrsta akcije za pomoć klubu.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 11:57Kakvo je to članstvo i učlanjivanje gdje možeš uzeti neograničen broj članskih, ili pak učlaniti psića ili mačkicu ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, goGlobal, Maestro^^, NJAZRI, successminator, supervizor, tutankamon1905, xinxee, Zaboljesutra i 36 gostiju.