Misli šta hoćeš starčeBeduin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 21:54De ba, batali tu spiku, pored toliko velikih igraca ti sad na foru pokusavas. Izofiro si se i sad par dana odes log out druze, pa se vratis kad se slegne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:21Koja izvala? Ta dvojica su u sezoni osvojila tri trofeja sa tim klubom?
Da li je netačno ovo što sam napisao?![]()
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jovetić, Ljajić, Nastasić, Milenković, Mitrović, Lukić, Pavlović, Vlahović...su prevare?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Felixians4
- Kontakt:
jedno je prodaja,a drugo tvrditi da je partizan klasu jači klub od malmoa. imaju skroz različit način poslovanja i mentalitet. no,to je sada ovdje offtopic
Pa Duljevinho tutkum se na dnevnoj bazi provaljuje. Vadio se i kad je napisao da je Džeko nivo Weghorsta. Idiot željan pažnje.Beduin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 21:54De ba, batali tu spiku, pored toliko velikih igraca ti sad na foru pokusavas. Izofiro si se i sad par dana odes log out druze, pa se vratis kad se slegne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:21Koja izvala? Ta dvojica su u sezoni osvojila tri trofeja sa tim klubom?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne obracaj paznju na lika koji evidentno nema blage, sumnjam i da je stadiona video, a kamoli usao ikada u klupske prostorije.
Partizan upravo suprotno, prodaje kvalitetne igrace, ali za male pare, tu je problem. Za koliko su ih malo prodavali, tu "mafija" nema sta ni da opere.
Inace sto se tice Ahmedhodzica, mislim da mu je ovo dobar transfer, ide kod domaceg trenera (ako ga ne smene), trebace mu koja nedelja da se adaptira na novu sredinu i onda teraj. Fizicki moze da iznese francusku ligu bez problema, stamen je, tuci ce se bara-bara sa crncima, a opet je Ligue 1, tradicionalni klub kojeg prate jaci klubovi. Bice na oku sada jos vecem krugu skauta, menadzera, klubova, kvalitetniji ce biti uvid u njegove mogucnosti. Vec sam jednom na ovoj (ili drugoj) temi rekao da mi se dopada on kao profil igraca. I Bordo je izlozbeni salon, a opet zahtevnija liga, jaca konkurencija, veca sansa za individualni napredak. Na njemu je sve. Ako uspe ili ne uspe, sam ce biti zasluzan/odgovoran za takav epilog. Ja ocekujem da ce uspeti, barem za sada.
Porediti Malme i Partizan je malo nezahvalno.
Partizan ima na grbaci Zvezdu, pa mu cesto Liga konferencija jedino i preostaje, a Malme ima koga u svom ataru?
U Malmeu je trenutno najbolji i najskuplji igrac koji je izdanak Partizanove skole. U Partizanu odbacen kao skart, dok su Svedjani bili malo pametniji i promucurniji. Tu su oba kluba, u nekoj ravni otprilike.
U mnogo čemu Malme se ne može porediti s Partizanom!
Basic je iz raspalog Bordeauxa prije 5 mjeseci prešao u Lazio...prethodno iz Hajduka u Bordeaux (čitam ovu vijest o ukradenom Rolexu pa mi zapade za oči kad se spomenu taj njegov transfer)
Na Anelu je samo da radi a transfer u jače timove će svakako doći.
Basic je iz raspalog Bordeauxa prije 5 mjeseci prešao u Lazio...prethodno iz Hajduka u Bordeaux (čitam ovu vijest o ukradenom Rolexu pa mi zapade za oči kad se spomenu taj njegov transfer)

Na Anelu je samo da radi a transfer u jače timove će svakako doći.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne moze se niko provaljivati i sramotiti vise od Teddy-a, momak koji treba pod hitno na lijecenje.MoodyHank je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:58Pa Duljevinho tutkum se na dnevnoj bazi provaljuje. Vadio se i kad je napisao da je Džeko nivo Weghorsta. Idiot željan pažnje.Beduin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 21:54De ba, batali tu spiku, pored toliko velikih igraca ti sad na foru pokusavas. Izofiro si se i sad par dana odes log out druze, pa se vratis kad se slegne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:21
Koja izvala? Ta dvojica su u sezoni osvojila tri trofeja sa tim klubom?
⚜️~⚜️~⚜️
A dobro, stvarno su tu negdje Weghorst i Edin, u pravu si bio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 09:35Ne moze se niko provaljivati i sramotiti vise od Teddy-a, momak koji treba pod hitno na lijecenje.
Cuj prevelik... a najteofejniji francuski klub glat ispada ove godine..eto oni nisu velikiNerminFatic je napisao/la: ↑01 feb 2022, 12:16`Jao price '' ako ispadnu...', pa ekipa je vec iznad zone ispadanja i prevelik je klub da mu se to desi. Pa posljednju tekmu su dobili Prcicev Strassbourg. Kakvo ispadanje. Od Petkovica ce dobiti sansu i na njemu je.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:34Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.
Ovdje će on steći jako iskustvo. Nemojte se iznenaditi da Bordeaux naredne godine bude u gornjoj polovici.
Šo se tiče visine transfera i igrača.
Ja sam rekao davno da je jedan Partizan za klasu jači od Malma.
Igati u prvom timu Malmoa je ekvivalentna opciji koja ulazi sa klupe u Partizanu. Takva je i potražnja za njima.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- NerminFatic
- Kontakt:
Sacekajmo kraj sezone...
Nije ni prešao zastalno u Bordo (čak ni upisao nastup), a neki već spominju transfere u jače klubove. 
Valjda neće ostati razočarani kao za mnoge druge naše igrače, od kojih su se imala velika očekivanja, bilo dijasporskih, bilo pl bih igrača.

Valjda neće ostati razočarani kao za mnoge druge naše igrače, od kojih su se imala velika očekivanja, bilo dijasporskih, bilo pl bih igrača.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Naravno da jesam, evo recimo u Romi su izuzetno zadovoljni Abrahamom a sjecamo se koliko su se krezubasi njemu smijali.MoodyHank je napisao/la: ↑03 feb 2022, 10:01A dobro, stvarno su tu negdje Weghorst i Edin, u pravu si bio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 09:35Ne moze se niko provaljivati i sramotiti vise od Teddy-a, momak koji treba pod hitno na lijecenje.

⚜️~⚜️~⚜️
Tako mi to uvijek, najveci kiks nam je bilo kad je Kodro dosao u Mainz i Bajic u Udinese, tad je bilo samo jedna sezona i odmah idu u Bayern i Juve

- Felixians4
- Kontakt:
pa šta bi mu falilo da ostane do 27. u bordeauxu koji bi igrao europu tu i tamo?
Kakve veze Abraham ima s Weghorstom?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:47Naravno da jesam, evo recimo u Romi su izuzetno zadovoljni Abrahamom a sjecamo se koliko su se krezubasi njemu smijali.MoodyHank je napisao/la: ↑03 feb 2022, 10:01A dobro, stvarno su tu negdje Weghorst i Edin, u pravu si bio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 09:35
Ne moze se niko provaljivati i sramotiti vise od Teddy-a, momak koji treba pod hitno na lijecenje.
![]()
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Desilo se da Milan merka po 10 stopera, sa nekima i pregovara paralelno, a preko novinara redovno pusti buvu da bi dodatno privukao igraca i paznju javnosti na konto slavnog imena u evropskom fudbalu.
Spisak stopera koji samo sto nisu presli u Milan je podugacak.
Na kraju prelazni rok obave tako da su doveli od brojnih imena koja su povezivani sa Milanom - nikoga i budu proglaseni najvecim razocarenjem transfer-perioda u Seriji A.
Kako da nema?MoodyHank je napisao/la: ↑03 feb 2022, 16:15Kakve veze Abraham ima s Weghorstom?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:47Naravno da jesam, evo recimo u Romi su izuzetno zadovoljni Abrahamom a sjecamo se koliko su se krezubasi njemu smijali.
![]()
Dzeko u premier ligi za 7000 minuta postigao samo 50 golova i 24 asistencije a krezubasi se smiju Abrahamu koji je za 5000 minuta postigao velikih 26 golova i 8 asistencija.
Necemo spominjati golove u seria A, pa ni 43 asistencije Edina jer se te ne broje.
-
- Kontakt:
Džeko i dalje jači, ne kontam šta pokušavaš dokazati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 14:47Naravno da jesam, evo recimo u Romi su izuzetno zadovoljni Abrahamom a sjecamo se koliko su se krezubasi njemu smijali.MoodyHank je napisao/la: ↑03 feb 2022, 10:01A dobro, stvarno su tu negdje Weghorst i Edin, u pravu si bio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2022, 09:35
Ne moze se niko provaljivati i sramotiti vise od Teddy-a, momak koji treba pod hitno na lijecenje.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.