I ti s ponmosnjim na terapiju. Ista dijagnozaelvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:48Negdje je nagazio na kereci izmet, al nadoce on u voznji. Sto se tice omjera za deset godina nece se oporaviti. Jbt dosad su imali fobiju od gostovanja Sarajevu, sad imaju fobiju kad su domacini nama.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:43samo neke grobove sahrane i smrt priziva proucite mu sta na uho dok nije izvrsio kakvo krivicno djelo ili digo ruku na sebe
kakav je ukupni omjer balja vas sa slobodom
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Volim tebe, više od sebe
Al nam ku.rac puca kakav ćemo omjer imati protiv Azmirove privatne prćije, da samo znaš koliko.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:48Negdje je nagazio na kereci izmet, al nadoce on u voznji. Sto se tice omjera za deset godina nece se oporaviti. Jbt dosad su imali fobiju od gostovanja Sarajevu, sad imaju fobiju kad su domacini nama.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:43samo neke grobove sahrane i smrt priziva proucite mu sta na uho dok nije izvrsio kakvo krivicno djelo ili digo ruku na sebe
5 puta više uloži u igrače, trenere od nas, i jedva dobiju hadalji.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BegovicRamiz
- Kontakt:
elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:48Negdje je nagazio na kereci izmet, al nadoce on u voznji. Sto se tice omjera za deset godina nece se oporaviti. Jbt dosad su imali fobiju od gostovanja Sarajevu, sad imaju fobiju kad su domacini nama.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:43samo neke grobove sahrane i smrt priziva proucite mu sta na uho dok nije izvrsio kakvo krivicno djelo ili digo ruku na sebe

-
- Kontakt:
Mani suplje, sad bi dao 10 litara krvi da nas dobijete, Al hajde. Fazon ti kao kod DJETETA kad nemoze da pobjedi, a onda kaze bas me briga meni se nije ni igralo. Druga opcija, pa sta ako si pobjedio ti si veci.Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:53Al nam ku.rac puca kakav ćemo omjer imati protiv Azmirove privatne prćije, da samo znaš koliko.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:48Negdje je nagazio na kereci izmet, al nadoce on u voznji. Sto se tice omjera za deset godina nece se oporaviti. Jbt dosad su imali fobiju od gostovanja Sarajevu, sad imaju fobiju kad su domacini nama.BegovicRamiz je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:43
samo neke grobove sahrane i smrt priziva proucite mu sta na uho dok nije izvrsio kakvo krivicno djelo ili digo ruku na sebe
5 puta više uloži u igrače, trenere od nas, i jedva dobiju hadalji.

Tuzla City / Sloga Simin Han
Ti baš ubijeđen da neko može stvoriti o vama neko ozbiljno mišljenje.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:58Mani suplje, sad bi dao 10 litara krvi da nas dobijete, Al hajde. Fazon ti kao kod DJETETA kad nemoze da pobijedi, a onda kaze bas me briga meni se nije ni igralo. Druga opcija, pa sta ako si pobjedio ti si veci.Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:53Al nam ku.rac puca kakav ćemo omjer imati protiv Azmirove privatne prćije, da samo znaš koliko.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:48
Negdje je nagazio na kereci izmet, al nadoce on u voznji. Sto se tice omjera za deset godina nece se oporaviti. Jbt dosad su imali fobiju od gostovanja Sarajevu, sad imaju fobiju kad su domacini nama.
5 puta više uloži u igrače, trenere od nas, i jedva dobiju hadalji.![]()

Zmaj, Đerzelez, Olimpik, i još pun kur.ac sličnih epizodista kao što ste vi. Šta ti je balja, nisi realan sekunde.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Znam da Zivis za Dan naseg gasenja, ali Cekaj jos. Usput Dario Fereira je potpisao za nas, saljemo vama Efendica.Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:03Ti baš ubijeđen da neko može stvoriti o vama neko ozbiljno mišljenje.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:58Mani suplje, sad bi dao 10 litara krvi da nas dobijete, Al hajde. Fazon ti kao kod DJETETA kad nemoze da pobijedi, a onda kaze bas me briga meni se nije ni igralo. Druga opcija, pa sta ako si pobjedio ti si veci.![]()
![]()
Zmaj, Đerzelez, Olimpik, i još pun kur.ac sličnih epizodista kao što ste vi. Šta ti je balja, nisi realan sekunde.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Vrati moje postove, pisao sam da je više pozitivno za nas što postojite, nego što je negativno. Ko ima gradskog rivala, ima i konkurenciju, a ona je ta koja te tjera naprijed.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:05Znam da Zivis za Dan naseg gasenja, ali Cekaj jos. Usput Dario Fereira je potpisao za nas, saljemo vama Efendica.Sky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:03Ti baš ubijeđen da neko može stvoriti o vama neko ozbiljno mišljenje.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:58
Mani suplje, sad bi dao 10 litara krvi da nas dobijete, Al hajde. Fazon ti kao kod DJETETA kad nemoze da pobijedi, a onda kaze bas me briga meni se nije ni igralo. Druga opcija, pa sta ako si pobjedio ti si veci.![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
ovo od cigana ukraliSky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:36elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:33A do tog trenutku, ide tamburanje uz pomoc sudija i na guzove, pase ovako?
![]()

Ukrali od Bebe Selimović.jolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:14ovo od cigana ukraliSky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:36elvirbaljic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 22:33
A do tog trenutku, ide tamburanje uz pomoc sudija i na guzove, pase ovako?
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nigdje veze nikola trollu ludi, ne znam što ti uopšte odg.jolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:20to i ja kažem, prvo cigani ukrali od te Bebe, pa onda vi od njih

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Istu pjesmunposlije rata HZ pjevale vise se ne pjevaju ovakve i slicne pjesme. Nema veze ako su Delije od Bebe il kako se zove uzeli melodiju i tekst njima prvo palo na pamet kao i vecina pjesmi se uzme neka melodija,al glupo je poslije od Delija identicno sve prekopirat
Nije se ni kod nas pjevala ova baš dugo. Ovo je Suljo poveo, kao u čast old schoola...zagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:28Istu pjesmunposlije rata HZ pjevale vise se ne pjevaju ovakve i slicne pjesme. Nema veze ako su Delije od Bebe il kako se zove uzeli melodiju i tekst njima prvo palo na pamet kao i vecina pjesmi se uzme neka melodija,al glupo je poslije od Delija identicno sve prekopiratSky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:21Nigdje veze nikola trollu ludi, ne znam što ti uopšte odg.jolicnikola je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:20
to i ja kažem, prvo cigani ukrali od te Bebe, pa onda vi od njih![]()
I da, cigani pjevaju: živiš samo ti.
A mi: samo živiš ti.
Razlika postoji.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi smo sve te prepjeve izbaciti a to jel jedna rijec drugacija ili dvije poenta je ista uzelo se od Delija. Prije ste i od HZ pjesme uzimali,sad ces reci vi ste uzeli melodiju iz Holandije to je tacno kao i svaka grupa samo sto dodjes prvi do ideje i do teksta nego npr kad cijelu pjesmu u orginalu prekopirasSky9 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:33Nije se ni kod nas pjevala ova baš dugo. Ovo je Suljo poveo, kao u čast old schoola...zagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 23:28Istu pjesmunposlije rata HZ pjevale vise se ne pjevaju ovakve i slicne pjesme. Nema veze ako su Delije od Bebe il kako se zove uzeli melodiju i tekst njima prvo palo na pamet kao i vecina pjesmi se uzme neka melodija,al glupo je poslije od Delija identicno sve prekopirat
I da, cigani pjevaju: živiš samo ti.
A mi: samo živiš ti.
Razlika postoji.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze Balja "kereci izmet" 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vrijedi i to uzeti u razmatranje.

A na kraju svih tih obreda pljunuti kvalitetno.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pravi primjer dva papka, jarane niste vi Sarajeva vidjeli ni na razglednici, klasične došlje koji "navijaju" za Sarajevo, da ljudi misle da su Sarajlije.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!