FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barcelona je postigla samo 32 golova na 21 meču u La Ligi ove sezone, a takvu neefikasnost Blaugrana nije imala od sezone 2003/04, kada je postigla 63 pogotka na 38 utakmica (1,66 po meču, ove sezone na 1,53).
Barçini strelci u La Ligi ove sezone:
- Memphis Depay (8 golova),
- Ansu Fati i Luuk de Jong (3 gola),
- Frenkie de Jong, Martin Braithwaite, Sergi Roberto, Nico González, Ronald Araújo, Philippe Coutinho (2 gola)
- Pablo Gavi, Sergio Agüero, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Abde Ezzalzouli i Ferrán Jutglà (1 gol).
NEDOSTAJAT CE NAM GOLOVI OD DEMBELEA, KOJA PREVARA OD IGRACA… POLA SEZONE PROSLO 0 GOLOVA U LIGI
Barçini strelci u La Ligi ove sezone:
- Memphis Depay (8 golova),
- Ansu Fati i Luuk de Jong (3 gola),
- Frenkie de Jong, Martin Braithwaite, Sergi Roberto, Nico González, Ronald Araújo, Philippe Coutinho (2 gola)
- Pablo Gavi, Sergio Agüero, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Abde Ezzalzouli i Ferrán Jutglà (1 gol).
NEDOSTAJAT CE NAM GOLOVI OD DEMBELEA, KOJA PREVARA OD IGRACA… POLA SEZONE PROSLO 0 GOLOVA U LIGI
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Auba na kraju potpisao do 2025 sa klauzulom da može napustiti klub iduće godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hvala kolegamessilla je napisao/la: ↑02 feb 2022, 02:02U pitanju je sporazumni raskid. Auba se odrekao 20+ miliona (koliko mu je duzan Arsenal do kraja ugovora) da bi bio slobodan igrac. To oni zovu letter of freedom, ono slobodan si ako se odreknes svih plata. To je ponudjeno Umtitiju, Coutinhu i sad Dembeleu. Naravno sva trojica su odbili zvanicno iz sportskih razloga, a nezvanicno jer ne mogu ni priblizno dobiti novca kao u Barceloni.![]()
Auba ce ovih sest mjeseci igrati za minimalac. Zbog toga je potpisao na sest mjesec + opcija produzenja jos jedne sezone. Naredne godine ce mu se kompenzirat za ovo sto se odrekao u ovih sest mjeseci. S tim da, ako se ne produzi saradnja, Barcelona mu placa penale. Sto je dobra stvar, jer ne moras opteretit platnu listu ako se pokaze kao promasaj.
E sad nije specificirano na koliko je smanjenje prvobitno pristao. Mislim da bi trebala biti plata u rangu Aguerove naredne sezone. Mozda nesto malo manja.

Mislim da će Auba biti pravo pojačanje i da će opravdati očekivanja navijača.
Rodjeni su pitarske picke!
Jel ko od vas culesa gledo sinoc Alvesa?,jbo mater igro je ko da mu je 28.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Slabo ko u 38 igra na nekom narocitom nivou,Alves je bas odavno sisao s velike scene pa moram priznati da me je iznenadio nivoom igre.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ostavljanjem na tribinama dembeleta dobija se itekako, dobija se ozbiljnost i reputacija kluba s kojim se igra i i menageri ne mogu zahebavati
Da je tako nesto svojevremeno uradjeno sa ardom turanom, sve bi bilo drugacije, no i takvom bezobrazniku su se cinile usluge, davali su ga na posudbe da ustede koji milioncic od plate kao za neku uhar, a onda su normalno i neki drugi levati i njihovi menageri to vidjeli i skontali da je barca idealno mjesto za, zahebanciju, tak o je ozbiljno srozan ugled kluba, a ugled i ozbiljnost i lekcija svim ostalim igracima u buducnosti vrijede puno vise od par miliona, ili par dobrih utakmica koje bi mozda demba do kraja sezone odigrao
Jasno je sta on i njegov menadzer zele i sta su kontali, ostati u barci do kraja ugovora, dobijati postojecu enormnu platu i vjerovatno pred kraj sezone da bi se uozbiljio i poceo dobro igrati, kako bi od pariza izvukao sto boljo ugovor
Ovako kad ga posaljes na tribine, i stavis da trenira sa b timom, a obavezno i treneru b tima zabraniti da ga uvodi u igru, kad bude godinu dana zavrsiio sa samo jednim golom, i kad bude pola godine bez ijedne utakmice, a da mora dolaziti na treninge, ima da se oduci od fudbala i onda ce se i pariz i ostali zapitati dal ga pootpisivati i na koju platu. Kakav je mentalno, sigurno da ce propasti potpuno, a to je i zasluzio jer je bezobrazan, toliko placen, toliko malo pokazao i opet trazi novi astronomski ugovor, i gleda da ne ide nigdje nego ceka ljeto i zicer
Ako uprava i xavi ne postupe po gore navedenom, nabijem ih na neku stvar i past ce mi odmah u startu u ocima, na nekom se mora vracati dostojanstvo i reputacija kluba, bezobrazni dembele je idealan za to jer je bezobrazan ko dzukela
Samo tribine i to mjesto gdje promaha udara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Felixians4
- Kontakt:
u brazilu se igra relativno ozbiljno. neuer,ramos,fernandiho,chiellini,t.silva,luka,cristiano,zlatan. bilo je toga i prije uvijek
Kažem ja i dalje bolji od Desta. Vidio si u Clasicu kako je parirao Viniciusu.
Tako će i Busquets sa 40 biti bolji od nekog Kessia.
Malo bacih pogled na postove kad je Dembele dolazio, ja svrssavanja. Kazu, 130 miliona dobar posao
Onda se malo prebacih na februar 2018. Tad sam poceo pisati protiv Dembelea, ja koliko ga branise i to neki od onih koji su sad najglasniji u njegovom kritikovananju
"Bolji od Mbapea, vidjet cete"
Inace, tad su na tapetu bili Rakitic i Suarez, kao danas sto su Busketc i Alba. Valverdeu se sve psovalo sto mu igra Suarez, a super talenat Dembele sjedi na klupi
Bukvalno, sve sam pogodio za njega prije tacno 4 godine. Mada, realno, ti nije ni bilo tesko.
P.J. Jasmin je dominirao u postovima

Onda se malo prebacih na februar 2018. Tad sam poceo pisati protiv Dembelea, ja koliko ga branise i to neki od onih koji su sad najglasniji u njegovom kritikovananju

"Bolji od Mbapea, vidjet cete"

Inace, tad su na tapetu bili Rakitic i Suarez, kao danas sto su Busketc i Alba. Valverdeu se sve psovalo sto mu igra Suarez, a super talenat Dembele sjedi na klupi

Bukvalno, sve sam pogodio za njega prije tacno 4 godine. Mada, realno, ti nije ni bilo tesko.
P.J. Jasmin je dominirao u postovima

Odvratno je što si se vratio starim navikama. Nije ti dugo trebalo. Kad nešto izvališ mjesecima te nema, kao ono za Messija npr. Druga stvar koja mi odmah pada na pamet je ona opklada za Neymara. Tako da nemoj srati i diskutuj sa ljudima normalno. To konstantno prozivanje "ja sam bio u pravu, ti nisi" je jadno u najmanju ruku i dodatno uništava temu. Kakav egoizam sunce ti krvavo yebem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- DzananMusa11
- Kontakt:
Buljavog na tribine, a za svako kašnjenje na trening dvosedmična plata.
Pa nek mlati fife pola godine. a nama nije na trošku
Pa nek mlati fife pola godine. a nama nije na trošku
Frajera nazivaju klovnom doslovno NA SVAKOM podforumu na kojem piše i on se bavi Jasminom umjesto sobommessilla je napisao/la: ↑03 feb 2022, 02:35Odvratno je što si se vratio starim navikama. Nije ti dugo trebalo. Kad nešto izvališ mjesecima te nema, kao ono za Messija npr. Druga stvar koja mi odmah pada na pamet je ona opklada za Neymara. Tako da nemoj srati i diskutuj sa ljudima normalno. To konstantno prozivanje "ja sam bio u pravu, ti nisi" je jadno u najmanju ruku i dodatno uništava temu. Kakav egoizam sunce ti krvavo yebem.
Hebe vas sto vam u brk spucam istunu koju Bosnje ne voli da cuje.Blejzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 08:27Frajera nazivaju klovnom doslovno NA SVAKOM podforumu na kojem piše i on se bavi Jasminom umjesto sobommessilla je napisao/la: ↑03 feb 2022, 02:35Odvratno je što si se vratio starim navikama. Nije ti dugo trebalo. Kad nešto izvališ mjesecima te nema, kao ono za Messija npr. Druga stvar koja mi odmah pada na pamet je ona opklada za Neymara. Tako da nemoj srati i diskutuj sa ljudima normalno. To konstantno prozivanje "ja sam bio u pravu, ti nisi" je jadno u najmanju ruku i dodatno uništava temu. Kakav egoizam sunce ti krvavo yebem.
Zato i jeste najnesposobnija i najgluplja nacija u Europi.
Ali baš je nabildan i vjerujem da može istući svakog od nas.Blejzer10 je napisao/la: ↑03 feb 2022, 08:27Frajera nazivaju klovnom doslovno NA SVAKOM podforumu na kojem piše i on se bavi Jasminom umjesto sobommessilla je napisao/la: ↑03 feb 2022, 02:35Odvratno je što si se vratio starim navikama. Nije ti dugo trebalo. Kad nešto izvališ mjesecima te nema, kao ono za Messija npr. Druga stvar koja mi odmah pada na pamet je ona opklada za Neymara. Tako da nemoj srati i diskutuj sa ljudima normalno. To konstantno prozivanje "ja sam bio u pravu, ti nisi" je jadno u najmanju ruku i dodatno uništava temu. Kakav egoizam sunce ti krvavo yebem.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Molim ban za evandera za ovakvo vrijedjanje.
A šta si ti? Titin pionir ili wannabe Švabo?

Ipak će Arsenal Aubi plaćati ovo pola godine.

Evo Rajazu materijala da mezeti Topnike.Arsenal contributing to Aubameyang salary via instalments until summer before Barcelona fully take over on lower wage. Arteta (+ Lewis) approved deal from Dubai & has now communicated with 32yo

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E ovo bi već bilo pojačanje,
za razliku od Kessia i sličnih gladijajatora

za razliku od Kessia i sličnih gladijajatora
messilla je napisao/la: ↑03 feb 2022, 12:11Ipak će Arsenal Aubi plaćati ovo pola godine.
Evo Rajazu materijala da mezeti Topnike.Arsenal contributing to Aubameyang salary via instalments until summer before Barcelona fully take over on lower wage. Arteta (+ Lewis) approved deal from Dubai & has now communicated with 32yo![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.