Bolji Ninja Mujakić.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
nije ni tada loš transfer. jedan danijel subašić je ošo u monaco u sredinu 2.lige,ispalo najbolje moguće. dobro bi se moglo ispostaviti i za vuškovića u hsv-u. ako ispadnu,idu odmah po vraćanje iako nije jednostavna ta liga.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:34Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.
Ovdje će on steći jako iskustvo. Nemojte se iznenaditi da Bordeaux naredne godine bude u gornjoj polovici.
Šo se tiče visine transfera i igrača.
Ja sam rekao davno da je jedan Partizan za klasu jači od Malma.
Igati u prvom timu Malmoa je ekvivalentna opciji koja ulazi sa klupe u Partizanu. Takva je i potražnja za njima.
partizan nije jači,kamoli za klasu od malmoa. a taj ekvivalent,ajd opraštam što si to ispisa.
jel ovo neko izjavi da je bolje biti na klupi partizana nego igrat u malmeu
oj sta sve procitam,oj mati mila
oj sta sve procitam,oj mati mila
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Covjek fino poredio transfere Partizana i Malmo al jok bolje ne citat i vadit iz konetksta 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Valja sada pratiti klub čije su legende Gourcuff i Chamakh. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Samo što je tada Monaco dobio nove vlasnike i spremao se ozbiljan projekat.Felixians4 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 13:35nije ni tada loš transfer. jedan danijel subašić je ošo u monaco u sredinu 2.lige,ispalo najbolje moguće. dobro bi se moglo ispostaviti i za vuškovića u hsv-u. ako ispadnu,idu odmah po vraćanje iako nije jednostavna ta liga.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:34Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.
Ovdje će on steći jako iskustvo. Nemojte se iznenaditi da Bordeaux naredne godine bude u gornjoj polovici.
Igati u prvom timu Malmoa je ekvivalentna opciji koja ulazi sa klupe u Partizanu. Takva je i potražnja za njima.
partizan nije jači,kamoli za klasu od malmoa. a taj ekvivalent,ajd opraštam što si to ispisa.
U drugu ligu su tada doveli najvećeg talenta iz Rivera Ocamposa.
Tada su u drugu ligu doveli Ranierija da ih vodi.
- ASD
- Kontakt:
ZidaneDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:41Valja sada pratiti klub čije su legende Gourcuff i Chamakh.![]()
Klub za koji su igrali Zidane, Pauleta, Wiltord, Micoud, Dugarry, Lizarazu i još dosta dobrih igrača. Ne bih se baš složio da su imDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:41Valja sada pratiti klub čije su legende Gourcuff i Chamakh.![]()
jedino Gourcuff i Chamakh valjali. Da su pali i da to nije više onaj slavni klub 80ih/90ih to stoji.
- Felixians4
- Kontakt:
da,al mnogi klubovi su tako pa i upravo bordeaux recentno dobili vlasnike,krenuli slično pa ništa. monaco je pogodio,ribolovljev je izabrao pravu struku,uvzeali se s top portugalskim agentima i sve ostalo je povijest.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 20:25Samo što je tada Monaco dobio nove vlasnike i spremao se ozbiljan projekat.Felixians4 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 13:35nije ni tada loš transfer. jedan danijel subašić je ošo u monaco u sredinu 2.lige,ispalo najbolje moguće. dobro bi se moglo ispostaviti i za vuškovića u hsv-u. ako ispadnu,idu odmah po vraćanje iako nije jednostavna ta liga.ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:34Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.
U drugu ligu su tada doveli najvećeg talenta iz Rivera Ocamposa.
Tada su u drugu ligu doveli Ranierija da ih vodi.
-
- Kontakt:
Mlad decko si ti, ocito. Ja cu spomenuti Vujovica sa ovih prostora, a ti proguglaj jos. Mozda se iznenadis ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:41Valja sada pratiti klub čije su legende Gourcuff i Chamakh.![]()
- ASD
- Kontakt:
Klub je velikan nema govora. Iako ako stanovnike Bordeauxa pitaš reći će ti da je ragbi iznad fudbala.
- Beduin
- Kontakt:
Izofira se Duljevinho u zadnjem postu, meni obrazi crveni od onako glupe izvale. A jos i prati fudbal 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Možda se očekivalo više, ali neka se probio u ligu petice gdje će bar puno lakše ostati zapažen.
To što su defanzivno najlošija ekipa može biti dvosjekli mač, ali i blessing in disguise... ili će impresionirati s obzirom da će imati gomilu posla i defanzivnih intervencija ili će se utopiti u sivilo sa ostalima. Nadam se ovom prvom.
To što su defanzivno najlošija ekipa može biti dvosjekli mač, ali i blessing in disguise... ili će impresionirati s obzirom da će imati gomilu posla i defanzivnih intervencija ili će se utopiti u sivilo sa ostalima. Nadam se ovom prvom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bit ce interesantno vidjeti koliko brzo će dobiti priliku s obzirom da 2 mjeseca nije igrao.
Sad sam pogledao, Bordeaux niti u jednoj utakmici nije sačuvao svoju mrežu...dovoljno da u jednoj tekmi s njim sačuvaju mrežu i opravdat ce epitet pojačanja.
I dalje sam mišljenja da mu je ovo dobar potez u trenutnoj situaciji.
Sad sam pogledao, Bordeaux niti u jednoj utakmici nije sačuvao svoju mrežu...dovoljno da u jednoj tekmi s njim sačuvaju mrežu i opravdat ce epitet pojačanja.

I dalje sam mišljenja da mu je ovo dobar potez u trenutnoj situaciji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koja izvala? Ta dvojica su u sezoni osvojila tri trofeja sa tim klubom?
Da li je netačno ovo što sam napisao?
⚜️~⚜️~⚜️
ASD je napisao/la: ↑01 feb 2022, 11:34Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.

- ASD
- Kontakt:
Eh sad da vidimo te transfere Wandersone igrača Malma koje prave kad idu u vrhunske klubove?
- Beduin
- Kontakt:
De ba, batali tu spiku, pored toliko velikih igraca ti sad na foru pokusavas. Izofiro si se i sad par dana odes log out druze, pa se vratis kad se slegne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 feb 2022, 20:21Koja izvala? Ta dvojica su u sezoni osvojila tri trofeja sa tim klubom?
Da li je netačno ovo što sam napisao?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Partizan sto proda, to su tinejdzeri uglavnom prevare na kojima mafija pere pare.
Stariji igraci tu je to.
Prica da ces se bolje prodati s Partizanove klupe je presmijesna.
Stariji igraci tu je to.
Prica da ces se bolje prodati s Partizanove klupe je presmijesna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.