Šta sam pretjerao?Pantelija je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:54E i ti ga vala pretjera pa nije strazbur je.bo ga ....GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:32Sretno Pidroniju našem, da se pokaže odlično i ostane što duže. Nije mala stvar, a drago mi je da je ovako dobro predstavljen. Zaslužio je.
Ove gnjide, mentalni invalide i jajare koje pišu sve i svašta za njega po mrežama, može biti stid i sram. Za svog igrača pisati ovako, tačno vidiš kakvi idioti prate fudbal i dobro mi igdje i kotiramo kad vidiš kakve hablečine prate ovaj Klub.
Momak koji je prije svega kulturan i odgojen, pa tek onda veliki profesionalac, nikad ništa ružno nije uradio nekome, koji je imao strašnih tekmi, doživio je da ga pljuju ovi retardi. Ko zna gdje bi mu bio kraj da nije doživio jednu od najtežih povreda koju fudbaler može pretrpjeti. Nije bio sjajan nakon te povrede, još su ga više uništile one uvrede i zvižduci s tribina, kad mu se morala dati podrška, upravo zbog te povrede i kredita koji je stekao u prošlosti odličnim partijama. Dohavizao se u zadnje vrijeme, a i dobro odigrao za repku.
Ne sumnjam da će im se Pidro popišati usta čim tamo zaigra, jer momak je jako dobar igrač. Ja mu ništa ne mogu zamjeriti, i kad je bio loš, bio sam uz njega jer znam šta je sve prošao i koliko je imao težak period. Od svih Akademaca, on mi je bio najdraži.
Ljudi mu opet familiju spominjali po Instagramu i Facebooku, ali vidim admin je obrisao komentare. Da neko može ovakve stvari pisati izdanku Akademije, to mi je neshvatljivo. Crnkiću se manje psovalo, a Pidro kao da je najveći dušman Kluba.
Najjače mi je kad raja kaže "daj mlade igrače istrpićemo ih par sezona nauštrb rezultata"..
Neko od njih neka spoji dvije tekme loše, letiće mu mrtvi instant. Ne do bog kakve podrške dati, nego pokopaj ga još više ha ja, ko ga ebe.