Nek su i oni dobili svoju Sabrinu.Amira Bajrović - Uzunović je prvobitno angažovana u marketingu FK Željezničar, a uslijed posljednjih promjena na Grbavici preuzela je poziciju direktora Kluba.

Ali lijepa je moram priznati

Nek su i oni dobili svoju Sabrinu.Amira Bajrović - Uzunović je prvobitno angažovana u marketingu FK Željezničar, a uslijed posljednjih promjena na Grbavici preuzela je poziciju direktora Kluba.
Ma spominjem Slobodu i Velez jer generalno se nisu duze vrijeme pravili neki transferi (Sloboda i jeste njih par, Muminovic, Krpic, Todorovic, dok Velez nije niti jedan do ove zadnje 2 godine, ili se ja ne mogu sjetiti?) pa evo proslu i ovu sezonu je naletilo par transfera iz oba kluba, zato se zezam i kazem "raspistoljili".amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:253 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04
Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
GOLEMA SI SLOBODO![]()
Ne slazem se da u zadnje vrijeme su se Sloboda i Velez raspistoljili.
Niko ne spominje da je Sarajevo za Pidru i Kurdica uzelo 900.000 km.Za Kovacevica 1 mil km.
Gotovo 2 mil za nesto vise od šest mjeseci.
Dzemo BerberovicMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:07Mirko HrgovicBeduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transfera![]()
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
Siroki>Werder Bremen
Jbga nama Antalija dodje ko u Tarcin da odemo dok vama 7 svjetsko cudo kad ste otisli prosle godinekillafrommanilla je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:23ove godine aBd iz prvog pokusaja na pripreme da odete
bez obzira gdje idete, zelim igracima pun stomak, novcanik i da iz prve udju u prevozno sredstvo kojim putujetezagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:20Jbga nama Antalija dodje ko u Tarcin da odemo dok vama 7 svjetsko cudo kad ste otisli prosle godinekillafrommanilla je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:23ove godine aBd iz prvog pokusaja na pripreme da odeteuglavnom stalno tamo dupe hladimo. Sunce ti zarko dokle je doslo da ti ovi pisu nesto za pripreme haha kad smo Antaliju furali oni isli na brdo kod Vrapcica na pripreme. Daj fukari pare pa ces tek da vidis pravo lice hehe
Uzeli ste za Pidru isto koliko i mi za juniora koji ima 7 min odigranih ovih sezoneamypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:253 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04
Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).
GOLEMA SI SLOBODO![]()
Niko ne spominje da je Sarajevo za Pidru i Kurdica uzelo 900.000 km.Za Kovacevica 1 mil km.
Gotovo 2 mil za nesto vise od šest mjeseci.
To je taj period kad gosti nisu mogli bod uzeti i ako su uzimali to su bili derbi utakmice, ja se sjećam kad sam igrao za Juniore, ideš u goste znaj da te nema nigdje, kamo li naša Premier liga, doduše taj isti Travnik je nekad dobio Sarajeva 2: 4, kad su trebali u UEFA Intertoto kuptutankamon1905 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:54![]()
![]()
pa kad smo ovo prezivili da nam se liga ne ugasi, sve cemo. Gledaj žuće, cuj na 5:2 su propustili dobru sansu da jos jednim golom rijese utakmicu
a mali feđa sav iznenađen preokretom
Zamalo i Alen Škorozagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:17Dzemo BerberovicMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:07Mirko HrgovicBeduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04
Siroki>Werder Bremen
Pa dje cemo mi sa vama vi juniore prodate vise nego mi Kovacevica ili Pidru mozda i Kurdica nismo poznati po transferima kao vi moramo jos radit sa omladinskim kategorijama,na transferima kao viMostarskiSin je napisao/la: ↑02 feb 2022, 01:04Uzeli ste za Pidru isto koliko i mi za juniora koji ima 7 min odigranih ovih sezoneamypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.
Gotovo 2 mil za nesto vise od šest mjeseci.![]()
Pasa kod vas igraci mogu mastat novac koji primaju nasi uostalom ni jednom marke nismo duzni ni drzavi ni igracima inace da jesmo Fanimo bi uzeo papire. Jednom nisu htjeli da idu na pripreme i sad posto nemas sta drugo toga se hvatas pa po toj logici vi ste klasicni maleni drugoligasi,niste za kifle do juce imali,otpad iz Sarajeva i Zelje vam premija bio mada je i sad tako. Kad smo tako jadni cudno vasi trce kod nas da igraju pa ih suspendujete od Ovcine i Mujezinovica i jos nekih koji bi pjeske dosli. Oticemo na pripreme iz petog pokusaja,praznih novcanika i praznog zeludca i bicemo ispred Veleza,i opet ce vasi igraci molit Boga da predju kod nas. Spustite se na zemlju malo lafo bogatasikillafrommanilla je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:47bez obzira gdje idete, zelim igracima pun stomak, novcanik i da iz prve udju u prevozno sredstvo kojim putujetezagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:20Jbga nama Antalija dodje ko u Tarcin da odemo dok vama 7 svjetsko cudo kad ste otisli prosle godinekillafrommanilla je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:23
ove godine aBd iz prvog pokusaja na pripreme da odeteuglavnom stalno tamo dupe hladimo. Sunce ti zarko dokle je doslo da ti ovi pisu nesto za pripreme haha kad smo Antaliju furali oni isli na brdo kod Vrapcica na pripreme. Daj fukari pare pa ces tek da vidis pravo lice hehe
Alen Skoro marsej, prvi ikad.Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:253 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transfera![]()
GOLEMA SI SLOBODO![]()
Najžalosnije iz ovog videa je što se igrao barem 3 puta bolji fudbal dok se namještalo nego sada. 9 od 11 golova palo iz izrađenih akcija. Sada 9 izrađenih akcija vidimo za 2 cijela kola !Celtic je napisao/la: ↑02 feb 2022, 01:16To je taj period kad gosti nisu mogli bod uzeti i ako su uzimali to su bili derbi utakmice, ja se sjećam kad sam igrao za Juniore, ideš u goste znaj da te nema nigdje, kamo li naša Premier liga, doduše taj isti Travnik je nekad dobio Sarajeva 2: 4, kad su trebali u UEFA Intertoto kuptutankamon1905 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:54![]()
![]()
pa kad smo ovo prezivili da nam se liga ne ugasi, sve cemo. Gledaj žuće, cuj na 5:2 su propustili dobru sansu da jos jednim golom rijese utakmicu
a mali feđa sav iznenađen preokretom
![]()
Slonu mi smo napravili 0 stadiona, a 3 nikako ne moze biti tri puta vise od 0.opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:33Mi pravimo 3 stadion , to je 3 puta vise nego sto naše komšije u “117 godina postojanja ”Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:29Dolazi nam igrac koji ima 4 titule prvaka sa Mariborom,to je 4 titule prvake vise nego nase komsije u 100 godina uzaludnog sutanja okrugle stvari.![]()
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Nikica052 i 42 gosta.