van de beek nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.com/solidarityFeeCalculatorSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:57https://sportsport.ba/fudbal/dzenit-haj ... lez/417862
dobija li Sarajevo sta od ovoga
Po ovome, 1.25%
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Do 2014 prodali
Pelaka
Dzemu b
Skoro mogo se prodat
Od 2014
Gojko
Mihojevic
Mujakic
Kovacevic
Pidro
Plus
Catakovic
Advan
Suarez
Gasal
Onaj jos jedan u belgiju
Sad velez udo ovog
Plus ovcina
I jadovac..
Takidje osvoili 5 trofeja
Pelaka
Dzemu b
Skoro mogo se prodat
Od 2014
Gojko
Mihojevic
Mujakic
Kovacevic
Pidro
Plus
Catakovic
Advan
Suarez
Gasal
Onaj jos jedan u belgiju
Sad velez udo ovog
Plus ovcina
I jadovac..
Takidje osvoili 5 trofeja
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebra nakon tvog posta ne znam vise ni ko je prodan ni ko nije
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Neka mi kolektiv kaze da sanjam, ode rumeni preko bare, da budem iskren mislio sam da je to druga liga australije ili neki Yan-Mun-Sin FC kad ono mls.
Neka je sa srecom momce, popisaj nas sve.
Ismir Mirvic!
Neka je sa srecom momce, popisaj nas sve.
Ismir Mirvic!
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste čudno pročitati tvoj post, a da ne bacaš negativu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Uvijek sam protiv kriminala i zla, a prethodnih godina se nas klub borio protiv zloglasnog tumora kojeg je zasjenila titula prekinutog prvenstva koja je oslijepila 90% navijaca FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 23:21Jeste čudno pročitati tvoj post, a da ne bacaš negativu![]()
Nas nekoliko je ukazivalo na opasne parazite godinama, ponavljali smo se i ukazivali na slabo vidljive probleme, pa se dobio osjecaj da smo negativni, u nekim slucajevima i neprijatelji kluba.
Drago mi je da sve ono sto sam tjerao sa tribine, a i sa foruma, konacno je otjerano.
Sada se jednostavno vidi da je klub prodisao i da krece faza oporavka, kvalitetan rad svi prepoznaju.
Ako se nastavi ovim putem, za 2 sezone smo definitivno u grupi konferencijske lige kao prvi bh klub koji je napravio evropski iskorak.
Zivio.
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sljedece sezone Americka turneja aBd i pripreme tamo 
Iskreno nakon svega, uopste ne tako nedostizno, jos ako se nadju neki partneri i sponzori

Iskreno nakon svega, uopste ne tako nedostizno, jos ako se nadju neki partneri i sponzori
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kad bi 2 sezone nastavio ovakav rad, sigurno da bi nagrada za trud dosla. Covjek je tu nekoliko mjeseci i vec se osjeti napredak. Osjeti se i prevelika ukljucenost i entuzijazam u ovo sto radi i to je najbitnija razlika u odnosu na prethodni period. 2100 clanova nakon katastrofalne polusezone u poredjenju sa 2700 clanova prosle godine nakon polusezone bez poraza i play offa sa celticom govori koliko je vratio nadu da ovo ide na bolje. Samo strpljena i bit ce sve dobroholyman je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:07Uvijek sam protiv kriminala i zla, a prethodnih godina se nas klub borio protiv zloglasnog tumora kojeg je zasjenila titula prekinutog prvenstva koja je oslijepila 90% navijaca FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 23:21Jeste čudno pročitati tvoj post, a da ne bacaš negativu![]()
Nas nekoliko je ukazivalo na opasne parazite godinama, ponavljali smo se i ukazivali na slabo vidljive probleme, pa se dobio osjecaj da smo negativni, u nekim slucajevima i neprijatelji kluba.
Drago mi je da sve ono sto sam tjerao sa tribine, a i sa foruma, konacno je otjerano.
Sada se jednostavno vidi da je klub prodisao i da krece faza oporavka, kvalitetan rad svi prepoznaju.
Ako se nastavi ovim putem, za 2 sezone smo definitivno u grupi konferencijske lige kao prvi bh klub koji je napravio evropski iskorak.
Zivio.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma znam sve, ali yebiga kad svako malo tako pises nakupi se negative. Naravno, bez sumnje, nisi bezveze to pisao, niti si bezveze tjerao. Hvala Bogu da sad gledamo ka naprijed i ne rijesavamo probleme od ranije ( bar ovo glavno, ima tu još toga da se rijesi od zla )holyman je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:07Uvijek sam protiv kriminala i zla, a prethodnih godina se nas klub borio protiv zloglasnog tumora kojeg je zasjenila titula prekinutog prvenstva koja je oslijepila 90% navijaca FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 23:21Jeste čudno pročitati tvoj post, a da ne bacaš negativu![]()
Zivio.
Nadam se da ce dugo ovako ostati, da se ne moramo vracati na ono sto je bilo prije godinu.
Živio

Stvarno je lijepo vidjeti rad u klubu, još kao šlag na tortu kad bi Hamza došao, stvarno kapa dole.
Danas ako izgubimo, valja citati tjeranje ajvara

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da su samo ova tri visak dodaj Sevelja,Oremusa,Cmiljanica stranci koji nista donijeli nisu,onda stariju ekipu sa Ahmom,Krstom plus Dupovacajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:15Kanurić, Palić, Heba višak definitivno.
Dalu bi dao jos jednu sansu zbog godina, poslat ga negdje na posudbu pokusat jos jednom sa njim.
Fanima prodat ako ima bilo kakva ponuda
I to je to sto se tice odlazaka.
Mene je kupio ispred tribine dok je skakao sa igracima, pjevao i slavio pobjedu protiv onih fekalija. Covjece koja razlika i sok za nas, godinama nam predsjednici dodju samo na proslavu titule, jedva i tad, ovaj svako malo u Sarajevu, ko da iz Vogosce putuje. Da ne pricam o onih 1mil eura bukvalno iz aviona u klub.keli je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:12Kad bi 2 sezone nastavio ovakav rad, sigurno da bi nagrada za trud dosla. Covjek je tu nekoliko mjeseci i vec se osjeti napredak. Osjeti se i prevelika ukljucenost i entuzijazam u ovo sto radi i to je najbitnija razlika u odnosu na prethodni period. 2100 clanova nakon katastrofalne polusezone u poredjenju sa 2700 clanova prosle godine nakon polusezone bez poraza i play offa sa celticom govori koliko je vratio nadu da ovo ide na bolje. Samo strpljena i bit ce sve dobroholyman je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:07Uvijek sam protiv kriminala i zla, a prethodnih godina se nas klub borio protiv zloglasnog tumora kojeg je zasjenila titula prekinutog prvenstva koja je oslijepila 90% navijaca FKS.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 23:21
Jeste čudno pročitati tvoj post, a da ne bacaš negativu![]()
Zivio.![]()
@gis
Bas bi hamza bio slag na tortu. Pisao sam neki dan, imamo 5 ofanzivaca, da moram birati, pidru bih prije stavio naprijed nego njih. Bas nam takav treba, a hadzija je sve dogovorio s njim onda, samo kosooki nije pustio pare.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
El Pidrone
Bravo gospodine Mirvicu

Bravo gospodine Mirvicu

Ne otpisuj Sevelja, mozda momak ima itekako kuveta ako ga Vasoski iskoristi dobro... A cmilja ima manu papire i ceste povrede, momak se fkt trudi dosta nije boliqrac na terenuzagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:16Da su samo ova tri visak dodaj Sevelja,Oremusa,Cmiljanica stranci koji nista donijeli nisu,onda stariju ekipu sa Ahmom,Krstom plus Dupovacajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:15Kanurić, Palić, Heba višak definitivno.
Dalu bi dao jos jednu sansu zbog godina, poslat ga negdje na posudbu pokusat jos jednom sa njim.
@holyman bila je isto scena ispred istoka neki covjek galami, on se okrece i pokazuje rukom prema njemu pa lupa sakom od prsa... Svi kontali da ce ga izignorisati

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sretno Pidroniju našem, da se pokaže odlično i ostane što duže. Nije mala stvar, a drago mi je da je ovako dobro predstavljen. Zaslužio je. 
Ove gnjide, mentalni invalide i jajare koje pišu sve i svašta za njega po mrežama, može biti stid i sram. Za svog igrača pisati ovako, tačno vidiš kakvi idioti prate fudbal i dobro mi igdje i kotiramo kad vidiš kakve hablečine prate ovaj Klub.
Momak koji je prije svega kulturan i odgojen, pa tek onda veliki profesionalac, nikad ništa ružno nije uradio nekome, koji je imao strašnih tekmi, doživio je da ga pljuju ovi retardi. Ko zna gdje bi mu bio kraj da nije doživio jednu od najtežih povreda koju fudbaler može pretrpjeti. Nije bio sjajan nakon te povrede, još su ga više uništile one uvrede i zvižduci s tribina, kad mu se morala dati podrška, upravo zbog te povrede i kredita koji je stekao u prošlosti odličnim partijama. Dohavizao se u zadnje vrijeme, a i dobro odigrao za repku.
Ne sumnjam da će im se Pidro popišati usta čim tamo zaigra, jer momak je jako dobar igrač. Ja mu ništa ne mogu zamjeriti, i kad je bio loš, bio sam uz njega jer znam šta je sve prošao i koliko je imao težak period. Od svih Akademaca, on mi je bio najdraži.

Ove gnjide, mentalni invalide i jajare koje pišu sve i svašta za njega po mrežama, može biti stid i sram. Za svog igrača pisati ovako, tačno vidiš kakvi idioti prate fudbal i dobro mi igdje i kotiramo kad vidiš kakve hablečine prate ovaj Klub.
Momak koji je prije svega kulturan i odgojen, pa tek onda veliki profesionalac, nikad ništa ružno nije uradio nekome, koji je imao strašnih tekmi, doživio je da ga pljuju ovi retardi. Ko zna gdje bi mu bio kraj da nije doživio jednu od najtežih povreda koju fudbaler može pretrpjeti. Nije bio sjajan nakon te povrede, još su ga više uništile one uvrede i zvižduci s tribina, kad mu se morala dati podrška, upravo zbog te povrede i kredita koji je stekao u prošlosti odličnim partijama. Dohavizao se u zadnje vrijeme, a i dobro odigrao za repku.
Ne sumnjam da će im se Pidro popišati usta čim tamo zaigra, jer momak je jako dobar igrač. Ja mu ništa ne mogu zamjeriti, i kad je bio loš, bio sam uz njega jer znam šta je sve prošao i koliko je imao težak period. Od svih Akademaca, on mi je bio najdraži.
-
- Kontakt:
Ma druze koga briga za Cmilju majka rodjena ga nebi ovoliko cekala. Sevelj stranac da je trener Braco trebo je barem nesto pokazat uglavnom nemamo stranca u timu da nesto donosi nasoj igri koja je poenta? Stranac il treba da bude bolji od nase djece il ga ne dovodit ikakokeli je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:32Ne otpisuj Sevelja, mozda momak ima itekako kuveta ako ga Vasoski iskoristi dobro... A cmilja ima manu papire i ceste povrede, momak se fkt trudi dosta nije boliqrac na terenuzagor1987 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:16Da su samo ova tri visak dodaj Sevelja,Oremusa,Cmiljanica stranci koji nista donijeli nisu,onda stariju ekipu sa Ahmom,Krstom plus Dupovacajdohordas je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:15Kanurić, Palić, Heba višak definitivno.
@holyman bila je isto scena ispred istoka neki covjek galami, on se okrece i pokazuje rukom prema njemu pa lupa sakom od prsa... Svi kontali da ce ga izignorisati![]()
E i ti ga vala pretjera pa nije strazbur je.bo ga ....GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 feb 2022, 00:32Sretno Pidroniju našem, da se pokaže odlično i ostane što duže. Nije mala stvar, a drago mi je da je ovako dobro predstavljen. Zaslužio je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Očekujem katastrofalan teren, jer će biti baš dosta kiše
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72, pierce i 28 gostiju.