ove godine aBd iz prvog pokusaja na pripreme da odete
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
@Beduin Wolfsburg je, u pravu si. Onako mi proletio kroz misli znao sam da je neki klub iz Njemacke na W
Pidro otisao prije 2 sata i ti pricas 10 dana.opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:22Golemo da ovaj Zukanovic ne smije stavit Fee, al zato je za Pidru stavio ima 10 danaMoj Zukane

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma bola koga boli briga da je u tunguziju kad se ove pare dobiju..ha ya. Sta imas umanjivatMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:22Samo gledaju kako ce umanjiti vrijednost transferazaboli me k gdje je potpisao, 500k KM ce leci na racun, hvala i dovidjenja.
Ako vec trazite dlaku u jajetu francuska liga od prosle godine nije "liga petice" vec portugalska liga umjesto njih upala![]()
Nego imamo ovde par pacenika, pa kad se dovodi mladi igrac iz lilla reci ce ti to nije lille nego lille 2. A kad se prodaje igrac u angers 2 to je liga petice

3 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37
Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
GOLEMA SI SLOBODO

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Pa normalni da nije , sto je najgore ni u Lilu B nije zaigrao nikad , a ne da ga povuku u Lile . Mali je sad u U19 možda isto ne zaigra a možda ga povuku u prvi tim . Šta će oni radit sa njim koga boli qur.ac bitno je da su platili , al kad dovodiš igrača nije isto Angers U19 i prvi tim , kad prodaješ boli te qurac šta će sa njim . I pričaš o posudi ne kupovini igrača iz Lila B , velike razliketutankamon1905 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:25Ma bola koga boli briga da je u tunguziju kad se ove pare dobiju..ha ya. Sta imas umanjivatMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:22Samo gledaju kako ce umanjiti vrijednost transferazaboli me k gdje je potpisao, 500k KM ce leci na racun, hvala i dovidjenja.
Ako vec trazite dlaku u jajetu francuska liga od prosle godine nije "liga petice" vec portugalska liga umjesto njih upala![]()
Nego imamo ovde par pacenika, pa kad se dovodi mladi igrac iz lilla reci ce ti to nije lille nego lille 2. A kad se prodaje igrac u angers 2 to je liga petice![]()
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 01 feb 2022, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dolazi nam igrac koji ima 4 titule prvaka sa Mariborom,to je 4 titule prvake vise nego nase komsije u 100 godina uzaludnog sutanja okrugle stvari.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne bih imao ništa protiv svakakoSky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:10Sve je to tačno, ali sigurno nisu napamet ovo radili. Dugo je praćen, a za gotovo mjesec dana u konkurenciji njihovog U19 tima pokazao je da može. Vidjet ćemo, ali ovo dijete bi moglo daleko dogurati...Raonffa je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ma zayebi to, kada pogledaš historiju igrača iz Premijer lige i njihov "uspjeh", realno ovaj potez Angersa je sigurno kockanje.
Mislim nije sad ni pola miliona KM nešto specijalno velika cifra za njih, ali ti govorim sa aspekta da naši igrači rijetko kada naprave nešto na najvećem nivou, zato kažem da je ovo iznenađujuća cifra.
Kod nas ponajbolji igrači lige odlaze za te pare u inostranstvo, a ne neki momčić koji nema jednu cijelu tekmu na seniorskom nivou.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:253 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transfera![]()
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
GOLEMA SI SLOBODO![]()
Ne slazem se da u zadnje vrijeme su se Sloboda i Velez raspistoljili.
Niko ne spominje da je Sarajevo za Pidru i Kurdica uzelo 900.000 km.Za Kovacevica 1 mil km.
Gotovo 2 mil za nesto vise od šest mjeseci.
-
- Kontakt:
Mi pravimo 3 stadion , to je 3 puta vise nego sto naše komšije u “117 godina postojanja ”Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:29Dolazi nam igrac koji ima 4 titule prvaka sa Mariborom,to je 4 titule prvake vise nego nase komsije u 100 godina uzaludnog sutanja okrugle stvari.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Za Mešića 1M DM - ekvivalent 1M€ (nije tad postojao)amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:253 od 5 igrača koji su otišli Lige petice su Tuzlaci/Slobodaši.Beduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04
Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).
GOLEMA SI SLOBODO![]()
Niko ne spominje da je Sarajevo za Pidru i Kurdica uzelo 900.000 km.Za Kovacevica 1 mil km.
Husejinović 950.000€...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Koliko.je od toga Sloboda dobila.?Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:34Za Mešića 1M DM - ekvivalent 1M€ (nije tad postojao)amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.
Husejinović 950.000€...
-
- Kontakt:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Koja je kategorija arena rođeni. Bez biće savršena nekad ili bit će 2 ili 3 cat za boga pitaj vremena. Koliko se da vidjeti iz zvaničnih biltena taj stadion je kategorija 1opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:33Mi pravimo 3 stadion , to je 3 puta vise nego sto naše komšije u “117 godina postojanja ”Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:29Dolazi nam igrac koji ima 4 titule prvaka sa Mariborom,to je 4 titule prvake vise nego nase komsije u 100 godina uzaludnog sutanja okrugle stvari.![]()
Zadnja izmjena: miki651, dana/u 01 feb 2022, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Krimi uprave su opljačkale sve što su mogle. Raznim igrama su pojedinci sebiamypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:37Koliko.je od toga Sloboda dobila.?Sky9 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:34Za Mešića 1M DM - ekvivalent 1M€ (nije tad postojao)amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:32
Sloboda ni za Saida nije neke pare uzela ,a govorilo se o velikoj cifri.Sve je to simbolicno obesetecenje,ne znam za Mešica.
Husejinović 950.000€...
većinu priskrbili.
Isto kao što umjesto Dinama, većinu novca uzme Maminjo, pa u CZ, Partizanu ista situacija...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Razumijem da ti je krivo sto ste podstanari na gradskom stadionu i kad istekne najam ostajete beskućnici kao sto ste i navikli , al nemoj da si ljubomoran . Morate malo vise kmečit da vam gej napravi stadionmiki651 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:41Koja je kategorija arena rođeni. Bez biće savršena nekad ili bit će 2 ili 3 cat za boga pitaj vremena. Koliko se da vidjeti iz zvaničnih biltena taj stadion je kategorija 1opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:33Mi pravimo 3 stadion , to je 3 puta vise nego sto naše komšije u “117 godina postojanja ”Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:29Dolazi nam igrac koji ima 4 titule prvaka sa Mariborom,to je 4 titule prvake vise nego nase komsije u 100 godina uzaludnog sutanja okrugle stvari.![]()
#kadcestadion
#cekajuseradovi
#cekasegej
#kmecimozastadionom
#podstanarismo
#mikipuknutceticir
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opet bježiš od odgovora, reci slobodno.opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:46Razumijem da ti je krivo sto ste podstanari na gradskom stadionu i kad istekne najam ostajete beskućnici kao sto ste i navikli , al nemoj da si ljubomoran . Morate malo vise kmečit da vam gej napravi stadionmiki651 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:41Koja je kategorija arena rođeni. Bez biće savršena nekad ili bit će 2 ili 3 cat za boga pitaj vremena. Koliko se da vidjeti iz zvaničnih biltena taj stadion je kategorija 1opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:33
Mi pravimo 3 stadion , to je 3 puta vise nego sto naše komšije u “117 godina postojanja ”![]()
moraš se i naguzit velika je to investicija , al ne znate vi jer niste nikad ništa radili osim 3 kante jupola
#kadcestadion
#cekajuseradovi
#cekasegej
#kmecimozastadionom
#podstanarismo
#mikipuknutceticir
-
- Kontakt:
Sto bi ja tebi govorio neke stvari koje i kad ti kažem ti nevjerujes jer već imas odgovor u svojoj glavi .miki651 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:52Opet bježiš od odgovora, reci slobodno.opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:46Razumijem da ti je krivo sto ste podstanari na gradskom stadionu i kad istekne najam ostajete beskućnici kao sto ste i navikli , al nemoj da si ljubomoran . Morate malo vise kmečit da vam gej napravi stadionmoraš se i naguzit velika je to investicija , al ne znate vi jer niste nikad ništa radili osim 3 kante jupola
#kadcestadion
#cekajuseradovi
#cekasegej
#kmecimozastadionom
#podstanarismo
#mikipuknutceticir
https://sportsport.ba/fudbal/stadion-ve ... dak/417851
Brate gledaj i uživaj i sanjaj da nekad imate svoj stadion , da niste podstanari da ne znate gdje će te kad istekne najam . I dalje molite Boga da neki ulozi bar nešto da krene radit , i šta da ti kažem a mi nastavljamo dalje samo stancamo . Ti si jedan od njihovih veći mitomana , šta kazes molili geja da bude sponzor hahahahahahaahah
#izdrzimiki
#kadcenekouloziturusevinu
#ovegodinenemanijupola
#hocemostadion
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 01 feb 2022, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
a šta se dešava u Željkanu, jel opet kasa ide cangr-cangr?
#opetseblamiras
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 46 gostiju.