Salcinzagor1987 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:58Jest bas izjavio kaze volio bi da se vrati u Velez jer mu je Velez sve dao hahah lik.hladno kaze da samo Sarajevo Velez nije i spomenuo tako da pusti suplju
Akademija VFC
Salcinzagor1987 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:58Jest bas izjavio kaze volio bi da se vrati u Velez jer mu je Velez sve dao hahah lik.hladno kaze da samo Sarajevo Velez nije i spomenuo tako da pusti suplju
Sta tek reci za vase pedofilebombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:45Ode Pidro iz Sarajeva , kome će sada pitarski pedofili djecu psovati ?![]()
![]()
![]()
Marijan Cavar, Eintrachtbombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
Ista **** kao i vaši pedofili , meni je to isto . Za razliku od tebe .zagor1987 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:01Sta tek reci za vase pedofilebombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:45Ode Pidro iz Sarajeva , kome će sada pitarski pedofili djecu psovati ?![]()
![]()
![]()
Mirko HrgovicBeduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37
Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
Sve je to tačno, ali sigurno nisu napamet ovo radili. Dugo je praćen, a za gotovo mjesec dana u konkurenciji njihovog U19 tima pokazao je da može. Vidjet ćemo, ali ovo dijete bi moglo daleko dogurati...Raonffa je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ma zayebi to, kada pogledaš historiju igrača iz Premijer lige i njihov "uspjeh", realno ovaj potez Angersa je sigurno kockanje.
Mislim nije sad ni pola miliona KM nešto specijalno velika cifra za njih, ali ti govorim sa aspekta da naši igrači rijetko kada naprave nešto na najvećem nivou, zato kažem da je ovo iznenađujuća cifra.
Kod nas ponajbolji igrači lige odlaze za te pare u inostranstvo, a ne neki momčić koji nema jednu cijelu tekmu na seniorskom nivou.
Jao brate ti ko neko dijete jbtzagor1987 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:58Jest bas izjavio kaze volio bi da se vrati u Velez jer mu je Velez sve dao hahah lik.hladno kaze da samo Sarajevo Velez nije i spomenuo tako da pusti suplju
Sigurno su ga potpisali za prvi tim, lik nema 90 minuta na profesionalnom nivou u ovoj kaljuži od lige, kakve sve gluposti valjate... Za omladinca uzeti 250 hiljada eura, to je ozbiljan posao.
Slažem se , jedino bitno je da je Angers uplatio , a to sto će igrat za U19 pa možda ga povuku možda ne i nije bitno . Bitno je da Angers uplaćuje pare kad ga prodaješ , da dolazi bila bi druga priča al kad ti pare šalju potpuno je nevažno nek je i iz MLS.atutankamon1905 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:12@opalaopala
Gle ga sto provocira. Aje da je napiso za Lille 2 da nije Lille, ali gdje ce napisat da Angers 2 nije liga petice
opalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:17Slažem se , jedino bitno je da je Angers uplatio , a to sto će igrat za U19 pa možda ga povuku možda ne i nije bitno . Bitno je da Angers uplaćuje pare kad ga prodaješ , da dolazi bila bi druga priča al kad ti pare šalju potpuno je nevažno nek je i iz MLS.atutankamon1905 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:12@opalaopala
Gle ga sto provocira. Aje da je napiso za Lille 2 da nije Lille, ali gdje ce napisat da Angers 2 nije liga petice
Bravo, njega sam i zaboravio, samo zar on nije otisao u Wolfsburg?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:07Mirko HrgovicBeduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 22:04Nakon Nantesa (Mirza M.) i Werdera (Said H.) iz Slobode te Cavara iz Zrinjskog, ovo je 4. odlazak u Ligu petice (ili sam jos nekoga profulao?).bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transfera![]()
U zadnje vrijeme Velez i Sloboda se raspistoljili sa transferima, mada kod Slobode to nisu bile velike pare u posljednje 2 godine, ali samo neka kapaju markice.![]()
Siroki>Werder Bremen