Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hocel dobiti Sloboda makar 5000 KM, da damo Predragvicu kao otpremninu i da odj3be napokon iz kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Akademija FKS

Dijete je praćeno, i trenirao je gore 20-tak dana, niko nije presvučen. Znaju ljudi šta kupuju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma dobro, to sve još dok je bio dijete, haman se i ne računa
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
opalaopala
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/stadion-ve ... dak/417851
Šta bi ovaj SS.ba da nema Veleza , vazda u nas ima novosti , radovi , odlasci , dolasci . Prate nas u stopu
Šta bi ovaj SS.ba da nema Veleza , vazda u nas ima novosti , radovi , odlasci , dolasci . Prate nas u stopu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Salcina sad utopite pa cemo po pola djelitMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:34Ima li jos koji da vam je visaku akademiji, saljite ga na jug da ga utopimo negdje![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
opalaopala
- Kontakt:
Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma zayebi to, kada pogledaš historiju igrača iz Premijer lige i njihov "uspjeh", realno ovaj potez Angersa je sigurno kockanje.
Mislim nije sad ni pola miliona KM nešto specijalno velika cifra za njih, ali ti govorim sa aspekta da naši igrači rijetko kada naprave nešto na najvećem nivou, zato kažem da je ovo iznenađujuća cifra.
Kod nas ponajbolji igrači lige odlaze za te pare u inostranstvo, a ne neki momčić koji nema jednu cijelu tekmu na seniorskom nivou.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ode Pidro iz Sarajeva , kome će sada pitarski pedofili djecu psovati ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dokle su nam Željkan i Semir Cerić sa omladinskim pogonom i onom zlatnom loptom što je najavio u narednih 10 godina? Samo ih to i može izvaditi iz rake. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možeš procenat dogovoriti za sljedeći transfer, ne za svaki. Od svakog uzimaš procenat koji je određen fondom solidarnosti.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bolje da je gospodin zeljkan kakvu liniju otvorio za pomoc da se donira. 1921 npr. Prije bi skupili nego ovako.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Dogovoreno je za svaki sljedeći transfer , Velež će dobiti procenat tako sam jao čuo od menadžera .HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:51Možeš procenat dogovoriti za sljedeći transfer, ne za svaki. Od svakog uzimaš procenat koji je određen fondom solidarnosti.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transferaopalaopala je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:37
Bas tako , nisu oni njega samo tako uzeli , skautiran je i testiran . I dogovor postignut prije 10 dana , nije bas tako da ih presvučeš , da je tako presvukli bi ih za Kacavendu i Zubanovica![]()
![]()
-
jolicnikola
- Kontakt:
pravi je momenat da se ugradi procenat, što bi reko Rambo (ne onaj mostarskibombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:55Dogovoreno je za svaki sljedeći transfer , Velež će dobiti procenat tako sam jao čuo od menadžera .HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:51Možeš procenat dogovoriti za sljedeći transfer, ne za svaki. Od svakog uzimaš procenat koji je određen fondom solidarnosti.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2022, 21:40
Ramadani je tu veza , a sve je završio Armin Uzunović koji radi za Ramadanija . Mislim da je poslije 14 godina ovo prvi transfer iz naše lige u neku od Liga Petice . A još kako su dobar procenat dogovorili od svakog sljedećeg transfera![]()
Jest bas izjavio kaze volio bi da se vrati u Velez jer mu je Velez sve dao hahah lik.hladno kaze da samo Sarajevo Velez nije i spomenuo tako da pusti suplju
Trenutno korisnika/ca: aimar21, AvantiBL, bvsic, Combattente87, supervizor, VivaLaLiberta i 14 gostiju.