Ovo nisu članovi, ovo je sergija! Bruku raje koja i ne navija za Željezničar plaća, jer naš narod je uvijek bio poznat po merhametu i obziru prema onima u nevolji.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 12:25Jesu Pitari nesto nervozni
Tacno se u gradu osjeti neka napetost
Pa nemojte tako mozda ne ispunimo 10 000
Mozda bude 9000
I onda ce Vam bit drago
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Nisam ni znao da imamo temu oko članstva, a ne još da je čitam. Kone zato i znaju i imaju vremena da je listaju, ko da im klub nije uskoro u rukama Jedileri d.o.o. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Ovo sto ti je FKS74 odgovorio je cijela istina brate. Neki dan sam ti replicirao i pohvalio Manijake, ali ti me ne gotovis vise pa si me ignorisao.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 17:41Brate ovo je copy njihovih postova sa teme FKS-clanstvoBeduin je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:52Brate, vi ste u prosidbi i sergijanju u Ginisovoj knjizi rekorda suvereni vladari. Zakljucan taj odjeljak jer konkurencija nije zabiljezena niti ce. ❤svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:44
Daj da im u kontru udarimo haha ,nikad nisu ni u cemu mogli sa nama,osim u prosidbi pih pih.
Ako mozes da mi odgovoris za ove dvije kampanje-clanstvo i ulaznice za derbi
Jel to po tebi prosidba i sergija ili je odanost klubu i jesuli ove kampanje unikatne
Ono da li je ovo prvi put u svijetu da je jedna navijacka grupa ovo ovako nesto osmislila
Ako mozes u pp
Pitari su strasno nervozni i preopteretili su svoje mentalne sklopove da jednostavno šize

Uprava je nesposobna naci pare, dodatno zaduzuje klub, i u proslom saopstenju niti jednom nisu rekli kako ce naci pare i pomoci klubu, nego su samo prozivali one kojima dugiju i koji traze svoje pare pa onda pozivaju navijace da pomognu kao i uvijek. To je prosnja brate. To je omalovazavanje navijaca, to je oznidjivanje od navijaca jer oni ne zele niti mogu naci pare bez vas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/stadion-ve ... dak/417851
Molim ekipu Ss.ba da ne objavljuju slike radova , jer će ovdje nekima puknut čir , a hladni program u mostarskim bolnicama je obustavljen .
Ima ih tu koji imaju mokre snove o uređenju stadiona poznatog kao ruševina .
#Rigiizdrzi
#Rigipazinacir
Molim ekipu Ss.ba da ne objavljuju slike radova , jer će ovdje nekima puknut čir , a hladni program u mostarskim bolnicama je obustavljen .
Ima ih tu koji imaju mokre snove o uređenju stadiona poznatog kao ruševina .
#Rigiizdrzi
#Rigipazinacir
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 01 feb 2022, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sadaka City-i dalje plačite i prosite niste bolje ni naučili ,
i ja sam svog mačka učlanio u starog gospodina

i ja sam svog mačka učlanio u starog gospodina

Za razliku od vas mi smo klub finansijski stabilan,i jedan od najstabilnih u regionu,bez dinara duga.
Od srca vam zelim da budete i 300 godina ispred nas,ako vas to cini sretnim.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
A prije par mjeseci zamalo se ne ugasiše…
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Na šta bacamo? Imate više navijača i? Iduće godine djeca koja su rođena kad ste vi zadnji put uzeli neki ozbiljan trofej kreću u prvi osnovne. Na to trebamo bacati jel'? Vi ste toliko umišljeni da mislite da ste nam važni, vjeruj da niste imamo mi važniji stvari od vas.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Benjo Isović dislikes this.Foux87 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 18:48
Na šta bacamo? Imate više navijača i? Iduće godine djeca koja su rođena kad ste vi zadnji put uzeli neki ozbiljan trofej kreću u prvi osnovne. Na to trebamo bacati jel'? Vi ste toliko umišljeni da mislite da ste nam važni, vjeruj da niste imamo mi važniji stvari od vas.
Nije lahko imati svoju imovinu,i sad je daš nekom kamiondjiji na raspolaganje.
Nikad za nikad je vise nece vratiti,niti ce se više ikad sami o istoj pitati.
Oni misle da ih i 10 000 članova može spasiti, to je samo 1 mjesec preživljavanja. Šta dalje ?

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Mole svoje legende da im reklamiraju clanske. Prose! 

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
dejavu je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:08![]()

-
- Kontakt:
Vjerovatno jeste nekog, barem nekog anonimusa da popuni broj.
Kao sto je bio onaj Tajlanđanin, Filipinac sta li, sto ni minute nije upisao.
Naši skauti su zauzeti prate Afrički kup nacija, prate se svjetski događaji i traže igrači.
Malo kasnimo sa pripremama ali to je iz razloga sto sezonu počinjemo 7 dana kasnije od ostalih. Utakmicu protiv vas ne računamo jer to možemo dobiti i bez priprema. Onako iz kreveta na utakmicu i upisati 3 boda
-
- Kontakt: