Teško, 2021. smo opasno izdominirali ali je bila i ''zdravija'' situacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:06Svaka cast na brojci,idemo jos jace2500-2700+ do pocetka prvenstva nadam se.
Ima li neko podatak koliko smo imali clanova prosle godine na ovaj dan?Imam osjecaj kao da bolje ide ove godine![]()
FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Članstvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S obzirom da atmosfera nikad gora nije bila nakon prosle polusezone i svega,iznenadjen sam stvarno da smo vec na 2000,drago mi je da su ljudi ocito prepoznali da se stvari u klubu krecu bolje.Bravo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2729, brojka prosle godine na danasnji dan.MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:21Teško, 2021. smo opasno izdominirali ali je bila i ''zdravija'' situacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:06Svaka cast na brojci,idemo jos jace2500-2700+ do pocetka prvenstva nadam se.
Ima li neko podatak koliko smo imali clanova prosle godine na ovaj dan?Imam osjecaj kao da bolje ide ove godine![]()
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Kanuric je u onoj Begovićevoj golmanskoj akademiji, nek uradi jedinu pametnu stvar u klubu pa da se Bega učlani, ako već i nije, jer mislim da je on pitari

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 18:48
Kanuric je u onoj Begovićevoj golmanskoj akademiji, nek uradi jedinu pametnu stvar u klubu pa da se Bega učlani, ako već i nije, jer mislim da je on pitari![]()

Nekad.. hahah
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
1946-1987
I to nakon polusezone bez poraza i play-off-a sa celticom, a sad 2065 nakon katastrofalne polusezone. A i ovo sirenje na americko trziste je jedan od znakova koliko ovo sve ide nabolje. Ne ureklo se.Edberg23 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:562729, brojka prosle godine na danasnji dan.MortemHz je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:21Teško, 2021. smo opasno izdominirali ali je bila i ''zdravija'' situacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:06Svaka cast na brojci,idemo jos jace2500-2700+ do pocetka prvenstva nadam se.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
40 novih članova za neka 2 sata otprilike.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja se nadam, kreću pripremne

63 clana od jutros... Mozemo li do tekme ocekivat bar 200 za danas. To bi bilo 2265 brojka do tekme
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nema od gledanja utakmice izgleda nista, i dalje cekam da produze, uplaceno ima 2 3 dana.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Raja imal kod sličan problem?
Obnovio sam članarinu 28.1. online i još uvijek mi nije aptejtovano članstvo i ne mogu se prijaviti nit gledat tekmu danas.
Obnovio sam članarinu 28.1. online i još uvijek mi nije aptejtovano članstvo i ne mogu se prijaviti nit gledat tekmu danas.
Procitah na drugom forumu da se nazove broj i daju ti novi bar kod pa bi trebalo biti ok, ne znam jel to to al eto
1946-1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pošaljite mail ovdje ako vam nije članstvo aktivno i ako ne možete napraviti profil.
[email protected]
[email protected]
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Arhitekt, bhfanatic14, Burberry46, Confiance, DzemoSmjecanin, Giuseppe1, greenwood, Hajdeee, HordeSaSjevera, HyperOS, James1987, Lavcina, Levin, maroon46, mire971, misstianopenaldo, riki46, SamoDaKazeem, StevieG8 i 206 gostiju.