FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Izgleda da Mehidića i Efendića nema više.Samo nije službeno objavljeno.
Šukilović može u Gradinu umjesto E.Hasanbegovića.
Šukilović može u Gradinu umjesto E.Hasanbegovića.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 jan 2022, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kako li jeDžafić? Iznešen je sa terena.
"Krpić bi opet mogao napraviti inostrani transfer?
Već je nastupao u toj zemlji
Iranski mediji prenose da prvak te zemlje ekipa Persepolisa traga za pojačanjima."
Ovo je u nevakat za Klub a dobro za Sulejmana.Samo što se možemo pozdraviti sa Europom.
Već je nastupao u toj zemlji
Iranski mediji prenose da prvak te zemlje ekipa Persepolisa traga za pojačanjima."
Ovo je u nevakat za Klub a dobro za Sulejmana.Samo što se možemo pozdraviti sa Europom.

Stoje s lijeva "Krpić,Mehmedović,Gavrić,Kobi, Brajlović,Hasanbegović,
čuče s lijeva :"debeli",Nukić,Karjašević,Tomašević i Mendeš.
Eldin Mehmedović:Jun 23, 2000 (21);
Visok: 1,89 m

https://sportsport.ba/fudbal/fk-tuzla-c ... d=1&pid=10
-
- Kontakt:
Ocito da Mehmwdovic kuca n vrata i da ima kvalitet,al vidjet cemo.
Ocekivao sam vise od Tomasevica.
Ocekivao sam vise od Tomasevica.
Ako je Mehmedović zaštićeno godište onda ga treba forsirati umjesto Mešinovića koji nije iskoristio bezbroj prilika. Juče nije bilo pored Efeta i Mehidića ni Šukilovića... kakav im je status za proljeće.
-
- Kontakt:
Mehidic laksa povreda, Sukilovic sa U 19 reprezentacijom, dok Efe visi u zraku, mislim da se ubrzo rastajemo.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 01 feb 2022, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Nakon nastupa na Afričkom kupu nacija, velika zvijezda potpisuje za Tuzla City
PREMIJER LIGA BIH01/02/2022 u 12:40 h
Husref Musemić dobio dva izuzetna pojačanja za nastavak sezone
Husef Musemić je uoči puta ekspedicije Tuzla Cityja na pripreme u Ljubški dobio dva zaista velika pojačanja i to u odbrambenoj linij svoje ekipe.
Redove Tuzlaka će pojačati desni bek Emilio Nsue, koji je upravo završio svoj nastup na Afričkom Kupu nacija gdje je kao kapiten predvodio Ekvatorijalnu Gvineju kao i Dario Ferreyra, saznaje naš portal.
Nsue je karijeru počeo u Mallorci, još je igrao za Castellon, Real Sociedad, Middlesbrough, Birmingham, APOEL, te Apollon iz Limassola.
Od ljeta prošle godine je bez kluba, a sada će pojačati konkurenciju na bekovskim pozicijama u klubu sa stadiona Tušanj.
Pored njega, klub iz Tuzle će pojačati i doskorašnji defanzivac mostarskog Veleža Dario Ferreyra koji je nedavno napustio Rođene i na Tušanj stiže kao slobodan igrač.
Igrači koji su otputovali na pripreme:
Nevres Fejzić, Bakir Brajlović, Milan Trišić, Mustafa Šukilović, Ajdin Nukić, Damir Mehidić, Huso Karjašević, Adnan Džafić, Petar Mišić, Sulejman Krpić, Elvis Mehanović, Jasmin Čeliković, Nebojša Gavrić, Mirsad Hasanović, Mirzad Mehanović, Darrick Kobie Morris, Nemanja Tomašević, Belmin Mešinović, Agustin Doffo, Dario Ferreyra, Emilio Nsue, Eldin Mehmedović, Eldin Hasanbegović, Salko Nargalić i Adrijan Mendeš.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 feb 2022, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
svaka cast
kazu da jos niste zavrsili sa pojacanjima mozda Azmir baci jos jednu bombu

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hvala ,živ i zdrav bio.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:58svaka cast![]()
Pomoćni trenr Ćosić je rekao 4 pojačanja.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hvala drug takodjer sve najbolje tebi i tvojima, znaci jos 2 pojacanjatuzlac je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:05Hvala ,živ i zdrav bio.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:58svaka cast![]()
Pomoćni trenr Ćosić je rekao 4 pojačanja.

opcenito treba podrzati sva ulaganja u Bh. sport Azmir nije los covjek sigurno sjedio sam sa njim u Tuzli kad su se Jedinstvo i Sloboda tukli za Pl, kamo srece da su obadva kluba usla . . .
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Zanimljivo da je Nsue nastupio prošlog mjeseca na Afričkom kupu nacija za reprezentaciju Ekvatorijalne Gvineje za koju je ukupno do sada odigrao 25 mečeva i zabio je 13 golova.
Znači.
........................................VRATARI,FEJZIĆ,BRAJLOVIĆ U-21
............... ...........(KOBI.?..HASANBEGOVIĆ.? ČELIKOVIĆ?)-.......FALI ŠTOPER........
....EMILIO NSUE .............................................................DARIO FEREIRA....
.................NUKIĆ................KARJAŠEVIĆ..........GAVRIĆ .....(HASANOVIĆ)..........
.....................MIŠIČ,DOFFO,DŽAFIĆ,M.MEHANOVIĆ,TOMAŠEVIĆ.........................
....................................KRPIĆ..MEHMEDOVIĆ U-21,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.......TRIŠIĆ U 19 ,MENDEŠ,MEHIDIĆ,..... E.MEHANOVIĆ U-21,? šUKILOVIĆ U-21? MEŠINOVIĆU -21?......................
........................................VRATARI,FEJZIĆ,BRAJLOVIĆ U-21
............... ...........(KOBI.?..HASANBEGOVIĆ.? ČELIKOVIĆ?)-.......FALI ŠTOPER........
....EMILIO NSUE .............................................................DARIO FEREIRA....
.................NUKIĆ................KARJAŠEVIĆ..........GAVRIĆ .....(HASANOVIĆ)..........
.....................MIŠIČ,DOFFO,DŽAFIĆ,M.MEHANOVIĆ,TOMAŠEVIĆ.........................
....................................KRPIĆ..MEHMEDOVIĆ U-21,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.......TRIŠIĆ U 19 ,MENDEŠ,MEHIDIĆ,..... E.MEHANOVIĆ U-21,? šUKILOVIĆ U-21? MEŠINOVIĆU -21?......................
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 feb 2022, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sad mi je jasno zašto je Brkić morao da ode, da se napravi mjesto za stranca. Ako je Hasanbegović dovoljno dobar na stoperu onda je odbrana koja je bila loša kompletirana.
Evo kao što sam i najavio, Nsue je uskoro dio ekipe aBd! Definitno največe ime BiH premier lige od postojanja.amkeivke je napisao/la: ↑25 jan 2022, 14:31Pozz momci, evo da donesem jednu dobru vijest. Obavjestio sam vas ljetos da se Morris vrača u klub i "pogodio". Evo ovaj put mala ekskluziva, uskoro se ekipi priključuje igrač koji trenutno nastupa na afričkom kupu nacija, ako bude sve kako treba bit če največe ime u premier ligi bih od postojanja (po meni), igrao u ligi petice, za svoju repku redovno nastupa itd...Za dan dva više info
Traži se još desni bek(kontaktiran je povremeni reprezentativac BiH) al izbor je "tanak" pa neče da dovode nešta tek toliko da bi doveli. Doffa se pokušaje nagovorit na produženje al težko, iako ga Azmir opasno gotivi.
Evo malo info da ne mislite da se ništa ne radi u klubu, pozz
FALI OVDJE ŠTOPER PRVE KLASE, A NEKA KOBIJA,ČELIKOVIĆA ,E.HASNBEGOVIĆA,ŠUKILOVIĆA.
FALI JOŠ JEDAN, 4. IGRAČ, U ZAVISNOSTI OD TOGA KAKVU ĆEMO FORMACIJU FORSIRATI.(VEZNI ILI KRILO.)
HVALA LEGENDO.MADA JA DVOJIM IZMEĐU NJEGA I TANDIRA.amkeivke je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:51Evo kao što sam i najavio, Nsue je uskoro dio ekipe aBd! Definitno največe ime BiH premier lige od postojanja.amkeivke je napisao/la: ↑25 jan 2022, 14:31Pozz momci, evo da donesem jednu dobru vijest. Obavjestio sam vas ljetos da se Morris vrača u klub i "pogodio". Evo ovaj put mala ekskluziva, uskoro se ekipi priključuje igrač koji trenutno nastupa na afričkom kupu nacija, ako bude sve kako treba bit če največe ime u premier ligi bih od postojanja (po meni), igrao u ligi petice, za svoju repku redovno nastupa itd...Za dan dva više info
Traži se još desni bek(kontaktiran je povremeni reprezentativac BiH) al izbor je "tanak" pa neče da dovode nešta tek toliko da bi doveli. Doffa se pokušaje nagovorit na produženje al težko, iako ga Azmir opasno gotivi.

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa taj vam je bek Darrio iz Veleza jel takoamkeivke je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:51Evo kao što sam i najavio, Nsue je uskoro dio ekipe aBd! Definitno največe ime BiH premier lige od postojanja.amkeivke je napisao/la: ↑25 jan 2022, 14:31Pozz momci, evo da donesem jednu dobru vijest. Obavjestio sam vas ljetos da se Morris vrača u klub i "pogodio". Evo ovaj put mala ekskluziva, uskoro se ekipi priključuje igrač koji trenutno nastupa na afričkom kupu nacija, ako bude sve kako treba bit če največe ime u premier ligi bih od postojanja (po meni), igrao u ligi petice, za svoju repku redovno nastupa itd...Za dan dva više info

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
OSLOBODILI SMO 2 STRANCA :BRKIĆA I ĐERIĆA.SAD IMAMO VIŠKA U-21.MISLIM DA NAM MEŠINOVIĆ NE MOŽE POMOĆI.AKO DOVEDEMO PRAVOG ŠTOPERA ONDA DATI ŠUKILOVIĆA i MEHIDIĆA.OFK GRADINI.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 01 feb 2022, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma nemožemo sad puštati Sulejmana.Mehmedović je evidentan ,ali lakše će mu biti uz starca.Sulejman neka ide na ljeto po isteku Ugovora.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:56pa taj vam je bek Darrio iz Veleza jel takoamkeivke je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:51Evo kao što sam i najavio, Nsue je uskoro dio ekipe aBd! Definitno največe ime BiH premier lige od postojanja.amkeivke je napisao/la: ↑25 jan 2022, 14:31Pozz momci, evo da donesem jednu dobru vijest. Obavjestio sam vas ljetos da se Morris vrača u klub i "pogodio". Evo ovaj put mala ekskluziva, uskoro se ekipi priključuje igrač koji trenutno nastupa na afričkom kupu nacija, ako bude sve kako treba bit če največe ime u premier ligi bih od postojanja (po meni), igrao u ligi petice, za svoju repku redovno nastupa itd...Za dan dva više info
Evo malo info da ne mislite da se ništa ne radi u klubu, pozzsvaka cast momak ubode sve, jel onda za vas prelazni rok gotov osim ako Krpic ne ode, vala volio bi da Azmir dovede nekog spica da prepisa ovu ligu i zabije 20 golova za polusezonu k'o onaj iz Partizana, jedini vi to i mozete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.