Kakva je slika bila u pitanju.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kakva je slika bila u pitanju.
Treci rajh odlikuje Nadala
Deduka °C je jedna od mjernih jedinica za temperaturu, a ne oznaka za istu. Malo si se izofirao.OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2022, 13:53Haj živ bio na kakav politički forum.. šta nas ovdje handriš temama za iq sobne C
Ok su oni, a mi ih moramo shvatiti, jbg ipak su Novakovi drugari. Ljudi žive tenis.
I opet, sudeci po komentarima ovdje, vecina vas prati sta imaju za reci.
Imaju finih emisija, ali ovo pričanje o ličnosti Nadala, o nekom frajerluku i tako, nepotrebno.
Pozdravlja te gospon ignore.Epidaurus je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:32Deduka °C je jedna od mjernih jedinica za temperaturu, a ne oznaka za istu. Malo si se izofirao.OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2022, 13:53Haj živ bio na kakav politički forum.. šta nas ovdje handriš temama za iq sobne C
zaboravio si još capillus damnumAshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2022, 23:13Nadal ima tendonitis na oba koljena, bukvalno hronicnu povredu, koja ce se konstantno vracat. Ko god je imao tendonitis u punom obliku, zna da se nikad nece 100% izlijecit, a zamislite sad sanse za izljecenje ljudi koji treniraju i po 4-5-6h dnevno. Otprilike su 0%.
Ima Muller-Weiss sindrom, a i Hoffa sindrom. Oba vuce iz tinejdzerskih dana. Covjek je medicinski fenomen, jer je i poluosakacen igrao ovih skoro 20 godina, pa skoro svaku sezonu na vrhunskom nivou. Ako nije baksuzluk popusit 2 skoro neizljeciva sindroma u ranom periodu karijere, ja ne znam sta je onda...
Ja sam imao isto ogromne probleme, pa sam bukvalno na samom pocetku karijere, koja je isla nenormalno uzlaznom putanjom(bio haman u uzem izboru za oficijalne kandidate za Rio od strane Olimpijskog komiteta, s manje od 18 god), napustio sve i posvetio se drugim stvarima i edukaciji. Ne mozes ti protiv baksuzluka i genetskih "fehlera" nikako, osim ako nisi projekt i imas ogromna sredstva za lijecenje.
Ovo im je ubjedljivo najlošiji podcast do sada, ali razumijem, teško je protiv emocija u njihovom slučaju. Sjebani su totalno, ko popišani čitavu emisiju. U Srbiji je dan žalosti u nedjelju bio, komplet država je u depresiji.
Nije ovo televizija, zato i imaju ovakvu opuštenost. Tipična mahalska priča, samo pred kamerama. Ruku na srce, zna Viško s vremena na vrijeme pecnuti Novaka i njegove odluke, ali se to izgubi u moru gluposti koje obojica izreknu.darker10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:01Samo su salty sto imaju pravo da budu al ne bi trebali bit bas tako ocito salty na televizijiNjima je sve lakse i o svemu bi mogli pricat al slabo ko oce o tom da si je Nolo sam kriv za sve sto mu se desilo sto sad sto onomad kad je diskvalifikovan na USO.
Ma Visko je ok lik, jedno vrijeme je gotivio Federera a onda e Nolo stupio na scenu i tad je morao postat Nolin fan i branilac njegovih vrijednosti jer jbg covjek zivi u Srbiji.Finn je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:47Nije ovo televizija, zato i imaju ovakvu opuštenost. Tipična mahalska priča, samo pred kamerama. Ruku na srce, zna Viško s vremena na vrijeme pecnuti Novaka i njegove odluke, ali se to izgubi u moru gluposti koje obojica izreknu.darker10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:01Samo su salty sto imaju pravo da budu al ne bi trebali bit bas tako ocito salty na televizijiNjima je sve lakse i o svemu bi mogli pricat al slabo ko oce o tom da si je Nolo sam kriv za sve sto mu se desilo sto sad sto onomad kad je diskvalifikovan na USO.
I jer je Srđan direktno vršio pritisak na njega (i fizički). Taj čovjek i profesionalno i objektivno novinarstvo ne mogu u istu rečenicu.darker10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:56Ma Visko je ok lik, jedno vrijeme je gotivio Federera a onda e Nolo stupio na scenu i tad je morao postat Nolin fan i branilac njegovih vrijednosti jer jbg covjek zivi u Srbiji.Finn je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:47Nije ovo televizija, zato i imaju ovakvu opuštenost. Tipična mahalska priča, samo pred kamerama. Ruku na srce, zna Viško s vremena na vrijeme pecnuti Novaka i njegove odluke, ali se to izgubi u moru gluposti koje obojica izreknu.darker10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:01Samo su salty sto imaju pravo da budu al ne bi trebali bit bas tako ocito salty na televizijiNjima je sve lakse i o svemu bi mogli pricat al slabo ko oce o tom da si je Nolo sam kriv za sve sto mu se desilo sto sad sto onomad kad je diskvalifikovan na USO.
Kako mislis posljednoj ?darker10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 19:01Samo su salty sto imaju pravo da budu al ne bi trebali bit bas tako ocito salty na televizijiNjima je sve lakse i o svemu bi mogli pricat al slabo ko oce o tom da si je Nolo sam kriv za sve sto mu se desilo sto sad sto onomad kad je diskvalifikovan na USO.
No meni je samo drago sto niko vise ne razvlaci Federera, samo da se oporavi. Bit ce uzitak gledat maestra u njegovoj posljednjoj godini na touru![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.