ne lazi
ovo je sesti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onda samo ako nije problem, da mi pokazes tabelu svake sezone otkad je TC u ligi, da vidimo gdje su oni, a gdje mi. Mislim, ako vec rade bolje ulazne transfereStroj1946 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:52Haj ba ne kenjajte. 90% bi raje volilo da se dovede ovakav igrač, ipak je ovo kapitalac, možemo kenjat kolko hoćemo. Nsue je poznat igrač, ko je pratio ranije Špansku ligu zna to.
Nego zato što je Sisoje upitanju, pa raja negoduje. Čovjek je doveo Doffa u ekipu i vidi se da je pogodio. Bolje čovjek radi ulazne transfere od nas definitivno i što je još interesantnije, pogodi sa njima. Ima bolje konekcije od nas. Kako plaća igrače i šta i kako radi sa svojim parama, to nikog ne treba zanimati, jer i ostali vlasnici u uređenim državama se bave malverzacijama, pa se progleda kroz prste, a kamoli u BiH. I kod nas u klubu ima svega.
Umor brate, halali
I to bez kućnih ljubimaca.
Sisoje vodi Simin Han, a mi smo Sarajevo, promjenili smo dosad 623 vlasnika, podvlasnika, suvlasnika i ulagače i ostale piččke materine, umalo nas je koštalo glave. U to sam se sam uvjerio. Svake 3 godine neki reset. A gdje smo mi? Dokle smo stigli!?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:57Onda samo ako nije problem, da mi pokazes tabelu svake sezone otkad je TC u ligi, da vidimo gdje su oni, a gdje mi. Mislim, ako vec rade bolje ulazne transfereStroj1946 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:52Haj ba ne kenjajte. 90% bi raje volilo da se dovede ovakav igrač, ipak je ovo kapitalac, možemo kenjat kolko hoćemo. Nsue je poznat igrač, ko je pratio ranije Špansku ligu zna to.
Nego zato što je Sisoje upitanju, pa raja negoduje. Čovjek je doveo Doffa u ekipu i vidi se da je pogodio. Bolje čovjek radi ulazne transfere od nas definitivno i što je još interesantnije, pogodi sa njima. Ima bolje konekcije od nas. Kako plaća igrače i šta i kako radi sa svojim parama, to nikog ne treba zanimati, jer i ostali vlasnici u uređenim državama se bave malverzacijama, pa se progleda kroz prste, a kamoli u BiH. I kod nas u klubu ima svega.
Kad to posaljes pa da uporedimo, vrijedi nastaviti diskusiju.
Bez halcanje donacija i kucnih ljubimaca.
amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:26Bez halcanje donacija i kucnih ljubimaca.
Obicna raja koja odvaja od kafe za clanstvo.
Siguran sam uz bokju promociju marketing islo bi ovo mnogo bolje.
Ali ne i da zovemo nacelnike,opstinare ,legende nase iz Francuske da odvoje preko one stvari 100 km i da se slikaju.
đe ti je goalkeeperElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:22Sabanovic - Mujakic - Lazic - Pidro
.......... Secerovic - Djokanovic
X ------------------ Kapic ------------- Suljic
------------------Catakovic
Nimalo losa ekipa iskreno. Fali jos desno krilo uz pretpostavku, da je Hamza nas.
Ne treba nam. Mi smo Sarajevo, izvolite se branitiBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:55đe ti je goalkeeperElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 16:22Sabanovic - Mujakic - Lazic - Pidro
.......... Secerovic - Djokanovic
X ------------------ Kapic ------------- Suljic
------------------Catakovic
Nimalo losa ekipa iskreno. Fali jos desno krilo uz pretpostavku, da je Hamza nas.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Proximic i 70 gostiju.