Jesi primijetio kako nekad piše na ekavici tj dok je miran, a kad ga iznerviraš počne na ijekavici, jbni Semberci

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesi primijetio kako nekad piše na ekavici tj dok je miran, a kad ga iznerviraš počne na ijekavici, jbni Semberci
Nisam još toliko odrastao da bih razvio moć zapažanja
Da, cisto govorim i ijekavicu jer sam od Berane po ocu, a odrasta u Beograd. Isa sam u Berane ka dijete, pa naucio tecno i lokalni naglasak.
Konkurisao sam za ŽRS, ako imaš kakvu štelu cenio bih.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:20Mislim da bi ti bilo pametnije umesto sto kritikujes, da konkurises u kakvom taboidu, imas dara![]()
Hahahahahhahahahahhaha. Trebat će mašinovođa sad za prugu Novi Sad Beograd.Marsal je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:23Konkurisao sam za ŽRS, ako imaš kakvu štelu cenio bih.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:20Mislim da bi ti bilo pametnije umesto sto kritikujes, da konkurises u kakvom taboidu, imas dara![]()
Pevaj Epate, AAAAA plačem i tugujemmmm.
A inace koga god spomenes, on je sa njim pio negdje u kafani ili su bili za isti stolom
Zar si ti ziv i ne banovan
Republike Srpske, a ne SrbijeCiva je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:25Hahahahahhahahahahhaha. Trebat će mašinovođa sad za prugu Novi Sad Beograd.Marsal je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:23Konkurisao sam za ŽRS, ako imaš kakvu štelu cenio bih.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑01 feb 2022, 14:20Mislim da bi ti bilo pametnije umesto sto kritikujes, da konkurises u kakvom taboidu, imas dara![]()
![]()
![]()
A mislio sam da kod komšija želiš bre. Jer se o njima priča, ali eto onda još bolje kod Baje, svakako malopre priča da su Švicarska, pa ćeš imat još bolji keš.
Dovoljno vidjeti facu, hirurgove karpuze, tetovaže da skontaš da nije bilo nikakve greške.
Gdje ima vidjeti tu grešku