Preko stranice? Sve automatski brate, odmah postaneš član i skine ti se 20 KM sa kartice.
FK Sarajevo - Članstvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Članstvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesmo nagurali na 2.000 milje.Meni je nesvatljivo navijas za klub , i ne mozes u 365 dana izdvojiti 20 km.
-
- Kontakt:
Ja sam sina uclanio prije 10 minuta.Bas sto ti rece radi anamo onih bijednika.
Nesto raje sam premunto,onako derbi navijaci.Trebamo malo se i mi bolesnici aktivirati da to dignemo na 3 milje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1987 trenutno, odbrojavamo minute 

-
- Kontakt:
Vjeruj mi da će biti tako. Kod nas ide dirketno jedan navijač jedan član. Dok kod njih je skroz druga priča. Napravi drugu mail adresu i virtuelni covjek postaje clan kluba. Ali vidjet ćeš šta je inat sada kada se probudi i kunto i panto što je odustao od svega zbog Sabrine i kompanije. Pa koliko nas je toliko nas je, ali smo svi osobe ponaosob, bez cuka, maca, laznih mailova itd itd...amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:23Ja sam sina uclanio prije 10 minuta.Bas sto ti rece radi onamo onih bijednika.
Nesto raje sam premunto,onako derbi navijaci.Trebamo malo se i mi bolesnici aktivirati da to dignemo na 3 milje.

Morto, samo danas je preko 100 ljudi se uclanilo? Jel tako?
Ako je istina 100 clanova danas onda je fantasticno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:25Vjeruj mi da će biti tako. Kod nas ide dirketno jedan navijač jedan član. Dok kod njih je skroz druga priča. Napravi drugu mail adresu i virtuelni covjek postaje clan kluba. Ali vidjet ćeš šta je inat sada kada se probudi i kunto i panto što je odustao od svega zbog Sabrine i kompanije. Pa koliko nas je toliko nas je, ali smo svi osobe ponaosob, bez cuka, maca, laznih mailova itd itd...
Mogle su i Horde neku objavu o clanstvu, kunem se da bi odmah skocilo za 30 %.
Daj da im u kontru udarimo haha ,nikad nisu ni u cemu mogli sa nama,osim u prosidbi pih pih.
-
- Kontakt:
Ima i druga situacija, nedaj Bože da je kod nas ovakva situacija. Ovo je trenutak kada se zbijaju redovi kod njih, što je donekle i pohvalno. Samo je glupa stvar što su napisali članske karte, a ustvari su klasične donacije potkrepljene argumentom da je članska karta za udruženje, koja ne podliježe nikakvom porezu.
Bez obzira jer ovo pojedinacno uclanjivanje, 2000 ljudi FK SARAJEVO mora imat samo iz dijaspore i 4000 iz bih.
Jer 10€ Godisnje za dijadporu je nista. A mi u kantonu sarajevskom ako nemamo. 2.5 hiljade domacinstava koji zive FK SARAJEVO i koji nemogu platit 40 km godisnje (3.5 km mjesecno za FK SARAJEVO. Onda smo mi bas u rupi.
Ovde se odma spominje **** zelju on pred bankrotom oa se jedna osoba uclanjuje x puta zrinjski nema nikog velez nema 2000, mi smo sramota ako se ravnamo i ako uzimamo to kao opravdanje..
Zasto se ne ugkedamo o Torcidu, split nista nije veci od SARAJEVA..
Svrsavat na neki rekord od 3776 clanova i kurcit se satim..
Jer 10€ Godisnje za dijadporu je nista. A mi u kantonu sarajevskom ako nemamo. 2.5 hiljade domacinstava koji zive FK SARAJEVO i koji nemogu platit 40 km godisnje (3.5 km mjesecno za FK SARAJEVO. Onda smo mi bas u rupi.
Ovde se odma spominje **** zelju on pred bankrotom oa se jedna osoba uclanjuje x puta zrinjski nema nikog velez nema 2000, mi smo sramota ako se ravnamo i ako uzimamo to kao opravdanje..
-
- Kontakt:
Torcida nije Split.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:39Bez obzira jer ovo pojedinacno uclanjivanje, 2000 ljudi FK SARAJEVO mora imat samo iz dijaspore i 4000 iz bih.

Iskoristili su bas dobro dobili lovu nabili clanstvo (koje ce sutra valjat ako se neki sponzor pojavi recice vidis mi imamo 5000 clanova) nisu platili porez..OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:33Ima i druga situacija, nedaj Bože da je kod nas ovakva situacija. Ovo je trenutak kada se zbijaju redovi kod njih, što je donekle i pohvalno. Samo je glupa stvar što su napisali članske karte, a ustvari su klasične donacije potkrepljene argumentom da je članska karta za udruženje, koja ne podliježe nikakvom porezu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1895 je bilo sinoć oko 23h a evo sad 1990, znači 95 ali dug je danOsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:25Vjeruj mi da će biti tako. Kod nas ide dirketno jedan navijač jedan član. Dok kod njih je skroz druga priča. Napravi drugu mail adresu i virtuelni covjek postaje clan kluba. Ali vidjet ćeš šta je inat sada kada se probudi i kunto i panto što je odustao od svega zbog Sabrine i kompanije. Pa koliko nas je toliko nas je, ali smo svi osobe ponaosob, bez cuka, maca, laznih mailova itd itd...

Nisa ni rekao da jec vec da je hajduk iz splitaOsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:41Torcida nije Split.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:39Bez obzira jer ovo pojedinacno uclanjivanje, 2000 ljudi FK SARAJEVO mora imat samo iz dijaspore i 4000 iz bih.
Svrsavat na neki rekord od 3776 clanova i kurcit se satim..![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Objave Horde svako malo vezano za članstvo u klubu i Hz, ponosno sam član i jednih i drugih a i učlanim više ljudi, koliko i kad mogu.amypitar je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:30Ako je istina 100 clanova danas onda je fantasticno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑01 feb 2022, 15:25Vjeruj mi da će biti tako. Kod nas ide dirketno jedan navijač jedan član. Dok kod njih je skroz druga priča. Napravi drugu mail adresu i virtuelni covjek postaje clan kluba. Ali vidjet ćeš šta je inat sada kada se probudi i kunto i panto što je odustao od svega zbog Sabrine i kompanije. Pa koliko nas je toliko nas je, ali smo svi osobe ponaosob, bez cuka, maca, laznih mailova itd itd...
Mogle su i Horde neku objavu o clanstvu, kunem se da bi odmah skocilo za 30 %.
Daj da im u kontru udarimo haha ,nikad nisu ni u cemu mogli sa nama,osim u prosidbi pih pih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto zvanično prešli 100+ danas
ide k'o na traci

Svaka cast idemo Pitari jos .

Ja sam danas uclanio sina i jos 2 premuntao,a jedan je nas Pitar zivi u Ceskoj.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 feb 2022, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AKTIVNIH ČLANOVA: 2000
bravo momci!
bravo momci!

-
- Kontakt:
Svaka cast na brojci,idemo jos jace
2500-2700+ do pocetka prvenstva nadam se.
Ima li neko podatak koliko smo imali clanova prosle godine na ovaj dan?Imam osjecaj kao da bolje ide ove godine

Ima li neko podatak koliko smo imali clanova prosle godine na ovaj dan?Imam osjecaj kao da bolje ide ove godine

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Homelander, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem i 72 gosta.