FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 01 feb 2022, 10:44

Historicar je napisao/la:
01 feb 2022, 10:43
Bojan Letić slobodan igrač :D
Fuj
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 feb 2022, 11:18

bordobijeli je napisao/la:
31 jan 2022, 23:35
zagor1987 je napisao/la:
31 jan 2022, 21:13
ajdohordas je napisao/la:
31 jan 2022, 20:52

Umišljeni seljačić kao i Resić.
Prije bi na beku volio vidjet Tadejevića nego njega.
Odigrao polusezonu dobru pa zinula zicaGu za angažmanom vani, umislio se da je Marcelo.
Yebo mu Zrinjski sve
Ajd sto je umisljen al i nezahvalan prema timu koji mu je sve dao,bez obraza i casti onako na prvu otic iz kluba jad zubati plus alkos mrtvi
momak uopšte ne pije alkohol, vjernik. Otac mu efendija a i on je cinim se bio upisao medresu.
Ok pisati loš igrac, izdajnik otišao u Zrinjski al cemu izmišljanje ??
Kazu i hafiz da je postao, i hadzdz obavio. Dusa mala beljava, alkos k'o rijetko ko u ligi !!! Potvrdit ce ti to svako ko ga poznaje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 01 feb 2022, 11:20

Znal neko jel radi clanstvo zovem za informaciju izgubio clansku ne znam broj niko se ne javlja par puta zovem

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 feb 2022, 11:29

Nedim hadzic u slobodi, nevjerovatno kako je 2x poletio vani a da je skupio u nasoj ligi jedno 100ak nastupa i malo ojacao ne bi nigdje zakasnio...mogao je dosta vise

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2022, 11:35

keli je napisao/la:
01 feb 2022, 11:29
Nedim hadzic u slobodi, nevjerovatno kako je 2x poletio vani a da je skupio u nasoj ligi jedno 100ak nastupa i malo ojacao ne bi nigdje zakasnio...mogao je dosta vise
Tesko je odbiti Portugal, pa i HNL iz ove ovdje prcije.
Momak zadnje sezone 9 golova u Mladosti postigao, sto nasi svi napadaci nisu skupa zabili toliko.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 01 feb 2022, 11:36

tilo je napisao/la:
01 feb 2022, 11:20
Znal neko jel radi clanstvo zovem za informaciju izgubio clansku ne znam broj niko se ne javlja par puta zovem
Uspješno ste obavili proces! Hvala Vam na učlanjenju u FK Sarajevo!

Uspješno ste obavili učlanjenje u FK Sarajevo, a Vaše članstvo je odmah aktivno!

Za dodatne informacije molimo da nas direktno kontaktirate na 033/203-000.

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, Vaši podaci se koriste samo u svrhu komunikacije sa FK Sarajevo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 feb 2022, 11:41

JavierBosnia je napisao/la:
01 feb 2022, 11:35
keli je napisao/la:
Tesko je odbiti Portugal, pa i HNL iz ove ovdje prcije.
Momak zadnje sezone 9 golova u Mladosti postigao, sto nasi svi napadaci nisu skupa zabili toliko.
Nije lako odbiti sigurno, al je u portugal otisao prerano ne misleci koliko ce mu biti tesko se izboriti protiv njihove djece i da mora biti 5x bolji. Bit ce on u slobodi dobar sigurno bar 5 golova do kraja ove sezone, ima osjecaj za gol.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 01 feb 2022, 11:45

keli je napisao/la:
To ti je kad si paglu i kad imaš starce koji su paglu, pa se što prije žele dočepati love, kontaju ide to tako. Da su bili iole pametniji i išli korak po korak, sad bi svi uživali, ovako je on svoje završio. Poletio da ode u Portugal, tamo ga samo sažvakali i ispljunuli 5x dominatniji igrači, kako fizički, tako i tehnički.

Takvih mi nije žao, imao je šansu da krene postepeno s Čalom, ali bože moj. Ni prvi, ni posljednji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 feb 2022, 11:53

U zavrsnoj fazi pregovori sa Catakovicem :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2022, 11:58

GalileoGalilei je napisao/la:
01 feb 2022, 11:45
keli je napisao/la:
To ti je kad si paglu i kad imaš starce koji su paglu, pa se što prije žele dočepati love, kontaju ide to tako. Da su bili iole pametniji i išli korak po korak, sad bi svi uživali, ovako je on svoje završio. Poletio da ode u Portugal, tamo ga samo sažvakali i ispljunuli 5x dominatniji igrači, kako fizički, tako i tehnički.

Takvih mi nije žao, imao je šansu da krene postepeno s Čalom, ali bože moj. Ni prvi, ni posljednji.
Nije mi ga zao sekunde, nije da mu zelim lose nesto daleko od toga. Precijenio se i dobio na kraju sta je trazio sad mu je Premijer liga krajnji domet... Otici ce on i vratiti se jos par puta i to je to.
Za ovu ligu sasvim ok napadac.
You are someone else I am still right here

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 feb 2022, 11:59

miky_hz je napisao/la:
01 feb 2022, 11:53
U zavrsnoj fazi pregovori sa Catakovicem :hmmmmm:

Predobar , a jos uvijek relativno mlad igrac.
Jos to krilo,i imat cemo odlicnu ekipu za nase uslove.
Ne sumnjam jos da ce fizicka sprema biti mnogo bolja.
Ali vidjet cemo brzo ide prvenstvo gdje Leotara moramo pobjediti ,i derbi docekati u lijepoj atmosferi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2022, 12:01

Momku je jos 22 god, prosao je i nase lige evo dosta, i kod komsija vidio kako ide ili ne ide, u portugalu isto. Ima on vremena da bude pametniji.

Ali ovo je bio okej i ocekivan potez, zasto ne bi otisao u Belupo? Otisao je i Hiros u dosta jaci Osjek pa eto igra fino. Sta je trebao iz Mladosti ic u Tuzlu, pa u Sarajevo, pa do 26 god mozda bi i otisao vani. Ne treba pljuvati momka nek mu je sa srecom, vise bih ga volio gledati kod nas umjesto nasih panjeva u napadu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2022, 12:04

JavierBosnia je napisao/la:
01 feb 2022, 12:01

Momku je jos 22 god, prosao je i nase lige evo dosta, i kod komsija vidio kako ide ili ne ide, u portugalu isto. Ima on vremena da bude pametniji.

Ali ovo je bio okej i ocekivan potez, zasto ne bi otisao u Belupo? Otisao je i Hiros u dosta jaci Osjek pa eto igra fino. Sta je trebao iz Mladosti ic u Tuzlu, pa u Sarajevo, pa do 26 god mozda bi i otisao vani. Ne treba pljuvati momka nek mu je sa srecom, vise bih ga volio gledati kod nas umjesto nasih panjeva u napadu
Vidis da Nobel pise o njegovom odlasku iz Sarajeva kad su se cupali on i njegovi da sto prije ode vani....
You are someone else I am still right here

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2022, 12:08

Ako prvi korak nije bio postepen, onda drugi po meni sigurno jeste, ima jos vremena za njega da radi i na sebi i na izboru klubova

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 01 feb 2022, 12:18

Ne kontam sto ga mi nismo doveli? Sasvim je solidan igrac, ima njuh za gol, pa mnogi ovdje su plakali da se dovede iz Mladosti prosle sezone i razocarali se kad je otisao u Hrvatsku. Ne znam sto je sad ista losiji jer nije tamo igrao par mjeseci. Bolji igrac od Hebe krleta i cmilje

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 feb 2022, 12:23

spezial je napisao/la:
01 feb 2022, 12:18
Ne kontam sto ga mi nismo doveli? Sasvim je solidan igrac, ima njuh za gol, pa mnogi ovdje su plakali da se dovede iz Mladosti prosle sezone i razocarali se kad je otisao u Hrvatsku. Ne znam sto je sad ista losiji jer nije tamo igrao par mjeseci. Bolji igrac od Hebe krleta i cmilje
Bolji je od bilo kojeg naseg ofanzivca sudeci po onom sto su do sada pokazali, a nisu nista.
Osim ako se ne radi na nekom drugom napadacu ne mogu razumjeti da propustis priliku

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 feb 2022, 12:31

Igranjem Hebibovica,Krste i ne igranjeni povrrde Cmiljanica u startu imas 3 igraca manje. Takodje Palic,Varesanovic,Fanimo i njima slicni pa i Sevelj i Ahmetovic dobijes 11 igraca cak i vise bez ikakvog ucinka znaci jedan kompletan tim. Nama stranci bukvalno nikakvu orevagu ne donose samo uzimaju platu Fanimo,Sevelj ,Cmiljanic,Oremus

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 feb 2022, 12:36

bordobijeli je napisao/la:
31 jan 2022, 23:35
zagor1987 je napisao/la:
31 jan 2022, 21:13
ajdohordas je napisao/la:
31 jan 2022, 20:52

Umišljeni seljačić kao i Resić.
Prije bi na beku volio vidjet Tadejevića nego njega.
Odigrao polusezonu dobru pa zinula zicaGu za angažmanom vani, umislio se da je Marcelo.
Yebo mu Zrinjski sve
Ajd sto je umisljen al i nezahvalan prema timu koji mu je sve dao,bez obraza i casti onako na prvu otic iz kluba jad zubati plus alkos mrtvi
momak uopšte ne pije alkohol, vjernik. Otac mu efendija a i on je cinim se bio upisao medresu.
Ok pisati loš igrac, izdajnik otišao u Zrinjski al cemu izmišljanje ??
Nisi mi odgovorio znas licno da ne pije il se pravis pametan mozda da prestanem svojim ocima da vjerujem?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 feb 2022, 13:05

spezial je napisao/la:
01 feb 2022, 12:18
Što se mene tiče, taj jazavac je završio za mene još u svojim prvim utakmicama. Tekma protiv zrinjskog 2017. na Koševu, 1-2, za nas zabio Krle iz penala (neočekivano), oko 90' min lopta mu ide na glavu par metara od gola, on je ne udara. Te godine je još bio u akademiji i grupa na viberu sa akademcima, pitali ga što ga nije zabio, on kaže ne znam. Osim toga, mrtvi željovac.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 01 feb 2022, 13:09

Zna li se u koliko je sati utakmica sutra da mogu život planirat' tobejarabi? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Proximic, tajsamja i 49 gostiju.