Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DzananMusa11
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la DzananMusa11 » 01 feb 2022, 08:08

michplatini je napisao/la:
01 feb 2022, 08:02
DzananMusa11 je napisao/la:
01 feb 2022, 07:44
Od lige prvaka, priča o nekim Celzijima, Atalantama, do raspalog Bordoa koji prima 4 po tekmi :damn:

Nek nabije menadžera nogom
Biće da je više do foruma i šuplje priče koja se ovdje baca ,ne samo o njemu nego o mnogim našim igračima.Fudbalsko tržište je nešta drugo,pa ovdje jedan stručnjak napiše" Vlahović smiješan igrač",naravno majstore al dodje Juve i 70mil za tako smiješnog.
Da je njega neko želio i vidio u njemu što mnogi ovdje vide il žele da vide ,otišao bih on za milionski transfer u ozbiljnu sredinu i klub a ne posudbu uz mogućnost otkupa u raspali Bordo.
Bez obzira, tržištem vladaju menadžeri. Momak je igrao ligu prvaka, redovno u prvih 11 i igrao prilicno solidno u losoj ekipi. Ovo meni ispada kao da je se njega Malmo rijesio, a ne da je on napravio neki iskorak u karijeri.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 feb 2022, 08:14

Nije sad da Real Madrid, Bayern, Juve i Englezi redovno kupuju u Švedskoj ligi...dozovite se realnosti, pa njima je Ibrahimović 2001. godine i dalje drugi najveći departing transfer u historiji, klubovi iz ruske, nizozemske, danske, donjeg dijela francuske, njemačke i talijanske lige kupuju u Švedskoj, u svakom slučaju 2-3 sezone u Bordeauxu mu je bolje nego pola godine u Bešiktašu ili nekom Kurcasporu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 feb 2022, 08:26

Bordo bi trebao biti dobro rjesenje a vidjet cemo da li ce se tako i ispostaviti. Mnogi zaboravljaju činjenicu da je Anel van takmičarske forme vec 2 mjeseca.
Anel je zadnju utakmicu odigrao 08.12.2021. protiv Juventusa. Bordo je ekipa gdje bi trebao dobiti priliku i igrati a to je u ovom trenutku najbitnije. Dolazi u ekipu koja je primila daleko najviše golova (53 u 22 utakmice), čak 10 više od druge najlosije odbrane lige. Ma poprilično dobar scenario za Anela u ovom trenutku, plus Petkovic, liga5, odlicni izlazni transferi i sl. Čisto sumnjam da ce ispasti u niži rang jer gore od ovoga ne moze a opet su iznad crte.
Nimes se ne može porediti s Bordoom...Bordo je Bordo i to zapamtite.
Zar je tako teško skontati da je ovo mnogo pametniji transfer od potencijalnih transfera u Chelsea, Atalantu, Milan i sl.timove...tamo bi igrao 0 minuta 100%. (da je riječ o ljetnom transfer roku i ja bih drugačije pisao).
Dolazi maltene u finišu sezona, gdje se sve lomi, a gdje je sam Anel van takmičarske forme...i da kao dobije priliku u takvim timovima. Pa ne bi ni u Brentfordu igrao, siguran sam...ni u sl.timovima. Ljudi imaju vec uigrane postave, igrace u takmičarskoj formi itd.

...i da, lično smatram da je Malme bezveze ekipa, nivo Rijeke, Osijeka, Sheriffa i ništa više..ako i to. Švedska liga je također bezveze, uz to nije poznata po nekim transferima i sve to treba uzeti u obzir...kao i više puta spomenuti momentum transfera. Treba biti malo realan.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 01 feb 2022, 08:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 01 feb 2022, 08:33

Morate znati pozadinu recentne situacije o klubu kod ovakvih stvari,odnosno projiciranja je li dobro il slabo za nekog igrača kad negdje prijeđe.

Bordeaux uvijek ima perspektivu,prije par godina obećavao je projekt,no potom financijski problem i horuk rješenja. Vladimiru Petkoviću nije lako,bore se za ostanak, Anelu konkurencija pozicijski po mjeri. OK igrači,no on ukoliko se snađe,bit će leader obrane. Čak i eventualno ispadanje niej tragedija.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 feb 2022, 09:08

Od lige prvaka, priča o nekim Celzijima, Atalantama, do raspalog Bordoa koji prima 4 po tekmi :damn:

Biće da je više do foruma i šuplje priče koja se ovdje baca ,ne samo o njemu nego o mnogim našim igračima.Fudbalsko tržište je nešta drugo,pa ovdje jedan stručnjak napiše" Vlahović smiješan igrač",naravno majstore al dodje Juve i 70mil za tako smiješnog.
Da je njega neko želio i vidio u njemu što mnogi ovdje vide il žele da vide ,otišao bih on za milionski transfer u ozbiljnu sredinu i klub a ne posudbu uz mogućnost otkupa u raspali Bordo.
Momcino jel ti nisi najavljivao veliku karijeru Djokanovica?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 01 feb 2022, 09:20

Maestro je napisao/la:
01 feb 2022, 09:08

Momcino jel ti nisi najavljivao veliku karijeru Djokanovica?
Jesam,i nemam problem da priznam da sam očekivao da će se kvalitetnije razvijati.Ima mnogo do čitave situacije u klubu u prethodnom periodu a vjerovatno i do njega sigurno.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 01 feb 2022, 09:44

Situacija u klubu, bolje rečeno kukuruz liga u kojoj igra. Ovdje bi i Mbappe proapo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 feb 2022, 09:52

Ma bolje i da je jednu sezone grijao klupu u Atalanti nego ovaj Bordo, jer Atalanta bi ga prodala za 20mil sigurno 😎
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 01 feb 2022, 10:02

coelho41 je napisao/la:
01 feb 2022, 08:14
Nije sad da Real Madrid, Bayern, Juve i Englezi redovno kupuju u Švedskoj ligi...dozovite se realnosti, pa njima je Ibrahimović 2001. godine i dalje drugi najveći departing transfer u historiji, klubovi iz ruske, nizozemske, danske, donjeg dijela francuske, njemačke i talijanske lige kupuju u Švedskoj, u svakom slučaju 2-3 sezone u Bordeauxu mu je bolje nego pola godine u Bešiktašu ili nekom Kurcasporu.
Tako je Anel će se pokazat pa pravac cristal p.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 01 feb 2022, 10:09

Izgleda da je narastao, na službenoj stranici Bordeauxa stoji da je visok 195 cm.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 feb 2022, 10:14

Da Bordo ostane u ligi, Anel postane cpan prvih 11 i smanje broj primljenih golova u nastavku sezone, ne moze idealnije za Anela.
Jos i narednu sezonu da odigra u prvih 11 i da Bordo bude negdje u sredini tabele i mozemo ocekivati dobar transfer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 feb 2022, 10:15

Edvin_Mg je napisao/la:
01 feb 2022, 10:02
coelho41 je napisao/la:
01 feb 2022, 08:14
Tako je Anel će se pokazat pa pravac cristal p.
VVD sa 22 godine iz Groningena u Celtic. Čujemo se kad Anel osvoji Ligu Prvaka.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 01 feb 2022, 10:24

Ajax je zamalo osvojio ligu prvaka i celtik nije liga 5 možda je anel imo ponudu psv...hoce da igra protiv mesija

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 feb 2022, 11:34

Ovo je loš transfer samo u slučaju da ispadnu pa otkupe ugovor.
Ovdje će on steći jako iskustvo. Nemojte se iznenaditi da Bordeaux naredne godine bude u gornjoj polovici.

Šo se tiče visine transfera i igrača.
Ja sam rekao davno da je jedan Partizan za klasu jači od Malma.
Igati u prvom timu Malmoa je ekvivalentna opciji koja ulazi sa klupe u Partizanu. Takva je i potražnja za njima.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 feb 2022, 12:05

Ocigledno trenutno nije bio zanimljiv nekim velikim klubovima, ali da ima potencijal da bude u velikim ima ga, s te strane transfer u Bordeaux nije toliko los, bolje igrati standardno u Bordeauxu nego boriti se za nekakvo mjesto u Atalanti, Dortmundu i slicnim. Neka mu ovo bude odskocna daska i dodatno igracko sazrijevanje.

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 01 feb 2022, 12:10

ASD je napisao/la:
01 feb 2022, 11:34
Ovdje će on steći jako iskustvo. Nemojte se iznenaditi da Bordeaux naredne godine bude u gornjoj polovici.

Igati u prvom timu Malmoa je ekvivalentna opciji koja ulazi sa klupe u Partizanu. Takva je i potražnja za njima.
Zato Malme igra LP a partizan se nogom u guzicu nabija ako se plasira u ligu konferencija.
:rol: :rol: :rol:

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 01 feb 2022, 12:14

@rex godinu dana pravio hype na ovoj temi,pisao da Malmo ne razmišlja o prodaji za manje od 8 miliona eura😂😂😂.
Ja kad sam pisao da su Chelsea,Inter pusti snovi,mene prozivali ovdje.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 01 feb 2022, 12:16

ASD je napisao/la:

`Jao price '' ako ispadnu...', pa ekipa je vec iznad zone ispadanja i prevelik je klub da mu se to desi. Pa posljednju tekmu su dobili Prcicev Strassbourg. Kakvo ispadanje. Od Petkovica ce dobiti sansu i na njemu je.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 feb 2022, 12:26

Fjedan je napisao/la:
01 feb 2022, 12:10
ASD je napisao/la:

Zato Malme igra LP a partizan se nogom u guzicu nabija ako se plasira u ligu konferencija.
:rol: :rol: :rol:
Partizan skoro svake sezone napravi veće transfere i po novcu i po klubu nego ovi unazad deset godina.
Pa balava derišta prosaju skuplje nego ovi najskuplje igrače u historiji lige.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 01 feb 2022, 13:18

Dobar Transfer, u Top 5 od najbolje lige u Evropu i u tradicijonalnom klubu koji je nekad prvak bio. Sta je najvaznje kod našeg trenera Petkovica. Valdja je pitao upravu za ovaj transfer.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.