AhaBiHSportman je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:46Zamislite ove godine izađemo u Europu, kakva bi to euforija i slavlje bilo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Fino je ovo sve, napredujemo značajno.
I ovaj napadač može biti dobar, igrao je konstantno, nije da kažeš neka klasa ali i liga je kukuruz.
Fejsal nije nikad dao gola (iz Veleža) pa je postao jedan od najboljih u ligi i prodao se.
Imat će konkurenciju u vidu Gare i Zeca vjerovatno, morat će se izboriti.
Slabiji nismo sigurno nego što smo bili, samo je bitno ove momke finansijski ispratiti.
Mislim da ove godine ne možemo u Europu sve i da je izborimo, ova lopovija od saveza bi našla neki dug naših "legendi iz struke" i suspendovali bi nas, imam taj neki osjećaj.
Što je najžalosnije, tu je najveći faktor sreća, više profiraš kad ne izađeš u Europu i rentaš Veležu stadion nego kad izađeš pa moraš u Izrael.
I ovaj napadač može biti dobar, igrao je konstantno, nije da kažeš neka klasa ali i liga je kukuruz.
Fejsal nije nikad dao gola (iz Veleža) pa je postao jedan od najboljih u ligi i prodao se.
Imat će konkurenciju u vidu Gare i Zeca vjerovatno, morat će se izboriti.
Slabiji nismo sigurno nego što smo bili, samo je bitno ove momke finansijski ispratiti.
Mislim da ove godine ne možemo u Europu sve i da je izborimo, ova lopovija od saveza bi našla neki dug naših "legendi iz struke" i suspendovali bi nas, imam taj neki osjećaj.
Što je najžalosnije, tu je najveći faktor sreća, više profiraš kad ne izađeš u Europu i rentaš Veležu stadion nego kad izađeš pa moraš u Izrael.
Mora se pohvaliti ovaj novi dizajn clanske kartice. Bas fino izgleda.
Pa nije nemoguce, cvrsto kuci ne gubit bodove, dobijat ove ispod sebeBiHSportman je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:46Zamislite ove godine izađemo u Europu, kakva bi to euforija i slavlje bilo.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Dobar prelazni rok do sada, kvalitetniji igraci se dovode i to na pozicijama koje su deficitarne. Mislim da ce Benjo Sehic biti otkrovljenje sezone. 

Moze li neko na pp dokle smo sa clanovima
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Lendric je dosta vise pokazao od Juricica, a ovaj novi postigao 5 golova / 19 utakmica, a radi se o ligi koja je dosta slicna nasoj po kvalitetu. Ne znam stvarno, nadam se da je ovo neka skroz lijeva opcija.
Prošle sezone je Juričić dao više golova od Lendrića, meni je Ivan bezveze napadač jer od njegovog pressinga mi nemamo neki efekat, Luka je isto znao biti agresivan tako da tu nije velika razlika između njih dvojice.
Lukin veliki plus je bio što se znao zagraditi i sačuvati loptu, za razliku od Lendrića koji je onako qurčevit lik a svaki stoper ga raznese u duelu. On se golova u Želji nadavao u onom prvom mandatu dok su ga loptama pitali Miro Stevanović, kasnije Zakarić i ostali.
Ja ga ne bih ni pod kojim okolnostima vraćao po treći put u 5-6 godina. Hvala mu na svemu, za neke bitne golove, ali dosta je.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Razumijem da ga ljudi ne zele nazad, i to ima logike. Ali pogledaj prvu polovinu prosle sezone, lik je davao golove na pocetku, samo kasnije kad je sve krenulo niz brdo tad i nije. Isto kao sto i Stilica nije islo. Juricic se bori ko sivonja a nikakvog efekta, eto ne zna gola dati, a kojem je to on igracu stvorio prostor u ovoj sezoni?Raonffa je napisao/la: ↑31 jan 2022, 23:58Prošle sezone je Juričić dao više golova od Lendrića, meni je Ivan bezveze napadač jer od njegovog pressinga mi nemamo neki efekat, Luka je isto znao biti agresivan tako da tu nije velika razlika između njih dvojice.
Lukin veliki plus je bio što se znao zagraditi i sačuvati loptu, za razliku od Lendrića koji je onako qurčevit lik a svaki stoper ga raznese u duelu. On se golova u Želji nadavao u onom prvom mandatu dok su ga loptama pitali Miro Stevanović, kasnije Zakarić i ostali.
Ja ga ne bih ni pod kojim okolnostima vraćao po treći put u 5-6 godina. Hvala mu na svemu, za neke bitne golove, ali dosta je.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 01 feb 2022, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma samo da je Blazevica protjerati,sve ostalo se moze trpiti.
-
- Kontakt:
Suljo Krpić pa par praznih mjesta pa ostali, ništa povreda, ništa umor, ništa glupi kartoni, kasni plata i tako to, taj duela ostavio nije, klub ga koliko toliko unovčio, primjer pravog borca i čovjeka.
Meni iskreno je bio draži i od Rikija Bajića jer je mogao mnogo više da je bio pametniji van terena, suludo je porediti ih zbog godina i zato što je Rijad dijete kluba ali čisto radi reda.
Ono je bio momčina koji nikad u drugom klubu neće maksimum postići, njemu je godio taj pritisak i motivacija koji s tribine pravimo jer je fajter u svakom smislu.
Meni iskreno je bio draži i od Rikija Bajića jer je mogao mnogo više da je bio pametniji van terena, suludo je porediti ih zbog godina i zato što je Rijad dijete kluba ali čisto radi reda.
Ono je bio momčina koji nikad u drugom klubu neće maksimum postići, njemu je godio taj pritisak i motivacija koji s tribine pravimo jer je fajter u svakom smislu.
A pljuvan ovdje svako drugo koloManijakdolopate je napisao/la: ↑01 feb 2022, 00:05Suljo Krpić pa par praznih mjesta pa ostali, ništa povreda, ništa umor, ništa glupi kartoni, kasni plata i tako to, taj duela ostavio nije, klub ga koliko toliko unovčio, primjer pravog borca i čovjeka.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Nema simisla porediti Juricica i Lendrića.
Kao prvo nisu isti tip igrača, Juricic je klasični razigravač i ima dobru igru glavom, dok je Lendrić napadač koji puno trči i ima dobar njuh za gol. Zna se postaviti na pravo mjesto.
Druga stvar, Lendrić je klasa za Juricica, budala jeste, ali je pošten i donio je više koristi klubu, transfer, najbolji strijelac, za razliku od ćele. Koji je donio čir na želucu
Kao prvo nisu isti tip igrača, Juricic je klasični razigravač i ima dobru igru glavom, dok je Lendrić napadač koji puno trči i ima dobar njuh za gol. Zna se postaviti na pravo mjesto.
Druga stvar, Lendrić je klasa za Juricica, budala jeste, ali je pošten i donio je više koristi klubu, transfer, najbolji strijelac, za razliku od ćele. Koji je donio čir na želucu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nema veze, davao je i Juričić prošle sezone golove, pa je opet ove pokazao da je prosjek. Ma dobijao je Luka x duela ove sezone, pravio je razliku i pomagao saigračima koliko je mogao, više je utakmica bila gdje nije dobio poštene lopte da postigne gol nego obrnuto da je fulao neke aman zaman šanse.Tristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 00:02Razumijem da ga ljudi ne zele nazad, i to ima logike. Ali pogledaj prvu polovinu prosle sezone, lik je davao golove na pocetku, samo kasnije kad je sve krenulo niz brdo tad i nije. Isto kao sto i Stilica nije islo. Juricic se bori ko sivonja a nikakvog efekta, eto ne zna gola dati, a kojem je to on igracu stvorio prostor u ovoj sezoni?Raonffa je napisao/la: ↑31 jan 2022, 23:58Prošle sezone je Juričić dao više golova od Lendrića, meni je Ivan bezveze napadač jer od njegovog pressinga mi nemamo neki efekat, Luka je isto znao biti agresivan tako da tu nije velika razlika između njih dvojice.
Da se razumijemo, ne želim da ispadne da ja sad kao nešto branim Juričića, nego kažem da Lendrić nije ništa bolja opcija od Luke, plus je tempirana bomba za svlačionicu.
Uostalom Lendrić je vazda lovu volio, tako da sumnjam da će doći

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa ne vidim uopšte logiku vraćanja Lendrića ako će Fatai dobiti ugovor. Šta će nam 4 špica? Potrebniji nam je štoper i/ili jedan u sredini.
1921
Slazem se, a ima i junior. Ovo je samo bilo poredjenje Lendrica sa napadacem koji nas je napustio, i ovaj novi Pozder.kontrasviju je napisao/la: ↑01 feb 2022, 00:19Pa ne vidim uopšte logiku vraćanja Lendrića ako će Fatai dobiti ugovor. Šta će nam 4 špica? Potrebniji nam je štoper i/ili jedan u sredini.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako mislis nije dao nikad gola? 25 golova do dolaska u Velez?Manijakdolopate je napisao/la: ↑31 jan 2022, 23:09
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- manijacikonjic87
- Kontakt:
vozdra raja
samo da pozdravim sve pogotovo dusmane koji vjese ovdje 24/7
atmosfera na treningu odlicna.. sablja im ne da predaha ni minute.. vidimo se na proljeće al budite spremni da vas nategnemo onim kljucem sto smo vec stavili u bravu

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Uništi renome kluba,zaduži ga na milione na sve strane,uništi travnjak,dovede licence u pitanje,dovede imovinu pod upitnikom,sroza ti cijeli klub za kojeg navijaš i opet imaš obraza da ga braniš.....
Ja ne znam kakvi su to mozgovi,da li se prodaju za cenera ili su teške budale
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Amar je godinama izdrzavao klub i to je bila javna tajna tada i svi su se ponosili sto klub ima vojnike koji ce uvijek da mu cuvaju ledja, ne sjecas se toga?! Sve lijepo sto se desilo u zadnjih 20 godina su iskljucivo njegova zasluga, sad dovedes napadaca koji je i zivotu zabio 2 gola i jos ne prestajes da spominjes AmaraRAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑01 feb 2022, 06:55Uništi renome kluba,zaduži ga na milione na sve strane,uništi travnjak,dovede licence u pitanje,dovede imovinu pod upitnikom,sroza ti cijeli klub za kojeg navijaš i opet imaš obraza da ga braniš.....
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 01 feb 2022, 07:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 24 gosta.