FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ostaje li Garo?
Djetetam nije gola dao u karijeri

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako ce se Zeljo pokkenjat u usta svima koji su likovali na temi premijer liga opcenito nakon objave na zvanicnoj stranici.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Rekord Plavih - danas se učlanilo ili obnovilo članarinunavijača
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete vrlo jednostavno putem interneta - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/ ili dolaskom na Stadion Grbavica.
Prilikom učlanjenja ili obnove članarine, putem maila dobit ćete digitalnu člansku karticu s vašim imenom, dok će fizička kartica stići na vašu adresu putem pošte.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Kad je tesko nemoj da se predas! 

2 trenutno pod ugovorom. To su Blazevic i ovaj novi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:10Rekord Plavih - danas se učlanilo ili obnovilo članarinunavijača
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete vrlo jednostavno putem interneta - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/ ili dolaskom na Stadion Grbavica.
Prilikom učlanjenja ili obnove članarine, putem maila dobit ćete digitalnu člansku karticu s vašim imenom, dok će fizička kartica stići na vašu adresu putem pošte.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Nemojte ni Lendrića, a ni ovog snimka odmah mi naumpadne dvije minute poslije i onaj qurton sa 40 metara što nam zavali eurogol

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- lijevapolutka
- Kontakt:
A Bender?
moSa ljoŽe
Benderovi roditelji su iz Čapljine pa ima dvojno.lijevapolutka je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:24A Bender?
Rodjeni su pitarske picke!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Sutra moramo jaceBrkooo je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:13LjoZee je napisao/la: ↑31 jan 2022, 22:10Rekord Plavih - danas se učlanilo ili obnovilo članarinunavijača
Mi smo Željini, Željo je naš!![]()
![]()

- BiHSportman
- Kontakt:
Zamislite ove godine izađemo u Europu, kakva bi to euforija i slavlje bilo.
1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.